- Konu Sahibi AdrianaLimaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nekadar süredir kullanıyorsun hapı? o kırmızılıklar yara izimi? peki yüzünde kist varmı?
Niye yoluyosun ki onları tabi kalır izi
Krem sür sürekli yüzüne nemli tut nasılsa ilaç kullanıyosun yağlı olsada cildin sivilce yapmaz.
Kabuk bağlamasına engel ol.
Hatta sana tavsiyem saf vazalin al eczanelerden kokusuz ilaçlara katılanlardan hemen yumuşatır yolmazsın eskisi kadar..
Zoretanin bittikten sonra izler için de ilaç istersin..
bu hapı kullanırken yüzüne hiç bir şekilde el sürmemen gerekir doktorun söylemiş olması lazım. umarım o yaraların izi kalmaz. büyük bir risk alarak bu ilaca başlıyorsun hala yüzünü neden elliyorsun? günlük kaç mg kullanıyorsun bilmiyorum ama şuan cildin çok hassas. benim yardım edebileceğim bişey yok. ellerini yüzünden çekmediğin sürece kimse sana yardım edemez. hap güzel bir hap. yüzünü rahat bıraksaydın eğer tedavi sonunda bebek gibi bir cildin olabilirdi.
Nefret ediyorum bu lekelerden
Bende de var sivilce lekeleri![]()
Canım sabret geçer merak etme, bende de vardı roaccutane kullanıyorum 6.ayımdayım.
hiç sivilce kalmadı. öncelikle sakın sivilcelerini elleme yolma.. izi kalır daha çok.
bu tedavide sabır gerekiyor.
canim benim sivilce kalmadi da izler boyle iste. gecer mi bi yolu var midir hic bilmiyorum. Makyajsiz biyere cikamaz oldum.![]()
Niye yoluyosun ki onları tabi kalır izi
Krem sür sürekli yüzüne nemli tut nasılsa ilaç kullanıyosun yağlı olsada cildin sivilce yapmaz.
Kabuk bağlamasına engel ol.
Hatta sana tavsiyem saf vazalin al eczanelerden kokusuz ilaçlara katılanlardan hemen yumuşatır yolmazsın eskisi kadar..
Zoretanin bittikten sonra izler için de ilaç istersin..
arkadaşımın da yanakları böyleydi tedavi bittikten sonra kendi kendine geçtiğini söyledi.
bir doktora falan danış yinede :26:
bende kullanıyorum 3. ayımdayım cildim çok iyi durumda ve senin gibi sürekli yolardım en ufak şeyi bunun üstesinden geldim ama elime sürekli yumuşak stres toplarından aldım yada uzun bir ip onu evirip çevirirken elimi yüzüme götürmemeyi alıştım şimdi herhalde bi yıkarken değiyordur elim cildime![]()
tamamen geçmedi ama çok sönük durumda başlarda çok fena oldu sürekli kızardım lekelerim belirginleşti felan ama şimdi normal herşey dudagım bile cok cok az kuruyor ama ben kattiyen hiçbirşey kullanmıyorum banyo sabunları varya yeşil sabun denir ondan alıyorum kesiyorum çok büyük çünkü sadece onunla yıkıyorum onun dışında herşey sivilce yapıyor kıartıyor cildimi yeşilsabunu ninem tavsiye etmişti bende hiç bırakmadım çok iyi geliyor bana![]()
seninkiler yine iyi dert etme geciyor hepsi..ama hizli tedavisini istiyorsan ben lekelerden tamamen sudocream kurtuldum eczanelerde satiliyor..1 ay oy boyunca sur yat once yika yuzunu tabi...benim en son o kadar denememden sonra simdi hic iz kalmadi...kirmizilik vardi yerlerinde onlarda gitti..deneyecegin herseyin bakim kurleri o busu hic birsey fayda etmeyecek tecrube ile sabitledim..
tavsiyem bekletmemen...2 gun bile yerlerinin renginin soldugunu goreceksin..
bende lavanta sabunu kullaniyorum ama iyidir heralde o da dimi? Kurtulmana cok sevindim canim darisi basima
yurtdisindayim canim ama burda da vardir heralde eczanelerde dimi. yabanci bi urun zaten google'dan okudum biraz.