Yüzüm deki kizarikliklar

aques95

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
111
33
29
Arkadaşlar nedenini bilmiyorum ama yuzum putur putur oluyo yani boyle kucuk kucuk kizarikliklar oluyo beyaz tenliym krem suruyorum nemlendiri sürüyor um aksamdan yokk sabah yine ayni bazen geciyo yuzum cok duz oluyo bazende bi bakıyorum kucuk kucuk kizarmis yuzmun belli yerleri hatta bi kac gündür goz kapağımin ustude oyle olmus durumda benim gibi olan varmi yüzü acaba merak ediyorum :/

Cildin kuruluktan çatlıyor, pul pul dökülüyor anladığım kadarıyla. Sabah akşam hatta her fırsat bulduğunda nemlendirici krem sür ve yazın bol bol güneşlen.
Bende de var bu sorun. Yazın güneşlenerek bol krem sürerek az da olsa kapatıyorum bu kızarıklığı.
Tabi kışın yine başa dönüyorum o ayrı..

Cildin kuruluktan çatlıyor, pul pul dökülüyor anladığım kadarıyla. Sabah akşam hatta her fırsat bulduğunda nemlendirici krem sür ve yazın bol bol güneşlen.
Bende de var bu sorun. Yazın güneşlenerek bol krem sürerek az da olsa kapatıyorum bu kızarıklığı.

Çok teseteşekkür ederim yorumunuz icinn

Arkadaşlar nedenini bilmiyorum ama yuzum putur putur oluyo yani boyle kucuk kucuk kizarikliklar oluyo beyaz tenliym krem suruyorum nemlendiri sürüyor um aksamdan yokk sabah yine ayni bazen geciyo yuzum cok duz oluyo bazende bi bakıyorum kucuk kucuk kizarmis yuzmun belli yerleri hatta bi kac gündür goz kapağımin ustude oyle olmus durumda benim gibi olan varmi yüzü acaba merak ediyorum :/
ben bunun cozumu bılıyorum fakat yasak sanıyorum urun adı soylemek..ve ayrıca yara ızlerını de cok cok buyuk olcude gecırıyor morluklara ıyı gelıyor.yanlızca gece kullanılıyor

ben bunun cozumu bılıyorum fakat yasak sanıyorum urun adı soylemek..ve ayrıca yara ızlerını de cok cok buyuk olcude gecırıyor morluklara ıyı gelıyor.yanlızca gece kullanılıyor
Özelden yazsan ürünün adini belki bi yararı dokunabilir :/

Canım benim domates,yumurta ve kızartmaya alerjim var.Eğer fazla kaçırırsan dediğin gibi oluyor.
Canim bildigim kadariyla herhangi biisye alerjim yok yuzum yagli ve kuru ondan diye saniyorum bide burnumdan amleyt oldum doktor cildin yaglancak dedi ama onunla alakası yok amlyt olali bi bucuk ay oluyo nerdeyse bildim bileli benim yuzum hep boyleydi

Bugun arkadasin dedigi kremi alcam özelden yazdigi ins ise yarar olmadi bu kremide deniyebilirim
Peki :) Bu krem tamamen bitkisel, kortizon falan yok, dilediğin kadar kullanabiliyorsun, çok hızlı etki ediyor ve fiyatı da uygun. Ben de birçok krem kullandım ama bu açık ara farkla en çok memnun kaldığım.

X