ins yasamam bu konuda cok düşünndüm ben Allah beni bu sekilde yaratmış niye böyle yapıyrm ne zararı var ki bana diye?
ama ınanırmısınız dogdugumdan beri bu beni hep insanlardan sakladım yanagımda idi başka yerlerimde de benlerim vardı ama onları saklama psikolojim yoktu.
kendimi hep kötü hissettirdi bi insanın yüzüne bakmamak kadar kötü bir şey yok ne diyorum size dikkat çekmemek için küpe bile takmıyordum.
bana psikolojik rahatsızlığı vardı. Cok istedim Allah tan izin ver aldırayım dedim.
benim doktorum yani barış çakır ilk önce bana bır kagıt uzerinde beni(nevüsü) anlattı cizimle. Ama tabi o an sadece aldırmaya odaklıydım

hem dinliyor hem de dinlemiyor gibiydim kafamda aldırmak istiyordum bi an önce. Sonra bir beyaz koltuğa oturdum psikaytriye gidersinde yatarsın ya o tür koltuktu

iyidi rahattı zaten Barıs cakır muyanesıne bittim harika dekarosyonu kim yaptysa

ve müzikleri süper neyse bu konuyu geçelim

sonra Barıs cakır ince küçük bir iğneydi sanırım benime onu vurdu. İnanır mısınız diyorum hiç uyuşmadı bu

dedi uyuştu hissetmiseyceksin bi uyuşukluk hissetmiyorsunuz. Hayatınızda diş doktoruna gittiniz mi bilmiyorum gittiyseniz onda ki uyuşukluk asla değil. Sonra bir şeyle kesmeye başladı benimi baya uğraştı canım benim

sonra kanayan yere bezle dokundu durdu bi şeyler sürdü küçük bi bantla orasını bantladı. O andan sonra ben bir mutlu oldum bir mutlu anlatamam psikolojim düzeldi bu beim için paha biçilmezdi bi parasal karşılığı yoktu. Ve keşke daha önceden yaptırabilseydim dedim
fiyat vermek doğru mu bilmiyorum. doğru değilse msjından silinir sanırım. Benim doğuştandı. Et ben değildi yani kabarık değildi. Şuanlık çukur mukur görmüyorum sadece kırmızılık var zamanla tamamen iyileşirsem buraya yazıcam iz kalıp kalmadığını size.
nevüsümü aldırmaya 300 tl ödedim. patoloji ücreti ise 100 tl ama ben patolojiye gönderemedim param olmadığı için