yüzüne yağ dolgusu yaptıran var mı

candan2015

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
3
0
56
Arkadaşlar ben yen üye oldum. Aslında daha önce de üye olmuştum ama kullanıcı adımı hatırlayama dığın için tekrar ettim.Merak attığım her konu da siteyi ziyaret ediyorum
İki yıl önce yüzüme yağ dolgusu yaptırdım Bunun için 4000 TL kredi çektim üstelik ama henüz kredi borcum bitmeden dolgunun d'si kalmadığı gibi yüzüm şişip de sönen bir balon gibi gevşedi özellikle göz altında daha önce olmayan kırışıklar oluştu Benimle ayna sorunu yaşayan varsa ve Cözüm bulmuşSa paylaşabilir mi?

Arkadaşlar ben yen üye oldum. Aslında daha önce de üye olmuştum ama kullanıcı adımı hatırlayama dığın için tekrar ettim.Merak attığım her konu da siteyi ziyaret ediyorum
İki yıl önce yüzüme yağ dolgusu yaptırdım Bunun için 4000 TL kredi çektim üstelik ama henüz kredi borcum bitmeden dolgunun d'si kalmadığı gibi yüzüm şişip de sönen bir balon gibi gevşedi özellikle göz altında daha önce olmayan kırışıklar oluştu Benimle ayna sorunu yaşayan varsa ve Cözüm bulmuşSa paylaşabilir mi?

Bundan iki sene once yaptirdim ben de yuzumde cukurluklar olustu. Bir kez daha yaptirmayi düşünüyorum. Hangi sehirdesiniz?

Çukurlar oluştuysa yeniden yaptırmak hakkında çekinceniz oluşmadı mı? Ben de yaptırmayı düşünüyorum ve iyice araştırmadan böyle bir şeye kalkışmak istemiyorum.

Benim bi ark Amerikan hastanesinde yuz yag enjeksiyonu burun ameliyatı ve şaka germe olmuştu sonuç muhteşem ama fiyatta muhteşem 30 bin vermiş

Selam benim arkadaşım kendi yağından dolgu yaptırdı kalçasından alındı çökme oldu tekrarlanması gerekti bir kez de yer değiştirdi ben normal dolgu yaptırıyorum yağ dolmuşunun 4de biri fiyatına ve düzeltilmesi çok daha kolay elinizle ovalayıp dağıtabiliyorsunuz bile ilk yapıldığında

B
bence geçici dolgular en iyisi çünkü yağ enjeksiyonu çok rahatsız edici . Şiş dolaşmaktan psikolojin bozuluyor asla yağ enjeksiyonu tavsiye etmiyorum

kimse yağ dolgudan memnun değil
umutlanmıştım düz elmacık kemiklerime çare olurmu acaba diye

X