- 18 Haziran 2024
- 450
- -22
- 16
- 22
- Konu Sahibi ezgigizem_
Migrenim olduğu için sürekli başım ağrıyor doktora gitmem lazımdı. Babam da biliyor ağrıdığını devlet hastanesine randevu 15 gün sonra vermişti gel seni götüreyim dedi. Bende gideriz dedim ama istemeyerek. Bazıları kesin tepki verecek bulmuşsun da nankörlük ediyorsun diye ama bu adam önceden doğru düzgün yanımda olmadı. Genelde annem olmasa her işimi tek hallettim. En ihtiyacım olduğu zamanlarda yoktu benim babam yanımda. Ve buna yani olmamasına da alıştım. Şimdi ise ilgi istemiyorum ondan. Birden neden ilgilenmeye çalışıyor bilmem. Hasta olduğuma mı inanmıyorda geleyim diye ısrar ediyor onu da bilmem. Evet gerçekten inanmayabilir böyle birisi. Sürekli başım ağrıyor diyorum ve allah allah diyor. Aradı bugün pazartesi aldın mı randevu dedi geçiştirdim alıcam falan diye al al dedi bende sonradan dedim sen neden gelmek istiyorsun ki ben ilk defa mı tek gidiyorum hep öyle gidiyordum ben dedim. Sabah alıcam ben randevu sen öğleden sonra gidelim diyorsun dedim.Aşırı bozuldu niye öyle diyorsun vs dedi. Sonradan sabah al öyle gidelim dedi. Doktorun yanına gidince değişik sorular soracak. Bu migren niye böyle düzelmiyor mu napcaz ki 10 kere açıkladım babama. Şimdi kesin herkes nankörsün diyecek nankör değilim galiba önceden vermediği ilgiyi şefkati şimdi istemiyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum hissediyorum? Ya da size göre niye böyle düşünüyorum tepki veriyorum