zarım bozulmuş mudur.

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
28
2013 eylülde özel bölgemi ellerken tırnağım uzundu tırnağım kan oldu elledim. sonra çamaşırıma baktığımda. pembemsi kan vardı orta derecede. sonra uzandım az acıdı uzandığımda. kalktığımda da az acıdı. daha sonralar seneler sonra özel bölgemi ellediğimde acıdı. bozulmuş mudur?

2013 eylülde özel bölgemi ellerken tırnağım uzundu tırnağım kan oldu elledim. sonra çamaşırıma baktığımda. pembemsi kan vardı orta derecede. sonra uzandım az acıdı uzandığımda. kalktığımda da az acıdı. daha sonralar seneler sonra özel bölgemi ellediğimde acıdı. bozulmuş mudur?
hımm tırnaklamasaydınız iyiymiş aslında :KK14: geçmiş olsun

insanların cahilliğindenmi nedir bilemedim. öle tırnakla falanbozulmazki. oy oy saçma sapan.

ah yavrum...bir daha tırnak uzatmazsın herhalde ...:KK14:ama vajinsumus denen bir şey var bazı insanlar da yapana kadar cok caba sarf edıyor senelerını verıyor ... sen bu dert den kurtulmusun esıne bırsey kalmamıs bosver ............. boyle soruya boyle cevaplar alırsın uzgunuz ...:KK25::KK25::KK25:

arkadaşım zarın bozulmus olabilir . Olabilir diyorum çünkü basit bir tırnak darbesiyle bozulacak yerde değil . o kadar kolay değil . bir muayene ol istersen . dış bölgede dudak dedğimiz yerde belkı bi çizilme olmuştur ve sen onu zarın zannetmışşındır . ama Pembeyse eğer kan muayene olmakta fayda var :)gecmıs olsunj

X