- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #7.541
ayy canim inanki 2 haftadir bikmi$tim, sadece sirtim çok yagliyd, ve bu yüzden kocaman birkaç sivilce çikti ama nasil agiriyor anlatamam hatta omuzumda çikti bir tane ve kolumu kaldiramiyordum o kadar fenaydi, birde sütyenimin denk geldigi yerler resmen aci çektiriyordu, $u an öyle rahatimki hemen etki gösterdi hihihi
ama beni korkuttun, neyse o zaman sadece sivilce çikinca yaparim :)
en çok iz yapmayan deodorant kullanirim özelliklede vanilya veya hindistan cevizi kokulu olanlardan, parfümlerdense begendiklerim açikcasi çok pahali en sevdigim dior un poison markasi, ama fiyati 200 TL bayiliyorum onaaa bitti ama yine alacagimm
jadore ve burbery klasıkk merak ettim bakayım kokularınaa
amaa hpynose sevemedim bir türlü kokusunu çok ağır
valla bende anlamadımm canım yaaaevet canımm yaa kullanamıyorumm 2 gün bozuyorum ve utancımdan yazamıyorumm burayaa
duygucumm eşim banaa parfüm almış adı chanel chance çok hoşuna gitmişş
verirkende diyorkii zayıf olsann sanaa bu parfümüü sıktırmammm
sevinsemmii üzülsemmii anlamadımm
yanii kıskanıyor olupp sıktırmıcakk
kıskandığı içinn sevindimm ama şişkoyumm diye kıskanmıyormusunn dedimm
chanel no:5 ve tabikiiiii Givenchy Absolutely Irresistible hastasıyım bu kokununnkızlarr bu haftada benn konu başlatayımmm
çok beğendiğinizz yada sıktığınızda adı sorulann parfümünüz varmıı
ben britney spears fantasy kullandığımda sormuşlardı
212 sexy kullanıyorum eşimde chance almışş
birde kızkardeşimm parfümm ismii istiyor benden ne alayım diyorr
evet yaaa gökyüzü mas mavi olsunn yeterkiiiDuygucum ne güzel kış geride kaldı yaza merhaba diyeceksiniz az kaldı..
Biizm buralarında bahardan farkı yok ama aydınlık açık hava oh beeeee insan şenleniyor...
Hep bahar kalsa..
kızlar sabahtan beri yemek konusunda harika gidiyorum eskisinden bile güzelll
şuan bir salata yiyorum hem doyurucu hem lezzetli keyifaldımm remen evdeki tüm yeşillikleri elimle böldüm özellikle taze nane çok yakıştı biraz marul evde light beyaz peynir var biraz ondan ufaladımm veeeeee akşama yapmaya planladığım erişteli yeşil mercimek yemeğine kullavcağım haşlanmış yeşilmercimek serptim 2 kaşık kadar birde limın sıktı ütüne kuru kekikserptimm mühteşem olduuuu tavsiye ederimm y.mercimek etle eş değerr vitamin vve lif açısından zengin kalori açısından masummmm
canım ben klasık ama avonun celebresını cok ama cok sevıyorummm esımde bayılıyor hem yaz hem kıss kullanıslı cok agır değil ama hıssettıryor kendınıkızlarr bu haftada benn konu başlatayımmm
çok beğendiğinizz yada sıktığınızda adı sorulann parfümünüz varmıı
ben britney spears fantasy kullandığımda sormuşlardı
212 sexy kullanıyorum eşimde chance almışş
birde kızkardeşimm parfümm ismii istiyor benden ne alayım diyorr
ilahi leyya ya aklına nelerde geliyro senin kız bırak yapma öyle şeyleri alerji yaparsın vücüduna akıllı kız ya
Çok haklısın kuşum....Cilt bu hiçbirşeye benzemez sonra ugraş dur Allah korusun..Gamzem sen tv den ne kadar bilgiler topluyorsun maşallah..
Chance bana kıştan geldi yurtdışından gerçekten hoş kokuyor..
Şuanda kış diye ben jadore kullanıyorum.
Ama hpynose ve burbery klasık olanını begenirim...
Sipariş verdim eşime onlarıda getirtcek..
Hoşgeldin canım maşalalh kilon ne güzelmiş..Darısı başımıza hadi kolay gelsin.
Bende de aynı durum söz konusu be canım ne yapcagımı şaşırdım.Bu hafta frenlemeye başladım kendımı misafirliğie gittikçe ayar kaçıyor..Çok güzle kilo veridm bende herkes şimdi ne kadr kilo vermişsin diyor hep gözemi geliyorumda ayar kaçtı bilemiyorum..
Daha iyileşemedin mi canım sen sigarasız bir hayat nasıl gidiyor maşallah bu arada..
Vallahi ben martın sonunda yapacagım dip bucak temizliği.
Geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar iyi çıkar..Benimde dogum sonra oldu kaşıntılarım ay ne korktum tahlil vs verdim emziiryordumda dr dediki ciddi bir durum yok bebek yagı ile yıkan o kadar ilaç veremem emziriyorsun çok şükür birkaç günde geçip gitmişti..
şimdi geldim dr dan 1 aydır aşırı derecede kaşıntım vardı tüm vücudumda bir sürü tahlil verdim kan idrar tiroid karaciğer enzimleri falan hepsine bakılacak sonuç daha çıkmadı daha ergenlik sivilcesi bile hiç görmeyen ben yüzümde garip sivilcelerle dolaşıyorum anlayamadım büyük ihtimalle stresten olduğunu söyledi hemen antidepresan yazıyordiki sakın yazma kullanmam dedim :):)
sonuçlar çıksın bakalım ne olacak aslında korkuyorum biraz kaşıntı pek hayra çıkmaz karaciğerden kaynaklanıyor diye düşünüyorum yada böbrekten....
ilahi leyya ya aklına nelerde geliyro senin kız bırak yapma öyle şeyleri alerji yaparsın vücüduna akıllı kız ya
Çok haklısın kuşum....Cilt bu hiçbirşeye benzemez sonra ugraş dur Allah korusun..Gamzem sen tv den ne kadar bilgiler topluyorsun maşallah..
Chance bana kıştan geldi yurtdışından gerçekten hoş kokuyor..
Şuanda kış diye ben jadore kullanıyorum.
Ama hpynose ve burbery klasık olanını begenirim...
Sipariş verdim eşime onlarıda getirtcek..
Hoşgeldin canım maşalalh kilon ne güzelmiş..Darısı başımıza hadi kolay gelsin.
Bende de aynı durum söz konusu be canım ne yapcagımı şaşırdım.Bu hafta frenlemeye başladım kendımı misafirliğie gittikçe ayar kaçıyor..Çok güzle kilo veridm bende herkes şimdi ne kadr kilo vermişsin diyor hep gözemi geliyorumda ayar kaçtı bilemiyorum..
Daha iyileşemedin mi canım sen sigarasız bir hayat nasıl gidiyor maşallah bu arada..
Vallahi ben martın sonunda yapacagım dip bucak temizliği.
Geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar iyi çıkar..Benimde dogum sonra oldu kaşıntılarım ay ne korktum tahlil vs verdim emziiryordumda dr dediki ciddi bir durum yok bebek yagı ile yıkan o kadar ilaç veremem emziriyorsun çok şükür birkaç günde geçip gitmişti..
gunaydın canım valla ıstanbulda ısındı tabı kısa kollu gıyecek kadar değil ama ınsanın ıcı kıpır kıpır oluyor geldı bahar ayları gevsedı gonul yaylarıı
sabah erkenden kalktım sporumuda yaptım yuruyuse gıttım 1 saat parkta yurudum gedlım evımı topladım kahvaltıjı yaptım sımdı dınlenıyorummmm
duygum kılo vermemıssın ama almamıssında cnm bu da cok guzell almamak en onemlısı
bu haftakı kılom:81.600 cnm inş. haftaya daha cok veririm bu hafta 600 gr vermısımm
cezana gelınceee
inşallah bırgun karsılasırsak gamzeme yaglı ballı bır kahvaltı ısmarlama sozu verıyorummm diye yazman yeterlı sekerım
inş. bırgun tanısırız sohbet etme ımkanı buluruz kahvaltımızı yapar kahvelerımızı yudumlarken bolbol eski şişman hallermızı anarızzz
kızlar ya leslie express 3 mil yaptım. kan ter içinde bıraktı beni çok yoruldum. spor yapmak lazım da her gün bu kadar vaktimi ayıramam ben buna yorgunluk da cabası. sonrasında ders çalışamıyorum.. haftada 3-4 kez yapsam yeterli olur mu acaba?
canım hergün yapmak doğru değil zaten haftada 3-4 yeterli
kızlar bir çok alıntı yapmıştım ama hepsi gitti aklımda kalanları yazayım bari
duygucum kilo verememişsin inş. bu hafta telafi edersin
gamzem sen kazanmışsın bu hafta tebrikler canım cezanda ayrıca güzel
civcivim inanamadım yediklerine kız o kadar yedinmi gerçekten ama olsun ilk defa gördüm sende böyle bu hafta acısını çıkarırsın
ercecim elbisene ne tepki verdiler onu merak ettim verdikleri tepkiler seni mutlu ettimi ayrıca sigara olayı içinde çok seviniyorum senin adına canım
leyya aman ha sakın bir daha yapma tatlım o deterjanlar eller için bile ne kadar tehlikeli ellerin derisi daha dayanıklı olmasına rağmen cildini mahfeder canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?