Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

evet yaa dehşet bir koku çok yakıştırıyorum tenimedee

ama değer o koku için

ne güzel yaaa örnek olsunn bu davranışın

hadi zsa bı gayret sende bırakk

eee illa bi çıkıntı olcAK FESLİMM ONLAR OLMADAN OLURMUUU :)))) AHH ŞU KADININ YİNE EN BÜYÜK DÜŞMENI NİYE KADINN OLUYORRR

BEN İYİYM SEN NASILSINN BU HAFTA HERKEZ KG KORUYORRR NEYSEKİ ALAN FAZLA YOKK
duygucum ben icmiyorum erce oyle guzel anlatmis ki degisimi:benimde oyle bi farklilik yasayasim geldi.uff galiba kendimden sikildim:25: ben de orjinal parfum taraftariyim bugune kadar 1 kez bakirkoy de orjinal ama defolu falan satiyor denen ve bayagida islek biryerden tester mis guya pur poison aldim yok yani birdaha almam.ona da 50 verdim kullanasim gelmedi:37: illa en pahalisindan alalim demiyorum bildigim kadariyla avondakilerinde sahtesi varmis ben tum taklit kokulara karsiyim.ayrica avonun pur blanca sini biraz daha kalici yapsalar satis rekorlari kiracak kanimca:9:

günaydın arkadaşlarım naılsınız bu aralar size katılamadım
biraz sağlık problemlerim oldu dişçiye gitmiştim çene kemiğimde erime başlamış şimdi onun tedavisi için iyi bir fakültede iyi bir dr bulmam gerekiyor

bu arada geçen hafta full yedim allahıma şükür aynı kilodayım
sizlerde ne var ne yok canlarım

bu arada atlamışımmm geçmişolsun canımmm çene kemiği neden erirmiş? Ay benmide dişçiye gitmem lazımmm ilaç içmerm gerekiyor diyee tedaviye ara vermiştimm sütten kesildik artık rahat rahatt tedaviye devam edebilirimmm

duygucum ben icmiyorum erce oyle guzel anlatmis ki degisimi:benimde oyle bi farklilik yasayasim geldi.uff galiba kendimden sikildim:25: Ben de orjinal parfum taraftariyim bugune kadar 1 kez bakirkoy de orjinal ama defolu falan satiyor denen ve bayagida islek biryerden tester mis guya pur poison aldim yok yani birdaha almam.ona da 50 verdim kullanasim gelmedi:37: Illa en pahalisindan alalim demiyorum bildigim kadariyla avondakilerinde sahtesi varmis ben tum taklit kokulara karsiyim.ayrica avonun pur blanca sini biraz daha kalici yapsalar satis rekorlari kiracak kanimca:9:

hem aralarında dağlar gibi fark oluyorrr ben lise yıllarında dolum kullanırdım o günlerde idare ediyorrdu ama sonra kesmedi tklit koku şimdi indirim kovalıyorum bazen öyle indirim oluyorki varsa bile alıyorum. Bende değişim istiyorum ama şu düğünü bekliyorum mayıs bi geçsinn saçlarımı önlerni biraz kısaltcam birde geçen günkü renklerden birini attırcam inş haziranda 60 kg da olacağım için :))) güzel bir alışverişde yapacağım biraz saldım kendimi eskisi gibi bakımlı olmak istiyorumm

kilon kac canim?masaallah boyun ne guzel
duygucum kilom bu sabah:68.5 ayy duygu oyle guzel demissinki agzinda sakiz temizlik yapilacak gun:51::52: Ben karsimda sakiz cignenmesini hic sevmem ama bu tabirinle valla oyle bi sahne yasamak istedim:8:
Gamzecim ben disardayim ama bence cok iyi fikir .artik baska organizasyonlara katiliriz bizde:16:
Erceeee :nazar::nazar::nazar: Elvedaa sigaraaaa:10:
Kestanesekeri de pek hamarat hatun sanirsam:nazar:temizlik gezme:10:
Cik cik:ben bu sahneleri biryerden hatirliyorum sanki:27:
Persephonic:tatlim leslie de videolarinda soyluyor zaten haftada 3-4 kez diye
kontes: Gecmis olsun tatlim
feslegencim karaciger safradan olsa baska sikayetlerinde olmali-korkma canim bence mevsimsel bir allerji olabilir.insaallah sonuclarin tertemiz cikar
poti:gercekten sanki hicbirimizde o bastaki hiz ve azim yok.hadi bugunden baslayalim:kkk:

Daha da kimleri unuttum kii:26:

kızsen kaç kgsun tekrar yaz bakayım banaa

amannn amannnn rabbim herkesi sigaradan korusun :27::27::27::27:
bi topik açtım hergün yaşadıklarımı yazıyorum günlük gibi iyi geliyo :24::24::24::24:

canım tebrik ederim bende 10 yıldır içiyorum umarım bende birgün bırakabilirim
gemis olsun canim,banada herkes cok hizli toparlandin dogumdan sonra diyolar,dogumda 7 kilo gitti ve kaldim dogumdan sonra hic veremedim,geri kalan 13 kiloyu rejim spor derken verdim zar zor,su ana kadar 20 kilo gitti,aslinda 75 le hamile kaldim,bi3 kilo versem eski kiloma dönücem ama on kilo verip 70 lere gelmek istiyorum

bende 70 ile hamile kalıp 96 ile doğum yaptım ama bu 96 doğumdan 10 gün önceki kilomdu belkide 100ü bulmuştum aslında şimdi doğumdan önceki kiloma 3 kilo kaldı yani bir 20 kiloda ben verdim ama ben çok geçiktim kilolarımı vermekte kızım 3 yaşına yaklaştı :):)
evet yaa dehşet bir koku çok yakıştırıyorum tenimedee

ama değer o koku için

ne güzel yaaa örnek olsunn bu davranışın

hadi zsa bı gayret sende bırakk

eee illa bi çıkıntı olcAK FESLİMM ONLAR OLMADAN OLURMUUU :)))) AHH ŞU KADININ YİNE EN BÜYÜK DÜŞMENI NİYE KADINN OLUYORRR

BEN İYİYM SEN NASILSINN BU HAFTA HERKEZ KG KORUYORRR NEYSEKİ ALAN FAZLA YOKK

it ürür kervan yürür derler şekerim onlar konuşmaya bende kilo vermeye devam edeceğim :1::1::1:

canım tebrik ederim bende 10 yıldır içiyorum umarım bende birgün bırakabilirim

bende 70 ile hamile kalıp 96 ile doğum yaptım ama bu 96 doğumdan 10 gün önceki kilomdu belkide 100ü bulmuştum aslında şimdi doğumdan önceki kiloma 3 kilo kaldı yani bir 20 kiloda ben verdim ama ben çok geçiktim kilolarımı vermekte kızım 3 yaşına yaklaştı :):)

it ürür kervan yürür derler şekerim onlar konuşmaya bende kilo vermeye devam edeceğim :1::1::1:

ha ha haa buda onlara kapak olsunnnnnnn:9::9:

şimdi benim bi word sayfam var yola başladığımızdan beri her hfta tartı günmüzü kayıt ediyorum önce oraya not alıyorum sonra tek tek güncellme yapıyorum dün takip edemedim geriye gittimm not aldım az önce bu hafta 2 kişi daha silincek biri tugkay diğeride rosesprin özellikle gözümden kaçmıştırdiye o arkadaşların herhangibi yazısdın bulup son yazdıklarına bakıp kontrol ediyorum dün ikiside kk girmiş tugkay başka topiklere yazmış diğer arkadaş sadece girmiş yazmamış şimdi kızıyorum şu sebepten kimse girmek zorunda değil ama bu kadar vakit geçiriyoruz desin yani ben çıkcam arkadaşım diyeeee ben sileyim böyle yapmaları hoşuma gitmiyorum tekrar diyorum nezaketen giren varsa ayrılmak siteyenn söylesin kırılmam gücenmem ama böyle kk ye girip bildirim yapmamaları etik değil en azından özelden yada burdan ben burda olmak sitemiyorum desemesi beni daha mutlu eder

flower arkadaşımm sana gelincegeçenn hafta ilk yazanlardansın kimse kg bildrim yapmadı diye yazmadım diyemezsin çünkü sabah girmişsin yazıp çıkabilirdin seni daha sonraa yine gördüm aşadaa ertesi gün yine bildirm yapmadınnn silmem çok normal herzaamn beklerim yazzz sohbete katıl ama liste konusunda titizim çünkü gerçekten vakit harcıyorum tek tek okuyorum atladığım varmı diye o kişinin herhangibi yazısını bulup yazılarnı ineliyorum gözümdenk açmasın diyee cidid emek veriyorum yani durum budurr kaldık 13 kişi dediğim gibi ben hariç 1 kişi bile kalsaa devam ederim oda giderse kaparım dükkanı giderim:9::9:

Günaydın kızlar herkes iyidir umarım.Geçmişi okuyamadım suyumu ve yeşil çayımı alıp geliyorum...
Bu sabahtanm beri kızım halsiz görünüyor başını kaldıramıyor gecede pek uyumadı ona baglıyorum ben...
Ben almasam yatagından kalkası yoktu normalınde kalmak için ne şebeklikler yapardı..Hayırlısı olsun..Rabbim saglık versin cümlesine.Amin.

Öncelikle dünkü menümü vereyim..

Sabah peynir zeytin etimek
Ara bir avuçtan fazla siyah üzüm
Öglen 6 kaşık neredeyse etimekle yogurt yedim.(Yogurt bana iyi geliyor nedense bu ara öglenleri böyle geçireceğim)
Ara 1 elma
Ara üzüm
Akşam Yeşillik ,yogurt ve 3 adet piliç pirzola yagsız ızgara.
2 adet incir 2 adet gün kurusu ve 1 su bardagı sütlü nescafe.

Az kaldı cumaya regl olAcagım o yüzdenmidir incir üzüm atıyorum agzıma frenleyemiyorum...

Bende dün işten gelince kızımı parka çıkarttım hemen ay herkes ne güzel kilo vermişsin diyorlar...Valdemde hafta sonu mevlüt vardı ertesi gün komşuları vs gelin ne güzel kilo vermiş demişler...Dogum kilomla kalacagımı sandı herkes...Birde şuanki ilom dogumdan önceki kilom değilki 66 yım ama 60 ile hamile kaldım...Birde biz boyuma göçre hedef koyuyoruz oldumu 10 kilo daha ay yaza kadar veriririm inş

Canım hoşgeldin tatil yorucu geçmiş hemi
Ya ne güzel kız 58 darısı başıma...Boyun kaç senin şekercim..

Bende bu kiloda olsam yerim kurabiyeleri
hosbuldum cik cik:16: uff anlamadim dinlenmeyemi gidiyoruz yorulmaya mi:27:deniz kum gunes iyi oldu yinede. boyum 1.64 .hic oyle demiyodun ama hep bogazima diziyordun yediklerimi:27: saka nan saka:27: insaallah canim enkisa zamanda SAGLIKLA hedef kilolarimiza ulasiriz

yanlis olmus cicim 58.5 ciktim bugun baktimda gecen haftada oyleymis ayniyim yanik:29:
bende öyle olduğunu düşnüdümde yinedeee sorayım dedimmm
[ı]günaydın kızlar herkes iyidir umarım.geçmişi okuyamadım suyumu ve yeşil çayımı alıp geliyorum...
Bu sabahtanm beri kızım halsiz görünüyor başını kaldıramıyor gecede pek uyumadı ona baglıyorum ben...
Ben almasam yatagından kalkası yoktu normalınde kalmak için ne şebeklikler yapardı..hayırlısı olsun..rabbim saglık versin cümlesine.amin.

öncelikle dünkü menümü vereyim..

Sabah peynir zeytin etimek
ara bir avuçtan fazla siyah üzüm
öglen 6 kaşık neredeyse etimekle yogurt yedim.(yogurt bana iyi geliyor nedense bu ara öglenleri böyle geçireceğim)
ara 1 elma
ara üzüm
akşam yeşillik ,yogurt ve 3 adet piliç pirzola yagsız ızgara.
2 adet incir 2 adet gün kurusu ve 1 su bardagı sütlü nescafe.

Az kaldı cumaya regl olacagım o yüzdenmidir incir üzüm atıyorum agzıma frenleyemiyorum...

Bende dün işten gelince kızımı parka çıkarttım hemen ay herkes ne güzel kilo vermişsin diyorlar...valdemde hafta sonu mevlüt vardı ertesi gün komşuları vs gelin ne güzel kilo vermiş demişler...dogum kilomla kalacagımı sandı herkes...birde şuanki ilom dogumdan önceki kilom değilki 66 yım ama 60 ile hamile kaldım...birde biz boyuma göçre hedef koyuyoruz oldumu 10 kilo daha ay yaza kadar veriririm inş [/ı]

geçmiş olsunn kızına inş birşeyi yoktur fındığınnn .ben bu ay regl den birşey anlayamadım vallaaa çok enteresandı

Neyseeee kızlar benim düzen bozulduu oğlan 2,5 gibi uyuyor kalktığındaa yedir içier derken spor kalıyor ben şimdi eliptiğe çıkıyorumm

kızlarrr bebişler ben geldimmm.......

çok özlettim demii ama geldimm hepiciğinizi çok özledim...

ay nerden başlasam az biraz hızlı hızlı okudum....

fesleğenim takıldı aklıma:

1.si kaşıntısı varmış ağer bir hastalığı yoksa ürtiker olabilir(halkarasında kurdeşen denir) sebebi çok zor bulunuyor ama üzüntü,stress,irkilme ,iğrenme,üzüntü ani korkudan olabilir sakın kortizonlu iğne veririlerse kullanmasın acayip kilo aldırıyor...
2.si topiğimiz kıymetlisi bir can arkadaşımız sigarayı bırakıyor diye sevinirken fesliminde içtiğini öğrendimm.dünyam yıkıldı...
acep yanlışmı okudum değill...

ayyy kestane kebap acele cevappp...

hosbuldum cik cik:16: uff anlamadim dinlenmeyemi gidiyoruz yorulmaya mi:27:deniz kum gunes iyi oldu yinede. boyum 1.64 .hic oyle demiyodun ama hep bogazima diziyordun yediklerimi:27: saka nan saka:27: insaallah canim enkisa zamanda SAGLIKLA hedef kilolarimiza ulasiriz

aminnn hepimiz ama ben çakıldım kaldımm 70in altını bir görsemm... hayal olmaktan çıksın artıkk..

offffffffffffffffffffff

Tek tek alıntı yaptım tam gönder dedim site kapandı hemen açtım baktım ki yazdıklarım kaybolmuş. o yüzden kusura bakmayın arkadaşlar epey vakit gitti benden işlerimde var sonra tekrar girerim..bayyyyyyyyy

:43::43::43::43::43::43:

koşşş geç kaldın kız ben daha yeni geldimm..benimi gördünn.
aa aşk olsunn şekerimmm seni görmedimm görsem bi slm verip öyle giderdim kontesin noprmalde öğleden sonra yapardım ama oğlano saatte uyuyor uyandı yedi içti derkenn spor kalıyor öğleden önceyee kaydırdım bi güzel duşumu aldım maske yaptımm oğluş bakıp bakıp gülüyor bende gülcem ama gülemiyorummm kas katı kaldımmm
ayol bizdede bahar kıpırtıları var...sokakta sokak çalgıcıları müzikk yapıyorlar...çokk güzel balkonu açtım müzikle çay keyfii ohhh

ayy ne güzelll yaaaa ben şimdi kordona gitmek siterdim sahile gözüm yerse oğlanlaa gideyim bu hafta içi olmazsaa

Back
X