Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

SELAM KIZLAR...
hepinizi sevgiyle selamlıyor ve azminizi kutluyorum..
ben de bu gün aranıza katıldım. 158 boy, 59,5 kiloyum,amacım 52 kilo olmak.hazirana kadar olmak istiyorummmmm...

günaydinnnnn
malesef bu hafta kilomu koruyamadim,misafir agirladim nisafirlige gittim derken iki kilo geri almisim yani 79 olmusum:37:kocisimde sabah ise giderken pantolonunun dügmersini kapatamadi:1:bu böyle olmaz biseyler yapalim diyo,e dedim ben diyet yaparken benide engelledin öyle dolas koca göbeginle dedim,yürüyüsümü ihmal etmiyorum .ama yeme olayini bir düzene sokmamiz lazim gercektende:44:

he kısa kollu giydimmm sabah yatak kalkar kalkmazz pencreleri açtımmm misssss gii tam sakız çiğneyip temizlik yapma havasıııı ercem

yaaa benim düzenim bozulduu leyyaa emzirmeyi kestiğimi çinmi bilmiyorummm vaktınden önce rwgl yaşadımm hap içmeme rahmen hemdee böyle tuhaf bir durummdayım

bizim burdada hava çok güzel miss gibi bende camları silmeye niyet ediyorum sonra vazgeçiyorum hala iyileşemedim halim yok nevresimleri atıcam makineye belki bi kaç gün sonra bende dip bucak temizliğe girişirim

şimdi geldim dr dan 1 aydır aşırı derecede kaşıntım vardı tüm vücudumda bir sürü tahlil verdim kan idrar tiroid karaciğer enzimleri falan hepsine bakılacak sonuç daha çıkmadı daha ergenlik sivilcesi bile hiç görmeyen ben yüzümde garip sivilcelerle dolaşıyorum anlayamadım büyük ihtimalle stresten olduğunu söyledi hemen antidepresan yazıyordiki sakın yazma kullanmam dedim :):)

sonuçlar çıksın bakalım ne olacak aslında korkuyorum biraz kaşıntı pek hayra çıkmaz karaciğerden kaynaklanıyor diye düşünüyorum yada böbrekten....

şimdi geldim dr dan 1 aydır aşırı derecede kaşıntım vardı tüm vücudumda bir sürü tahlil verdim kan idrar tiroid karaciğer enzimleri falan hepsine bakılacak sonuç daha çıkmadı daha ergenlik sivilcesi bile hiç görmeyen ben yüzümde garip sivilcelerle dolaşıyorum anlayamadım büyük ihtimalle stresten olduğunu söyledi hemen antidepresan yazıyordiki sakın yazma kullanmam dedim :):)

sonuçlar çıksın bakalım ne olacak aslında korkuyorum biraz kaşıntı pek hayra çıkmaz karaciğerden kaynaklanıyor diye düşünüyorum yada böbrekten....

gecmıs olsun canımmmm:53::54::54:

takılı kaldımm 75

Annemlerinn sokağa gittimm bu hafta dur bakalımm 3 kişii iddiaya girdikk 15 günde tamm dahaa çokk kilo verecekl diye hepimiz tartıldıkkk
15 gün sonra yine orayaa gittiğimizde tartılacağız kazanana kase alacağızzz

pardon yaa 85
keşke 75 olsammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm havalara uçardımmmm

Günaydınlar

Bu hafta içi tartıda 63 gören ben bu sabah tartıldım 66,1 buda bana kapak oldu resmen...:3:
Böyle olacağını biliyordum yedim ama inkar edemem...Patates salatası mı, susamlı galeta mı ,çiğ köftemi lavaşlı , baklavalarmı , mevlütte yediğim pilav mı ,lokum fındıklı ,badem kuruyemiş sucuklu yumurtamı yoksa dün yediğim bol tereyaglı iskendermi :17::17: Birde bunların üstüne bu hafta cuma günü regli olmam gerekiyor..Hangisi kilo aldırmazki hangisini, sayayım düzensiz kahvaltı edişlerim birde..

Resmen hayallerim yıkıldı Dün kendime üst baş bakamadım daha zayıflamam lazım diye sonradanda düşündüm aylardır bunları yemeyen ben şimdi ne olduda yemeye başladım rahatladım çünkü dogum kilolarından kurtuldum ya onun rahatlıgı var..attım üzerimden fazla olan sonradan gelen kiloları..Ama benim hedefin önce evet öyleydi sonradan 55 e kadar yeni evlendiğimdeki kiloma dönmekti bu yüzden sirkeleniyorum arkadaşlar...

Dünkü menüyü vermeyeceğim...Diyetle alakası yok çünkü..

:45:Daha ciddi olacagım.....

civcivimm yedikk diye vazgeçmekk yok canımm

Günaydınnn ben geldimm hayırlı sağlıklı haftalar dilerimmmmmmm kısa kolluları giydim pencereler açıkk temizliğe girişcemmm inş herkez iyidir inş ...
Gelelim banaa kg aynı maleseff benim hoRmunlarımda birsorun olduğu kesin düzensiz bir regl yaşıyorummm şuan normalinden farklıı bilmiyorum sebep bu mu duraklamamı yaşıyorumm bilmiyorum. BU ARADA bahar çarptı GALİBA acil kahvaltı yapıp Hap içeçeğimm başım çatlıyorrr neyse gamzemmm seni şimdiden tebrik ediyorummmmm cnm cezamada razıyımmm cnmm

çok geçmiş olsunn canımm dünde benn öyleydimmm kafamı kaldıramadımm annnemlerde

bizim burdada hava çok güzel miss gibi bende camları silmeye niyet ediyorum sonra vazgeçiyorum hala iyileşemedim halim yok nevresimleri atıcam makineye belki bi kaç gün sonra bende dip bucak temizliğe girişirim
valla genel temizlik yapıyorum perde pencere olayınaaa 1 aydan önce girmemmart tehlikeli aydırrr

geçmiş olsun cnm yaa inş tahliller temiz çıkarr.bende bu aralar kaşınmaya başladım hayır olsunnnn
pardon yaa 85
bak baş ağrısından hiç fark etmemişimmm inş olursun istersenyaparsın sende o kapasite var ama kullanmıyorsun bu becerini
çok geçmiş olsunn canımm dünde benn öyleydimmm kafamı kaldıramadımm annnemlerde

çok sağ ol canım daha yeni düzeldiii

VALLA LEYYA TOPİKKURULDU KURULALI SENİ İLKKEZ BU KADAR BAŞARILI VE İSTİKRARLII GÖRÜYORUM MÜSAFİR GELDİĞİNDE ONLAR GELMEDEN KENDİNE GÜZEL VE DOYURUCU SLATA YAPP DOYUR KARNINI VE BOL SU İÇ Kİ ONLAR GELDİĞİNDE YİYECEK HALİN MİDENDEDE YERİN KALMSIN:nazar:

denicem canimm :)

günaydinnnnn
malesef bu hafta kilomu koruyamadim,misafir agirladim nisafirlige gittim derken iki kilo geri almisim yani 79 olmusum:37:kocisimde sabah ise giderken pantolonunun dügmersini kapatamadi:1:bu böyle olmaz biseyler yapalim diyo,e dedim ben diyet yaparken benide engelledin öyle dolas koca göbeginle dedim,yürüyüsümü ihmal etmiyorum .ama yeme olayini bir düzene sokmamiz lazim gercektende:44:

ya ne çabuk kilo aliniyor dimi :(

pardon yaa 85

Allah söyletti canim :)

feslegen geçmi$ olsun alerjidir belki

Yarın izmir 21 derede bu hafta 22-23 kadar çıkcakkk zaten izmir bahar fazla yaşamazzz direk yaza geçeriz 1 ayaa:16:

selam kizlar öglen yemegimi yiyorum (hiç güzel degil ama olsun)

size bir$ey dicem çok güleceksiniz, sanirim bahar geldi diye vücudum çok yaglandi özelliklede sirtima dokununca pehlivanlar gibi sanki yag sürmü$üm gibiydi,. ben yaptigim i$i temiz ve hizli yapmayi severim bu konuda gerçekten dikkatliyimdir

cumartesi günü du$a girdim keselendim falan, çikacakken vücudum yine yagli gibi geldi bana haydaa dedim sinir oldum vee gözüm banyonun kenarindaki bula$ik deterjanina takildim :17: aldim ve life koydum biraz ardindan sirtimi sürdüm! :9::9::9: vee aradan bir gün geçti cildim bebek gibi oldu yumu$acik ve yagsiz hihihhihihi artik karar verdim hergün yapmasamda haftada bir gün bula$ik deterjaniyla sirtimi sürcem, bu sayede sivilcede çikmadi sirtimda :9::9::9::9:

size bir$ey dicem çok güleceksiniz, sanirim bahar geldi diye vücudum çok yaglandi özelliklede sirtima dokununca pehlivanlar gibi sanki yag sürmü$üm gibiydi,. ben yaptigim i$i temiz ve hizli yapmayi severim bu konuda gerçekten dikkatliyimdir

cumartesi günü du$a girdim keselendim falan, çikacakken vücudum yine yagli gibi geldi bana haydaa dedim sinir oldum vee gözüm banyonun kenarindaki bula$ik deterjanina takildim :17: aldim ve life koydum biraz ardindan sirtimi sürdüm! :9::9::9: vee aradan bir gün geçti cildim bebek gibi oldu yumu$acik ve yagsiz hihihhihihi artik karar verdim hergün yapmasamda haftada bir gün bula$ik deterjaniyla sirtimi sürcem, bu sayede sivilcede çikmadi sirtimda :9::9::9::9:

kız leyla sasırdın galıba sakın oyle bişi yapma tvde bı dr dınlemıstım vucudumuzda yaglar aslında vucut ıcın cokyararlıymıs cunku ıcınde vucudumuza faydlı bakterıle varmıs banyodan sonra bıle sakın havluyla ıyce derınızı kurulamyın dedi cunku o faydalı bakteıler yok olursa yada azalırda cıltımız tehlıkelı mantarlara falan acık oluyormus hatta bı orenk verdı banyoda keselenırsınız fakat cıktıktan sonra topuk kenarlarında ayakta sırtta hazluyla yada elınızle tenınızı kasırsanız beyaz beyaz deri tarzı seyler cıkar sızde ıyı yıkanmadım dıye daha cok sılersınız dedi aslında bu cok yanlısmıs cunku o vucumudu mantarlardan falan koruyan yaglı tabakaymıs aman dıkat bulasık deterjanı bıle bır suru sonra elımızı falan nasıl tahrıp ediyor kurutuyor canım cıldınden olma kıssss:52::52:

Kızlar hafta sonu ata gittikkk o kadar güzeldiki havaaa herkezzz zayıflamışsın diyorrr o gün dar paça tayt givi pantalon giydimmm üstümee dar spor bi tunik ben bile zayıfladığımı anladımmm hep bol giyerdimmm ama bu hafta görceksiniz benii hanımlarrr acayip hırslandımm

valla genel temizlik yapıyorum perde pencere olayınaaa 1 aydan önce girmemmart tehlikeli aydırrr

geçmiş olsun cnm yaa inş tahliller temiz çıkarr.bende bu aralar kaşınmaya başladım hayır olsunnnn

bak baş ağrısından hiç fark etmemişimmm inş olursun istersenyaparsın sende o kapasite var ama kullanmıyorsun bu becerini

çok sağ ol canım daha yeni düzeldiii

evet canımm yaa kullanamıyorumm 2 gün bozuyorum ve utancımdan yazamıyorumm burayaa

duygucumm eşim banaa parfüm almış adı chanel chance çok hoşuna gitmişş
verirkende diyorkii zayıf olsann sanaa bu parfümüü sıktırmammm
sevinsemmii üzülsemmii anlamadımm
yanii kıskanıyor olupp sıktırmıcakk
kıskandığı içinn sevindimm ama şişkoyumm diye kıskanmıyormusunn dedimm

Kızlar hafta sonu ata gittikkk o kadar güzeldiki havaaa herkezzz zayıflamışsın diyorrr o gün dar paça tayt givi pantalon giydimmm üstümee dar spor bi tunik ben bile zayıfladığımı anladımmm hep bol giyerdimmm ama bu hafta görceksiniz benii hanımlarrr acayip hırslandımm

kızlarr bu haftada benn konu başlatayımmm
çok beğendiğinizz yada sıktığınızda adı sorulann parfümünüz varmıı

ben britney spears fantasy kullandığımda sormuşlardı
212 sexy kullanıyorum eşimde chance almışş
birde kızkardeşimm parfümm ismii istiyor benden ne alayım diyorr

Yarın izmir 21 derede bu hafta 22-23 kadar çıkcakkk zaten izmir bahar fazla yaşamazzz direk yaza geçeriz 1 ayaa:16:

ilahi leyya ya aklına nelerde geliyro senin kız bırak yapma öyle şeyleri alerji yaparsın vücüduna akıllı kız ya

kız leyla sasırdın galıba sakın oyle bişi yapma tvde bı dr dınlemıstım vucudumuzda yaglar aslında vucut ıcın cokyararlıymıs cunku ıcınde vucudumuza faydlı bakterıle varmıs banyodan sonra bıle sakın havluyla ıyce derınızı kurulamyın dedi cunku o faydalı bakteıler yok olursa yada azalırda cıltımız tehlıkelı mantarlara falan acık oluyormus hatta bı orenk verdı banyoda keselenırsınız fakat cıktıktan sonra topuk kenarlarında ayakta sırtta hazluyla yada elınızle tenınızı kasırsanız beyaz beyaz deri tarzı seyler cıkar sızde ıyı yıkanmadım dıye daha cok sılersınız dedi aslında bu cok yanlısmıs cunku o vucumudu mantarlardan falan koruyan yaglı tabakaymıs aman dıkat bulasık deterjanı bıle bır suru sonra elımızı falan nasıl tahrıp ediyor kurutuyor canım cıldınden olma kıssss:52::52:

Çok haklısın kuşum....Cilt bu hiçbirşeye benzemez sonra ugraş dur Allah korusun..Gamzem sen tv den ne kadar bilgiler topluyorsun maşallah..

Chance bana kıştan geldi yurtdışından gerçekten hoş kokuyor..
Şuanda kış diye ben jadore kullanıyorum.
Ama hpynose ve burbery klasık olanını begenirim...
Sipariş verdim eşime onlarıda getirtcek..

SELAM KIZLAR...
hepinizi sevgiyle selamlıyor ve azminizi kutluyorum..
ben de bu gün aranıza katıldım. 158 boy, 59,5 kiloyum,amacım 52 kilo olmak.hazirana kadar olmak istiyorummmmm...

Hoşgeldin canım maşalalh kilon ne güzelmiş..Darısı başımıza hadi kolay gelsin.

günaydinnnnn

yok yok nazar degdi bana,herkes zayiflamissin dedi,cok iradelisin dedi göze geldim:47::47::47::47::37:

Bende de aynı durum söz konusu be canım ne yapcagımı şaşırdım.Bu hafta frenlemeye başladım kendımı misafirliğie gittikçe ayar kaçıyor..Çok güzle kilo veridm bende herkes şimdi ne kadr kilo vermişsin diyor hep gözemi geliyorumda ayar kaçtı bilemiyorum..

Daha iyileşemedin mi canım sen sigarasız bir hayat nasıl gidiyor maşallah bu arada..
Vallahi ben martın sonunda yapacagım dip bucak temizliği.

Geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar iyi çıkar..Benimde dogum sonra oldu kaşıntılarım ay ne korktum tahlil vs verdim emziiryordumda dr dediki ciddi bir durum yok bebek yagı ile yıkan o kadar ilaç veremem emziriyorsun çok şükür birkaç günde geçip gitmişti..

ayy canim inanki 2 haftadir bikmi$tim, sadece sirtim çok yagliyd, ve bu yüzden kocaman birkaç sivilce çikti ama nasil agiriyor anlatamam hatta omuzumda çikti bir tane ve kolumu kaldiramiyordum o kadar fenaydi, birde sütyenimin denk geldigi yerler resmen aci çektiriyordu, $u an öyle rahatimki hemen etki gösterdi hihihi
ama beni korkuttun, neyse o zaman sadece sivilce çikinca yaparim :)

en çok iz yapmayan deodorant kullanirim özelliklede vanilya veya hindistan cevizi kokulu olanlardan, parfümlerdense begendiklerim açikcasi çok pahali en sevdigim dior un poison markasi, ama fiyati 200 TL bayiliyorum onaaa bitti ama yine alacagimm :32:

Duygucum ne güzel kış geride kaldı yaza merhaba diyeceksiniz az kaldı..
Biizm buralarında bahardan farkı yok ama aydınlık açık hava oh beeeee insan şenleniyor...
Hep bahar kalsa..

ilahi leyya ya aklına nelerde geliyro senin kız bırak yapma öyle şeyleri alerji yaparsın vücüduna akıllı kız ya

Çok haklısın kuşum....Cilt bu hiçbirşeye benzemez sonra ugraş dur Allah korusun..Gamzem sen tv den ne kadar bilgiler topluyorsun maşallah..

Chance bana kıştan geldi yurtdışından gerçekten hoş kokuyor..
Şuanda kış diye ben jadore kullanıyorum.
Ama hpynose ve burbery klasık olanını begenirim...
Sipariş verdim eşime onlarıda getirtcek..

Hoşgeldin canım maşalalh kilon ne güzelmiş..Darısı başımıza hadi kolay gelsin.

Bende de aynı durum söz konusu be canım ne yapcagımı şaşırdım.Bu hafta frenlemeye başladım kendımı misafirliğie gittikçe ayar kaçıyor..Çok güzle kilo veridm bende herkes şimdi ne kadr kilo vermişsin diyor hep gözemi geliyorumda ayar kaçtı bilemiyorum..

Daha iyileşemedin mi canım sen sigarasız bir hayat nasıl gidiyor maşallah bu arada..
Vallahi ben martın sonunda yapacagım dip bucak temizliği.

Geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar iyi çıkar..Benimde dogum sonra oldu kaşıntılarım ay ne korktum tahlil vs verdim emziiryordumda dr dediki ciddi bir durum yok bebek yagı ile yıkan o kadar ilaç veremem emziriyorsun çok şükür birkaç günde geçip gitmişti..

jadore ve burbery klasıkk merak ettim bakayım kokularınaa
amaa hpynose sevemedim bir türlü kokusunu çok ağır

Back
X