zayıflama çayları

milkyminty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
309
57
32
kızlar merhaba su ınstagramdaki çayları çok merak ediyorum 5 kilo fazlam var yani cok fazla olmadıgı için bol su ve bu caylardan kullanarak kilolarımdan kurtulabilirmiyim sizce ?

Merhaba canım benim de 5 kilo fazlam var.Ama canım 5 kilo vermek nedir ki.Gerek yok hiç o nerden geldiği belli olmayan çayları hapları içmeye.Zararlı bu tip şeyler.Şimdi her şeye bitkisel diyorlar.Annem kullandı benim o çaylardan,yanında da şu malum markanın mamalarını.Kilo verdi vermesine.Bırakınca misliyle geri aldı hepsini.Ben daha önce defalarca yaptığım gibi bu 5 kiloyu şöyle vermeyi düşünüyorum.Hatta hafta sonu başlayacağım.Sadece porsiyonlarımı küçültüyorum,ama aklına gelebilecek herşeyi yiyorum.Atıyorum baklava 1 dilim ye bırak,yemekleri küçük pasta tabağında yiyorum.Böylelikle çokmuş gibi görünüyor.Her türlü yemeği yiyorum bu şekilde.Bol su ve 2 günde bir yapabilirsen hergün 45 dk açık havada yürüyüş.Böyle olunca istediğin kiloyu zorlanmadan veriyorsun.Çünkü hiç birşeyi kendine yasaklamadığın için diyet bitince de kıtlıktan çıkmış gibi saldırmıyosun yemeklere.Ben böyle kilo verdim ve çok uzun süre geriye almadım 1,5 yıl kadar.Sağlıklı veriyosun çünkü.Ta ki şu bebek tedavisine başlayana kadar :110:ilaçlar beni mahvetti.:KK61:

ay diyetisyen gibi konuşmuşum canım da yani :oops: benim de 5 kilo fazlam olduğu için tam da planlamamın üstüne denk geldi ondan:-)

acıkcası senın dedıklerini en fazla bir ay uygulayabılırım malum öğrenciyim bir de ünv hayatı o yuzden bu cay mantıklı geldi :/

X