• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Kampı

günaydın kızlar
kahvaltım:1dilim kepek ek
1 haşlama yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir,yeşillik
3 bi arada
 
Günaydın kizlar hiç iyi değilim. Kendimi çok ağır hissediyorum tartıya çıkmaya korkuyorum iki gün menu bildirimi yapmadım kusura bakmayın fırsat olmadı pek ana söyle diyeyim sadece kahvaltida az ekmek yedim onun dışında ekmek yoktu ama bebisin yanına gelenler oldu pasta kurabiye falan yaptık çok yemedim ama yedim spor yok az hareket
yarında kilo bildirim günü hitap istemiyorum kesin artiyim
günaydın,yenimi doğum yaptın canım
 
Kizlar günaydın dun aksam giremedim telefonu temizlerken arama kayıtlarını da silmisim foruma giremedim ben kayıtlardan bulup griuodum sifremi unuttum dünden beri sifremi hatırlamaya calisiyrm 5 kere uüye oldum kadınlarkkulübüne ama e posta onayını halledemedim zar zor sifremi buldumda grdim yaa :((
 
kızlar şu anda karar verdim sporumu düzenliyorum! benim 1 günüm zaten boşa geçiyor paso oturuyorum. Kaybedicek
zamanım da yok. bende şimdi karar aldım günlük 3 ayrı spor yapıcam, yağ yakımını hızlandırıcam şöyle ki ;

sabah kahvaltısından 1 saat sonra : 1 mil leslie yapıcam ( 15 dk.lık tempolu yürüyüş )
öğlen yemekten 1 saat sonra : mekik çekicem ( hergün 10ar arttırıyorum. bugün 60dı yarın 70 olucak )
akşam yemekten 1 saat sonra : jilian bacı yapıcam ( yarım saatlik yoğun egzersiz )
jiliana baktım benim için yapması zor bir spor şimdi onu yapamam ama vücut şekillendirmek için güzel bir spor.
 
Hoşgeldin aramıza evet yeni doğum yaptım canım birde menu bildirimi ni akşam yapıyoruz canım
azar azar yemelisin sütün olsun diye bu kadar stres yapma sütünüde etkiler.akşamları kaçamak yapmasan bol su içsen sana yeter bence.Allah bağışlasın evladını,bende 8 ay ay oldu doğum yapalı.
file76 file76 THEY- THEY- kizlar menulerimizi aksam yemegimizide yediktensnra hepsini beraber yazıyoruzparca parca kkarışmasın diye sizde hepsini toplu şekilde aksam yaşarsınız bizde yorumlarız :)))
hoşbulduk,akşam toplu yazarım.
 
Kızlar en azından siz doğum yaptınız o yüzdenkilo aaldınız vermeye calisioshnuz ben daha bebe doguracammmm
 
Kizlar günaydın dun aksam giremedim telefonu temizlerken arama kayıtlarını da silmisim foruma giremedim ben kayıtlardan bulup griuodum sifremi unuttum dünden beri sifremi hatırlamaya calisiyrm 5 kere uüye oldum kadınlarkkulübüne ama e posta onayını halledemedim zar zor sifremi buldumda grdim yaa :KK43:(
Cnm sen kac kilosun boy fln
 
azar azar yemelisin sütün olsun diye bu kadar stres yapma sütünüde etkiler.akşamları kaçamak yapmasan bol su içsen sana yeter bence.Allah bağışlasın evladını,bende 8 ay ay oldu doğum yapalı.

hoşbulduk,akşam toplu yazarım.
Sağol canim teşekkür ederim sen kilo verebildin mi bide hâlâ emziriyomusun
 
THEY- THEY- canim ben söylemiştim ama tekrar soylim bu günlüğe katılmadan önce 81.50 Dum hatta daha fazla kusurqtida olabilir iki uç hafta uedgime dikkat ettim tam olarak diyet sayılmaz snra 78 e ddüştüm bu günlüğe katıldım şuan 75.5 kiloydum en sn tartildgimda artik cuma günü bakacam şuan kaç kiloyum boyumda 1.68 23 yaşındayım sen canim bos kilo yaş isim bu arada ismim kader :)))
 
THEY- THEY- canim ben söylemiştim ama tekrar soylim bu günlüğe katılmadan önce 81.50 Dum hatta daha fazla kusurqtida olabilir iki uç hafta uedgime dikkat ettim tam olarak diyet sayılmaz snra 78 e ddüştüm bu günlüğe katıldım şuan 75.5 kiloydum en sn tartildgimda artik cuma günü bakacam şuan kaç kiloyum boyumda 1.68 23 yaşındayım sen canim bos kilo yaş isim bu arada ismim kader :)))
Meraba cnm istdayim ben hanife ismim 70 kilo olmusum maalesef hedefim 60 ama mümkünse 55 olsun boy .170 20 yaşındayım İst olan arkadaşlar yazabilirler
 
İyice kızlar ben kahvaltıyı9 yapiorhm bbazı kızlar 10.30 yapıp kahvaltı sayılmaz ki şuan ara öğün yapıyorum ben
 
THEY- THEY- memnun oldum canim merak etme bizim kizlar kendilerini bilirler o yüze n kahvaltıyı da arayışaayarliyolar kendilerine gore tatlim bbizimkisi zaten tam bi diyet sayılmaz biz dengeli ve sağlıklı beslenme pesindeyiz o yüzden herkes kendine uygun şekilde besleniyor tatlim ben 6.30 da kalkiyorm o saatte kahvaltı yapiyrm mesela ervada 10 da kalkiyo o saatte yapiyo yani herkes kendine uygun şekilde ayatliyo canim :))) bizim kizlar coxa cola yerine coca cola zero iciyolar sorun olmuyor :))
 
Back
X