- 8 Temmuz 2010
- 2.224
- 429
- 123
ah ah kuzum kurabiye ve kek ekmekten daha zararlı, keşke ekmek yesende onu yemeseydin. nse olmuş süt olsun bebişine senin kendine dikkat etmen lazım, ama böle durumlarda hangisi daha yararlı hangisi daha zararlı düşün o şekilde ye kuzum.Günaydın kizlar hiç iyi değilim. Kendimi çok ağır hissediyorum tartıya çıkmaya korkuyorum iki gün menu bildirimi yapmadım kusura bakmayın fırsat olmadı pek ana söyle diyeyim sadece kahvaltida az ekmek yedim onun dışında ekmek yoktu ama bebisin yanına gelenler oldu pasta kurabiye falan yaptık çok yemedim ama yedim spor yok az hareket
yarında kilo bildirim günü hitap istemiyorum kesin artiyim
canm arkadaşlar sölemşler menüler akşam toplu halde ama birşey dikkatimi çekti 3 ü 1 aradayı hemen bırak!günaydın kızlar
kahvaltım:1dilim kepek ek
1 haşlama yumurta
4 zeytin
1 dilim peynir,yeşillik
3 bi arada
hem içinde ki şeker hadi onu geçtim selülit derdi var onun
hahaha kız şifreni bana msj at unutrsan sölerim ben sana ahahKizlar günaydın dun aksam giremedim telefonu temizlerken arama kayıtlarını da silmisim foruma giremedim ben kayıtlardan bulup griuodum sifremi unuttum dünden beri sifremi hatırlamaya calisiyrm 5 kere uüye oldum kadınlarkkulübüne ama e posta onayını halledemedim zar zor sifremi buldumda grdim yaa(
Allahım ne şifreymiş 5 kere üye olmana sebep olmuş
canm spor geçmişin yoksa jilian daha başlama zaten. ama leslie ye bak ilk onla başla. onu yaparsın :)jiliana baktım benim için yapması zor bir spor şimdi onu yapamam ama vücut şekillendirmek için güzel bir spor.
canm herkesin saati menüsü aynı olmak zorunda değil ki, ben daha yeni kalktım yarım saat sonrada kahvaltımı yaptımİyice kızlar ben kahvaltıyı9 yapiorhm bbazı kızlar 10.30 yapıp kahvaltı sayılmaz ki şuan ara öğün yapıyorum ben