ZAYİFLAMAK İCİN ÇOZUM

yeme-annem-yeme-gülüm_668254.jpg

Çözüm deyince bu geldi aklıma:KK53:
Çay olarakta bencede hiçbiri.

benim ilk okul arkadaşim üc ayda 25 kilo verdi, marul yemiş surekli yemek yemeyip, oyle demisti bana. Bunuda deneyebilirsin o caylarida hic bilmiyorum. Ama zayiflama caylarina her ne kadar zararsiz denilsede vucutta odem yapiyor.

benim ilk okul arkadaşim üc ayda 25 kilo verdi, marul yemiş surekli yemek yemeyip, oyle demisti bana. Bunuda deneyebilirsin o caylarida hic bilmiyorum. Ama zayiflama caylarina her ne kadar zararsiz denilsede vucutta odem yapiyor.
Sadece marul yiyerek zayıflamanın kime ne faydası olur ki? İnsanların en büyük hataları zayıflayacağım derken tek tür beslenmeye çalışmasıdır. Patates diyetine falan saçma diyordum da tek marul yiyeni ilk defa gördüm. Böyle bir saçmalıkla verdiği 25 kilo anca ömründen 25 yıl götürmüştür.

Sadece marul yiyerek zayıflamanın kime ne faydası olur ki? İnsanların en büyük hataları zayıflayacağım derken tek tür beslenmeye çalışmasıdır. Patates diyetine falan saçma diyordum da tek marul yiyeni ilk defa gördüm. Böyle bir saçmalıkla verdiği 25 kilo anca ömründen 25 yıl götürmüştür.
tek çeşit beslenmek yada yemek yemeyi aşırı kısmak sağlıklı değil.verdiğin kiloyu fazlasıyla geri alabilirsin

Sadece marul değil acıktıği zaman marul yemiş, açligini bastirmak icin. Eksik yazmisim. haklisiniz tabiki

3 ay marulla dursam ben diye birşey kalmaz ortada:KK53:spor artı bol sebze şekersiz meyve yumruğu geçmeyecek şekilde et bitti gitti bide ben yapabilsemyaaaaa:KK14:ahandaaaa bendeee yalnış anlamışım demekki tek marul değilmişşşş

Son düzenleme:
İlaç tavsiyeleri konusunda çokça şikayet alıyoruz.

Lütfen sitenin bu veya herhangi bölümünde bitkisel dahil hiçbir ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.
Unutmayınız, ilaçlar eş, dost, ahbap önerisiyle kullanılmaz, arkadaşınıza doktor tarafından reçete edilmiş ilaç sizde ciddi sağlık sorunlarına ve yan etkilere sebep olabilir.

Doktora danışmadan kullanacağınız her ilaç sağlığınızı riske sokacaktır.

X