- 11 Şubat 2015
- 3
- 0
- 26
- Konu Sahibi Zeyneb Karasu
Nova Teatox mu DezPack mı ? önerisi olanlar cevaplayabilirmi ?????!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onlar ne gı [/QUO zayiflama cayi :)
çaylarla bağırsak yapını bozabilirsin.ilerde farklı problemlerin olurNova Teatox mu DezPack mı ? önerisi olanlar cevaplayabilirmi ?????!!!!!
Sadece marul yiyerek zayıflamanın kime ne faydası olur ki? İnsanların en büyük hataları zayıflayacağım derken tek tür beslenmeye çalışmasıdır. Patates diyetine falan saçma diyordum da tek marul yiyeni ilk defa gördüm. Böyle bir saçmalıkla verdiği 25 kilo anca ömründen 25 yıl götürmüştür.benim ilk okul arkadaşim üc ayda 25 kilo verdi, marul yemiş surekli yemek yemeyip, oyle demisti bana. Bunuda deneyebilirsin o caylarida hic bilmiyorum. Ama zayiflama caylarina her ne kadar zararsiz denilsede vucutta odem yapiyor.
tek çeşit beslenmek yada yemek yemeyi aşırı kısmak sağlıklı değil.verdiğin kiloyu fazlasıyla geri alabilirsinSadece marul yiyerek zayıflamanın kime ne faydası olur ki? İnsanların en büyük hataları zayıflayacağım derken tek tür beslenmeye çalışmasıdır. Patates diyetine falan saçma diyordum da tek marul yiyeni ilk defa gördüm. Böyle bir saçmalıkla verdiği 25 kilo anca ömründen 25 yıl götürmüştür.
Ben zaten saçma olduğunu söyledim. Benim de kilom var. Zayıflamaya çalışıyorum. Ama çözüm bu değil. Kesinlikle değil.tek çeşit beslenmek yada yemek yemeyi aşırı kısmak sağlıklı değil.verdiğin kiloyu fazlasıyla geri alabilirsin
Sadece marul değil acıktıği zaman marul yemiş, açligini bastirmak icin. Eksik yazmisim. haklisiniz tabikiSadece marul yiyerek zayıflamanın kime ne faydası olur ki? İnsanların en büyük hataları zayıflayacağım derken tek tür beslenmeye çalışmasıdır. Patates diyetine falan saçma diyordum da tek marul yiyeni ilk defa gördüm. Böyle bir saçmalıkla verdiği 25 kilo anca ömründen 25 yıl götürmüştür.
O zaman değişir tabii. Tek bile kelime demek ki tamamen yanlış anlaşılmaya sebep olabiliyor.Sadece marul değil acıktıği zaman marul yemiş, açligini bastirmak icin. Eksik yazmisim. haklisiniz tabiki
3 ay marulla dursam ben diye birşey kalmaz ortadaspor artı bol sebze şekersiz meyve yumruğu geçmeyecek şekilde et bitti gitti bide ben yapabilsemyaaaaaahandaaaa bendeee yalnış anlamışım demekki tek marul değilmişşşşbenim ilk okul arkadaşim üc ayda 25 kilo verdi, marul yemiş surekli yemek yemeyip, oyle demisti bana. Bunuda deneyebilirsin o caylarida hic bilmiyorum. Ama zayiflama caylarina her ne kadar zararsiz denilsede vucutta odem yapiyor.
İyi günler umarim istediginiz kiloya ulasirsiniz :)O zaman değişir tabii. Tek bile kelime demek ki tamamen yanlış anlaşılmaya sebep olabiliyor.
İyi günler size de :) Teşekkür ederim :)İyi günler umarim istediginiz kiloya ulasirsiniz :)