Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bugün o kadar çok yazıştık ki melisle tınkerbell geçmişi okurlarsa gebertçekler bizi
Aynen

ayyyyyyyyy heycanlandımmm hediyeden çok sizlerle samimiyeti arttırmamıza yardımcı olcak bu çekiliş bence kızlar mutluyum valla :)
Evet bebik bende mutluyumm

naf kuzum ben bunu kasdetmiştim zaten yoksa nası çekilişe katılmayın diyebilirim kiii
ama böyle de haksızlık oluyo o yüzden vazgeçtim valla da billa da küsmedimm haa :82:
Olişş haksızlık olmaz bebikk ben hem sana hemde çekilişte çıkan arkadaşıma almış olurum banada iki hediye gelmiş olur gel sen vazgeçme böyle yapalım

Sağolasın Nafcım..gelrim tabi.. 60 a düşsem bi bu şekilde.. 57 ye inmek aşamasında destek almak için gelicem inş...

heyecanlandırıyom sizi kuzum
yok kız hangi kargoya vercemi karar vermedim bide 2 tane yurtiçi var burda birinin adresini öğrenmem lazım
tmm cnm bekliyorum :97:

Sağolasın Nafcım..gelrim tabi.. 60 a düşsem bi bu şekilde.. 57 ye inmek aşamasında destek almak için gelicem inş...
57 ye inmeden de gel sen

merhaba cenesi dusuk kislar
dun aktara gittim kilo verme cayindan yapim die cubuk tarcin, tane karabiber falan aldim. hos tarifi kaybettim netten bulmam lazim ama
aktar bana maurers midir nedir onu tavsiye etti %100 dogal dedi ama ben tirstigim icin almadim. ekim analarindan biri de tavsiye etmisti bi tanidigi inanilmaz kilo vermiste. netten de bakindim yan etkisini yasayan yok gibi ama ilac olmasi urkutuo beni

Bende tırsıyorum ilaçtan yaa bukett yılbaşı çekilişine katılmak istermisin bebik :97:

kızlar sustunuz

Ben oje sürdüm de ondan yazamıyorum şuan kurusun makyaj yapıcem :82:

ya eteğime bir damla yağ damlamış sinir oldum :95: birinin gözü kaldı kesin :95:

bizim alüminyum bölümüne bakan bi abi var bugün beni gördü böyle baştan aşağı bi süzdü bugün çok şıksın sokakta görsem tanımazdım dedi insanlar alışmış beni sürekli kotla görmeye etek giydim mi bakışları değişiyo :92: :92:

kızzzz bi resim gönderiversene bana çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…