- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.281
Aynenbugün o kadar çok yazıştık ki melisle tınkerbell geçmişi okurlarsa gebertçekler bizi
Evet bebik bende mutluyummayyyyyyyyy heycanlandımmmhediyeden çok sizlerle samimiyeti arttırmamıza yardımcı olcak bu çekiliş bence kızlar mutluyum valla :)
Olişş haksızlık olmaz bebikk ben hem sana hemde çekilişte çıkan arkadaşıma almış olurum banada iki hediye gelmiş olurnaf kuzum ben bunu kasdetmiştim zaten yoksa nası çekilişe katılmayın diyebilirim kiii
ama böyle de haksızlık oluyo o yüzden vazgeçtim valla da billa da küsmedimm haa :82:
nihan kız bi mesaj atçan altı üstü yarını ne bekliyon
tmm cnm bekliyorum :97:heyecanlandırıyom sizi kuzum
yok kız hangi kargoya vercemi karar vermedim bide 2 tane yurtiçi var burda birinin adresini öğrenmem lazım
57 ye inmeden de gel senSağolasın Nafcım..gelrim tabi.. 60 a düşsem bi bu şekilde.. 57 ye inmek aşamasında destek almak için gelicem inş...
merhaba cenesi dusuk kislar
dun aktara gittim kilo verme cayindan yapim die cubuk tarcin, tane karabiber falan aldim. hos tarifi kaybettim netten bulmam lazim ama
aktar bana maurers midir nedir onu tavsiye etti %100 dogal dedi ama ben tirstigim icin almadim. ekim analarindan biri de tavsiye etmisti bi tanidigi inanilmaz kilo vermiste. netten de bakindim yan etkisini yasayan yok gibi ama ilac olmasi urkutuo beni
anladım nihancım :))
oliş benim yerime de uzan
bende akşam gideceğimi hala eşime söylemedim
neyi söylüyon kız ben fransız kaldım galiba:82:anladım nihancım :))
oliş benim yerime de uzan
bende akşam gideceğimi hala eşime söylemedim
kızlar sustunuz
Ne zaman söylemeyi düşünüyosun aşkitom :82:
Ben oje sürdüm de ondan yazamıyorum şuankurusun makyaj yapıcem :82:
ya eteğime bir damla yağ damlamış sinir oldum :95: birinin gözü kaldı kesin :95:
bizim alüminyum bölümüne bakan bi abi var bugün beni gördü böyle baştan aşağı bi süzdü bugün çok şıksın sokakta görsem tanımazdım dediinsanlar alışmış beni sürekli kotla görmeye etek giydim mi bakışları değişiyo :92: :92:
neyi sölüyonuz nen 2.ye soruyom:95:aradım müsait değilim bir yere yetişmeye çalışıyorum dedi hakkını kaybetti
kızzzz bi resim gönderiversene bana çok merak ettim
Hehehee delüaradım müsait değilim bir yere yetişmeye çalışıyorum dedi hakkını kaybetti
Hımm dur patron gidecek birazdan çekilip yollayayım bebemmmkızzzz bi resim gönderiversene bana çok merak ettim
neyi sölüyonuz nen 2.ye soruyom:95:
bende merak ettim:89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?