Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

mehayyy ben bu lapayı uzun süre bulgurdan yaptım.hem prinç kadar iğrenç olmuyo hemde aynı etkiyi gösteriyo caım dene derim ben artık hep bulgurdan yapıyorum

hemen baktım canım
süpermişş
teşekkürlerr
perşembe günü dersim oluyor,o gün yapamam ama evde olduğum bir gün deneyeceğimm

burda cuma tartı günü oldugu için biz perşembeleri yapıyruz genelde canım.ama herhangi bir gündede yapabilrsin tabiki.
bu arada listemize dahil olmak istiyosan başlangıç,şimdiki ve hedef klonu alabilir miyim ???

meyveli eti form bisküvileri kötü mü kızlar?
kırmızı meyvelisi,tahıllısı filan oluyor hanii...
neden tahtalardan yiyorsunuz:26:

yoo onlar daha güzel tabiki canım
ama ben bme girmştim dün.düğer markete girmek işime gelmedi.bimdede bi bu var bide lmonlusu sanırım.limonluyuda sevmediğim için bunu aldım bi de leblebi aldım.
1 paket daha var.onu da yarın yerim.çarşamba leblebi perşembe lapa var aalar için meyve getiririm leblebi yemiyim o günün özelliği tuz detoksu zaten

bu arada öğlen menüm:
-1 kase mercimek çorbası
-4-5 kaşık nohut

ara:
-5 form bisk.(tahta olanlardan)
-1 kupa form çay

canim bulgurdanda denedim gercekten guzel oluyor oyle yaparim belkide princi cok sevmiyorum zaten....
bu arada hem mercimek corbasi hem nohut ikiside tahilli bence birini degistirmelisin...salata koy yanina yada...

canim bulgurdanda denedim gercekten guzel oluyor oyle yaparim belkide princi cok sevmiyorum zaten....
bu arada hem mercimek corbasi hem nohut ikiside tahilli bence birini degistirmelisin...salata koy yanina yada...

kız nası değiştirim iş yerinde olan ı yiyiom
salata da gelmiyo.pilav geliyo.açmıyorum bile.

burda cuma tartı günü oldugu için biz perşembeleri yapıyruz genelde canım.ama herhangi bir gündede yapabilrsin tabiki.
bu arada listemize dahil olmak istiyosan başlangıç,şimdiki ve hedef klonu alabilir miyim ???

hımm anladımm
aa isterim tabiii
belki öyle daha iyi olur,şevklenirim
ama listenin yüz karası olabilirim:86:alay etmeyin benle o zaman tamam mıı :84:
64 ile başladım :78:
şuan 61,5 çıkıyorum tartıda
hedefim 57

ne zamandan beri verdin 2.5 kiloyu???ahanda suraya yaziyorum bak ben seni gecicem

ben onlardan da alıyorum kontess
heh tamam
dedim acep onlar işe yaramıyor mu
çünkü ben de aldığımda onlardan tercih ediyorumm:78:

kontes hangi şehirdensin ?
zonguldak'tayım canımm,eğitim için geldim,buralı oldum
limonlu ben de sevmiyorum
bi de bunlara hastayımm

soyle sana diyet menu getirsinler ne bileyim kizim ben evdesin saniyordum..
zaten verdiğim onca kiloyu evde verdim.iş hayatına atıldım atılalı 3 aşşa 5 yukarı derken hep yerimde saydım
tamam canım bu hafta cuma günü saat 15:00 a kadar kilonu bildirirsen senide kaydedelim. çokda bi kilon yokmuş kızz
ne zamandan beri verdin 2.5 kiloyu???ahanda suraya yaziyorum bak ben seni gecicem

ben hepinizi geçcem nen

kesin geçersin ki çok zor verdim ben, ekimde başladım
4-5 ay sürdü yanılmıyorsam

ben çoookkk az yiyorum ama sık yiyorum
yapım bu
bi kaç kaşıktan sonra tıkanırım,sıkılırım kalkarım
ama işte akşamları sorun oluyor
akşam yemeğini 7 gibi kuş kadar yiyince
sabaha kadar duramıyorum
meyveler de yetmiyor
önceden yatmadan önce tost filan yerdim:86: 1 senedir bıraktım ama yine de bir dilim kepek ekmek,peynir ,muz bi şeyler atıştırmazsam dayanamıyorum
açlığa asla dayanamıyorum
başım dönüyor hep

oo bu cuma 63 bile çıkarım ben özel dönem oldum da bugün,ayıptır sölemesi:78:
çok yok evet, ama işte o da olmasın istiyorum
boyum 168
yaşım 25
annem ben yaşındayken 50 kiloymuş
moralim bozuluyor bunu düşününce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…