- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #50.721
bende seniii canımmm
yarınn cumaa mervecim beni mezun etmeyi unutmaaa.
hani peynir ,hani ekmek, hani yumurta??04.05.2011-çarşamba
kahvaltı:
* öncesinde ot çayı
-1 domates
-1 salatalık
-çay
ara:
-1 avuç sarı leblebi
-çay
öğlen:
-1 kase domates çorbası
ara:
-2 avuç sarı leblebi
-form çay
akşam:
-1 kase yeşil mercimek çorbası
-3 kaşık bulgur pilavı
*** 1 litre su
(ot çayı ve form çayı hariç)
spor:
-30 dk yürüyüş
mezun olsan da bizden ayrılmayacaksın dimi kuzu
mehayım biraz sıkı tutmaya çalışıyorum bide iş yerinde öyle rhat değilim.apar topar yiyorum hemencik kahvaltıyı.çekiniyorum.hani peynir ,hani ekmek, hani yumurta??kahvaltin kotu sinavi gecemedin bundan
ogle ve aksam menun guzel ama yine corbanin yaninda ekmek yok canim...hic saglikli degil...hic olmazsa bir dilim yemelisin...
mervecim birde aralarda leblebi yerine meyve oneririm leblebiye dadanmisin iyice
oglum uyandi kizlar ben cikiyorum bugun 1 saat uyudu yaa 2 saat uyuyordu normalde ...neyse yarin gorusuruz fistiklar...
[ı]gelirimm bakarımm özgemmm hepnizee kaç yıldır burda neleri paylaştıkii bizzz[/ı]
oglum uyandi kizlar ben cikiyorum bugun 1 saat uyudu yaa 2 saat uyuyordu normalde ...neyse yarin gorusuruz fistiklar...
Bende artıkk bi süree ara veriyorum diyeteee yarın bildirim yapmama gerek varmı merviş.
Bende artıkk bi süree ara veriyorum diyeteee yarın bildirim yapmama gerek varmı merviş.
kızlar anneler günü hediyesi ne alcaksınız
ben hiç bişey almicaktım ama son anda karar değştirdim.profilodan blendır seti aldım
listeden çıkarim mizinli mi gösterim
hayırdır yengeç neden bırakıyorsun
diyeti bırakınca gelecekmisin yine topiğe
Siz bilirsiniz tatlım benim için hiç fark etmez.
Bayadır diyet yapıyom ve hiç kilo veremedim özge hatta üstüne aldım. Bide çarşamba günü Aşkım geliyoçok dikkat edemem. Bu sebeperden ara veriyorum. Topiğe tabikide gelirimmm. işim bilgisayar başında olduğu için zati buraladayım hep
Bayadır diyet yapıyom ve hiç kilo veremedim özge hatta üstüne aldım. Bide çarşamba günü Aşkım geliyoçok dikkat edemem. Bu sebeperden ara veriyorum. Topiğe tabikide gelirimmm. işim bilgisayar başında olduğu için zati buraladayım hep
tamam canım seni izinli gösteriyorum.çıkmanı istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?