Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba ben geldim
mehay o ne öyle sen bugün bayaa götürüyon yani
kebabın yanına bide pilav çaktırmadan bide ekmek olursa of of gitimi bu hafta güme :))

öğlen:bi salatalık bi soda.arada form çay.akşamıda birazdan yicem zeytinyağlı fasulye.ama yağsız =)) sadece 1 yemek kaşıgı yağda koca tava fasulye işte bi tabak yicem.kocaman bi tabak.başka bişi yemicem yanında

kizlar cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz ve tebrikleriniz icin

agrilarim ve sisiligim gecti cok sukur birden aldim birden verdim.

ama bu hafta hep sporla gecirdim yok sa imkani yok inmezdi sislerim.

mehayim buralardayim tatlim fakat yazamadim hep okuyup gectim sizleri.

sabah 2 adet dost yedim fala oldu ama bugun kendime odul vereyim dedim

aksamada etli nohut yemegi ve makarna salatasi var azcik atistiririm artikin.

ben de kendimi ödüllendirdim baya bi galiba:eti pop kek,eti cin,eti puf...üfffff çok mu oldu..ama akşama yemiycem daha....ne zamandır yemiyodum,çocuğa verirken birden tatlı krizine girdimsempatiksalakcinni

kızlar 1kilo vermişim 63 kilodayım.buarada hala benim liste değişmemşya.anlata anlata sıkıldım artık listeye 63.5 değil 64 yazılacak 2haftadır 64 kilodaydım bu hafta 63 olmuşm..

topraksuu........61..........61 --> aynı
sympathique........62..........62-->aynı
mehay...........62,8..........62,4-->400 gr vermiş vereliniortak
bilge85......67,9.........67,3 -->600 gr vermiş vereliniortak
merve_52...........85........84-->bi kilo vermiş vereliniortak
kevser..............64........ 63-->1 kilo vermişvereliniortak
nazlıbahar..........65,5......? :uhm:
prenses....67......65,5-->1 buçuk kilo vermiş vereliniortak alkisalkisalkis

29 MAYIS-5 HAZıRAN
topraksuu..........61
sympathique..........62
mehay............62,4
bilge85.............67,3
merve.............84
kevser..............63
prencess of rain...........65,5
nazlıbahar.............65,5
emiNn..............85
nazlıbaharcım seni aynen geçtim kilonda bi değişklik varsa değiştiririm söylersin

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kevser kusura bakma ben ilk defa liste yapıyorum cnm yanlışlığı düzelttim elimden geldiğince.

saol canım gayet güzel olmuş listen :lepi:kilolarda verilince..buarada dünkü menm gayet iiydi kaçamak yapmadım.çok dikkat edince diyete geröekten verilio valla çok kilo vermemiş olsamda sporla sıkışladığını farkettim sositososito
dünkü menm sabah yarım saat yürüyüş ılık su.kahvaltı olarak 1dilim kızarmış ekmek,çok az peynir,1domataes ve salatalık,3br şekersiz çay,ardından sirkeli su
ara-meyve ve maydnz suyu
öğle-biraz çorba,2y.k nohut,4y.k keşkek,bol salata,3,y,k etli patates yemeği düğün vardı hepsinden bukadar yedim inş fazla olmamıştır
akşamda mercimek çorbası,1tanede dolma.

mrb kızlar.sınawımdan geldim.ayy öldüm bittim yaaa.çok yoruldum.sınava girmeden önce bi vişne suyu içtim.eve gelince kahvaltı yaptım.1 dilim kepek ekmeğiyle klasik kahvaltı.dün ve bugün diğer günlere nazaran azıcık daha arttırdım yemeyi.yarın eskisi gibi dewam etcem.vücutumu şaşırttım :)
iyiyiz mehay sıcaklar çok fena kavruluyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…