ArkadaŞlar merhaba.Öncelİkle hepİmİzİn kandİlİ mÜbarek olsun.bende kİlolarımdan rahatsızlık hİssetmeye baŞlamıŞtım.ve ne zaman kendİ kafama gÖre dİyet yapsam kİlo verİyordum fakat İkİ katı gerİ alıyordum.en gÜzelİ bİr dİyetİsyene baŞvurdum.daha bİr ay olmadı ve ben bol bol yİyerek 3.5 kİlo verdİm.ve vermeye de devam edİyorum.hergÜn 45 dakİka dÜzenlİ yÜrÜyerek yaĞlarımı yakmaya ÇalıŞıyorum.verdİĞİ lİsteye uyarak ta kİlo kaybımı kastan deĞİlde yaĞdan vermeye ÇalıŞıyorum.bİzİm kendİ kafamıza gÖre yaptıĞımız dİyetlerde hep kaslarımızdan kİlo vererek saĞlıĞımızıda zaman İÇerİsİnde bozmaya yol aÇıyoruz.Şunu unutmayalım arkadaŞlar.hepİmİzİn metabolİzması farklı ÇalıŞıyor.bana İyİ gelen bİr lİste,baŞkasına ters etkİ yapabİlİr.onun İÇİn lİstemİ malesef paylaŞamıcam.sİzlerİn zarar gÖrmesİnİ İstemem.lÜtfen bİr uzmandan yardım alın.saĞlık gÜvencenİz var İse bunu Ücretsİz yapabİlİrsİnİz.ben Özel gİdİyorum.ama toplam 300 tl karŞılıĞında İstedİĞİm kİloya ulaŞacaĞım.hemde aÇ kalmadan.Şu kadarını sÖylİyeyİm.dondurma bİle yİyebİlİyorum.daha ne olsun.hem yİyorum hemde kİlo verİyorum.hepİnİze saĞlık dolu gÜnler.