Zayıflamak istiyorum

kalbiminsahibisin

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
317
216
Arkadaşlar zayıflama yöntemleriniz nelerdir acaba 71 kiloyum boyun 1.68 aslında herkes kilomu gostermedigimi daha zayıf durdugumu söylüyorlar ama ben tartıda bu kiloyu görünce sinir oluyorum sporda yapıyorum biraz bağırsak sorunum olduğundan kilo veremiyorum neler yapıyorsunuz Zayıflamak icin

Bağırsak probleminiz yeme alışkanlıklarınızdan kaynaklanıyor. Değiştirirseniz kilo da verirsiniz, probleminiz de kalmaz muhtemelen.

Canm aslinda aman aman kilon yok senin aslinda ben gebeligimde 31 kilo aldim dogumdan sonra bi baktim kendime valla intihar edecektim nerdeyse :)) az yedim surekli hareket ettim zaten oturmayi sevmem hareketliyimdir. Sonra vucutlari guzel kadinlari gordukce hirs yaptim simdi dogum yapali 2 yil oldu tas gibiyim gebelik oncesi kiloma dondum :KK9: Az ye sekerden uzak dur haraket et yuru bol bol az yerken saglikli beslenmeye dikkat et

Maalesef aynı dert bende de var.. Benim de çocukluğumdan beri süre gelen kabızlık problemim var.. Bende kilo vermek istiyorum ama veremiyorum maalesef. Ama arkadaşların dediği gibi az yiyerek ve çok hareket ederek verebiliriz kiloları..

bağırsaklarin icin etkili bi yöntem önerebilirim sabahlar ıliķ bir bardak su ic. iki tane kuru incir ye.kuru kayisi ye. yesil cay kayisi cayi tüket gun içinde. beyaz ekmegi kesinlikle birak.

X