zayıflatan taktikler

kindersutburger

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
15
3
31
Her Türk kadını gibi 4-5 kilo fazlam var ve mayıs ayında bir düğüne katılmam gerekiyor.
buradaki taktikleri uygulayacağım ama sizin yaşadığınız ve " bu çok güzel zayıflamama yardımcı oldu!" diyeceğiniz, önereceğiniz minik öneriler var mı?

merhaba oncelikle yemk yerken ponsiyon kucultun ve "zaten bu bana yetet,doyarim" dusuncesiyle baslayin protein yeyin karbonhidratdan uzaklasin haftada 1 gun sadece yeyin sporla destekleyin =) yogurt yeyin) ekmegi kesin ve makarna pirinc falan kesin) yerseniz 1 kasik yaninda yogurt yaninda salata)) tatli istersen abla yogurtlu bal ye 1 brdk yogurta 1 ymk kasigi bal ekle buzlukta 5 dk kalsin) tuzu azalt bunu hayat tarzi yapin) yemekden onceeyve yeyinki az yeyin yemeyi) 6dan sonr cay ve meyve)

merhaba oncelikle yemk yerken ponsiyon kucultun ve "zaten bu bana yetet,doyarim" dusuncesiyle baslayin protein yeyin karbonhidratdan uzaklasin haftada 1 gun sadece yeyin sporla destekleyin =) yogurt yeyin) ekmegi kesin ve makarna pirinc falan kesin) yerseniz 1 kasik yaninda yogurt yaninda salata)) tatli istersen abla yogurtlu bal ye 1 brdk yogurta 1 ymk kasigi bal ekle buzlukta 5 dk kalsin) tuzu azalt bunu hayat tarzi yapin) yemekden onceeyve yeyinki az yeyin yemeyi) 6dan sonr cay ve meyve)

çok teşekkür ederim uygulayacağım tavsiyeleri. özellikle belli bir saatten sonra yememe işini :)

Çok zor ama bir arkdaşım gece şoku diye birşey söylemişti. Çok işe yaramış. Gece tam metobolizma uyurken sabaha karşı saatlerinde kalkıp 15-20 dk kardiyo yapıp tekrar yatıyormuş. Bu vücudu şokluyor uykuda dahi kalori yakıyorsun demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum , henüz deneyemedim

Hah bir de sigara, eğer kullanıyorsan, umarım kullanmıyosundur ama yemek sofraya gelmeden 1 dk önce bi sigara yakınca iştah falan kalmıyor : D

X