• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflayıp herkesi şaşırtmak istiyorsan başlamak için iyi bir gündesin.

oburdebby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
205
2
26
İstanbul
Bacak aranın tahriş olmasından,
İstediğin kıyafeti bulamamaktan,
En yakın zayıf arkadaşına imrenerek bakmaktan,
Çevrendekilerin sen yürürken arkandan bakıp fısır fısır kilon hakkında konuşmasından,
Kilon yüzünden yaşından büyük gösterilmekten
SIKILDIYSAN bugün yeni bi başlangıç olsun.

Ben ve siz başarabiliriz. Yeterki birbirimize destek olalım.

Kilom 70
Boyum 155

Var mısınız?

ben varım arkadaşşş 4ay önce doğum yaptım hamilelikte 30 kilo aldım ama toplamda 40 kilo vermek istiyorum.
boy:163
kilo:75
bel:85
basen:106
eylül ayı için hedefim 70e düşmek.

Ben de varım inşallah.Ama çooookkkkk iradesizim.Özellkle üni. sınavına hazırlanrken bi anda 8 kilo alınca,zaten kilom vardı,üstüne bu felaket şiştm.Bi ara diyetisyene gittim 69.9 dan 64e düştüm.Sonra kendimi tutamamaya başlaynca diyeti bıraktım .Yine de az çok dikkat ettim,en azndan aynı kiloda kaldım.(bi ara 61e düştüm,sonra dikkat etmeynce 64e geri çıktım.)Vel hasıl kelam ççççooookkk mutsuzum ve vermek istiyorum kilolarımııı.........

Boy: 1.55
Kilo:64
Hedefim , şimdilik 60a düşmek

Son düzenleme:
bende isityorummm hatta çok istiyorummmm :D

koca 90 lık gögüslerimden bile vazgecmeye razıyımm erim bitimm :D sıfır bedennn olummmm yeterrr :D :D dolgun olmak istemiyorummm göbüştee :D napıoruzz dukan mı yapsakkkk

1 66 boyundayım
kilom 60 :) :)

:ssz::36:

Ben Ender Sarac'ın 3haftada incelten 10 hareket var en fazla 20dk sürüyo ona başladım 3gün falan oldu.Sabah akşam onu yapıyorum.2-3günde 1de plates yapıyorum.Bazen de yürüyüş.Yani psikolojime göre iyiysem daha çok spor yapıyorum....Bir de yemeklerden bi saat sonra form çayı ve yeşil çayı karıştırıp içiyorum metobalizmayı hızlandırıyo.(Ama hassas olanlar dikkat etmeli çay çok içilirse ishal yapabiliyor.)
Şimdi diyeti de eklersem güzel olcak diye düşünüyorum.

bende varım kızlar :)
ama şehir dışında olacağım salıya kadar :( salı gününden itibaren sıkı bir koşu ve egzersiz programıyla kilo vermeliyim..

boy:160
kilo:71
hedef: 55/60
hedef tarihi: mezuniyete kadar ne kadar erken o kadar iyi :):1:

Ben de varım inşallah.Ama çooookkkkk iradesizim.Özellkle üni. sınavına hazırlanrken bi anda 8 kilo alınca,zaten kilom vardı,üstüne bu felaket şiştm.Bi ara diyetisyene gittim 69.9 dan 64e düştüm.Sonra kendimi tutamamaya başlaynca diyeti bıraktım .Yine de az çok dikkat ettim,en azndan aynı kiloda kaldım.(bi ara 61e düştüm,sonra dikkat etmeynce 64e geri çıktım.)Vel hasıl kelam ççççooookkk mutsuzum ve vermek istiyorum kilolarımııı.........

Boy: 1.55
Kilo:64
Hedefim , şimdilik 60a düşmek

o kiloyu 1 ayda çok rahat verirsin canım.Yanındayız.Ayrılma bizden :) Bu arada diyete başladın mı?

Back
X