Zayifliyoorum :) 41 gün sonra resimlerim geliyor

ygmrk07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
228
126
Arkadaşlar gecen sene 17 yaşındaydım ve 88 kiloyu bulmuştum yazın ise girdim ve akşamları biraz kıstım 15 kilo verdim diyetsiz.. Her neyse okullar açılınca bir iki saçma sok diyet yaptım ama geri aldim. Kilomu korudum 72 kiloydum fakat sınavlar başlayınca çok abur cubur kalorili yiyecekler tüketmeye başladım sonra bir tartilayim dedim 79.5 olmusum sok oldum bir daha 80 kusurlu kilolara donmek istemiyordum yeter be dedim sok diyet yapmak yok adam akilli diyet ve yürüyüş yapicam dedim kalıcı zayıflamaya ve uzun sureli diyet yapmaya karar verdim. Doktor pape diyetine başladım yani sabahları sadece karbonhidrat akşamları ise sadece protein kural bu. Birkaç gündür sırf protein günleri yapıyorum kilo verimini hizlndrmak için :) bugün 11. Günüm ilk defa bozmadim ve ilk defa bu kadar suredir diyet yapıyorum tartildim 75 çıktım yani 4.5 kilo vermisim

Her gün bu siteye girerek durumundan haber edecem suanlik hedefim 15 kilo vermek 60 olmak istiyorum ve 41 günüm var inş basaricam Allahın izniyle

Arkadaşlar gecen sene 17 yaşındaydım ve 88 kiloyu bulmuştum yazın ise girdim ve akşamları biraz kıstım 15 kilo verdim diyetsiz.. Her neyse okullar açılınca bir iki saçma sok diyet yaptım ama geri aldim. Kilomu korudum 72 kiloydum fakat sınavlar başlayınca çok abur cubur kalorili yiyecekler tüketmeye başladım sonra bir tartilayim dedim 79.5 olmusum sok oldum bir daha 80 kusurlu kilolara donmek istemiyordum yeter be dedim sok diyet yapmak yok adam akilli diyet ve yürüyüş yapicam dedim kalıcı zayıflamaya ve uzun sureli diyet yapmaya karar verdim. Doktor pape diyetine başladım yani sabahları sadece karbonhidrat akşamları ise sadece protein kural bu. Birkaç gündür sırf protein günleri yapıyorum kilo verimini hizlndrmak için :) bugün 11. Günüm ilk defa bozmadim ve ilk defa bu kadar suredir diyet yapıyorum tartildim 75 çıktım yani 4.5 kilo vermisim

Her gün bu siteye girerek durumundan haber edecem suanlik hedefim 15 kilo vermek 60 olmak istiyorum ve 41 günüm var inş basaricam Allahın izniyle

Basarilar canim listenide paylasrsan herkes bu diyeti ogreneblr hem bu diyeti yapmak isteyenlere yardimci olursun :KK66: hedefine ulasman dileğiyle kolay gelsin canim :KK54:

Kahvaltinizda peynir yumurta vs.gbi proteinler yasak kahvaltinizda ister patates ister bal reçel cikolatali kek gbi karbonhidrat tüketebilirsiniz fakat ölçülü. Yine sabah ekmek yemeyi tercih ettiyseniz patates simit vs gbi buğdaylı şeyler extradan yenmeyecek her gün birini seciceksin ya da çikolata sectiysen reçel yemeyeceksin. Ben sabah kahvaltisinda genelde

Bol miktarda maydonoz
Bir tane domates
5-6 tane zeytin
1-2 dilim ekmek
Birer tatlı kaşığı tahin ve reçel tüketiyorm

Aksamlari ise olabildiğince yemeğimi erken yiyorum ve az yiyorum. Akşamları sadece protein tuketiyorz ben genelde

2 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt yiyorum
Fakat son günler ton balıklı salata yapiyorum daha lezzetli ve doyurucu oluyor.

Çok rahat bir diyet bol bol su iciyorum aksam 18:30 dan sonra birşey yemiyorm birkaç gündür ekmek yemiyorum tuz ve yağ cooook az tuketiyorm herhalde birkaç gün sonra temelli bırakırım

Yaa benim biraz daha hızlı kilo vermem gerekiyor derseniz haftanın 3 günü sırf protein tuketeblrsiniz..

Bugünde dahil 3 gündür sadece kahvalti yapiyrm hicbir şey yiyesim gelmiyorrr ne güzel :) bugün 1.5 saat tempolu yürüyüş yaptım birde regl donemimdeyim regl bitince kilomda daha hızlı düşüşlerin olacağını umuyorm..

Meraba canım bende bu sene sınav stresiyle baya yedim sene başında 50 kiloydum şuan 66 kiloyum 16 kilo aldım 7 ayda sınav beni çok kötü etkiledi :KK43:
Bende ramazan başlayana kadar 57 olmak istiyorum yani hemen hemen 2 ayda 9 kilo vermem gerek.
Lys hazırlandığım için spor yürüyüş yapamıyorum şimdilik yediklerimden kısıp bol su içmeyi planlıyorum.
Birde abur cuburu kesicem bakalım ne olucak. :)

Meraba canım bende bu sene sınav stresiyle baya yedim sene başında 50 kiloydum şuan 66 kiloyum 16 kilo aldım 7 ayda sınav beni çok kötü etkiledi :KK43:
Bende ramazan başlayana kadar 57 olmak istiyorum yani hemen hemen 2 ayda 9 kilo vermem gerek.
Lys hazırlandığım için spor yürüyüş yapamıyorum şimdilik yediklerimden kısıp bol su içmeyi planlıyorum.
Birde abur cuburu kesicem bakalım ne olucak. :)
Ayyy canım morelini bozma vericez millet ders yoğunluğundan sınavdan kilo verir biz kilo alıyoruz :) en büyük sıkıntı spor ama gerçekten kocaman bir günümüz var 1 saatcik çok mu yazda geliyor zaten mecbur vercez

Ayyy canım morelini bozma vericez millet ders yoğunluğundan sınavdan kilo verir biz kilo alıyoruz :) en büyük sıkıntı spor ama gerçekten kocaman bir günümüz var 1 saatcik çok mu yazda geliyor zaten mecbur vercez
ya inan ki fırsat olmuyor 7den 5 e kadar okuldayım okul çıkışı 7ye kadar dershane etütü var eve gelene kadar 1 saat geçiyo yarım saat ancak dinlenebiliyorum sonra 8 buçuktan 11buçuğa kadar ders sonra çok yorulup yatıyorum yani bana zor geliyo :KK43: ama şimdilik sporsuzda verebilirim diye düşünüyorum bugün tartıldım 65 kilo çıktım :)

ya inan ki fırsat olmuyor 7den 5 e kadar okuldayım okul çıkışı 7ye kadar dershane etütü var eve gelene kadar 1 saat geçiyo yarım saat ancak dinlenebiliyorum sonra 8 buçuktan 11buçuğa kadar ders sonra çok yorulup yatıyorum yani bana zor geliyo :KK43: ama şimdilik sporsuzda verebilirim diye düşünüyorum bugün tartıldım 65 kilo çıktım :)
Sporsuzda verebilirsin tabi ama hani yumusama olmaması açıdan daha sıkı olmak
için spor gerekiyor bende 70 olunca duzenli spora baslicam hem o zamana kadar sinavlarmda bitmiş olur

Aynen ya ben zaten 57ye düştükten sonra full sıkılaşmak için uğraşırım bugün tartıldım 64.6 bakalım umarım 15 mayısta 61i görürüm :KK70:

sormadan edemeyeceğim tatlım hani 17 yaşında 15 kilo vermişsin ya acaba o 15 kiloyu ne kadar süre içinde verdin gerçekten merak ettim ? bu arada başarılar :)

sormadan edemeyeceğim tatlım hani 17 yaşında 15 kilo vermişsin ya acaba o 15 kiloyu ne kadar süre içinde verdin gerçekten merak ettim ? bu arada başarılar :)
Zaten kiloyu erken yasta vermek daha avantajli hem hızlı veriyorsun hem de sarkma olmuyor biraz yumuşama oluyor tabi ama hemen toparlaniyo o yürüyüşle felan. Ben 15 kiloyu 1.5 ayda verdim

evet sadece diyet şuanlık spor yok ve şuan tam 64 kiloyum :)
Bende 1 haftaya yakındır diyet yapmiyorum ama günde 1 saat yürüyüş 1 saat oryantal yapıyorum bakalım ablam bi gitsin de çarşamba gidiyor bu diyetime dev as m edicem sonuçta sözüm var fotonlar gelecek dedim :KK70:

Bugün itibariyle ablam gitti karbonhidrat protein ayırma diyetime devam ediyoorum

Merhaba kızlar,

başlangıç 72,5 kg
bugun 67,2 kg
bugun tam diyette 30.günüm

Sonuç 1 ayda 5,3 kilo verıldı
!!!!

X