- Konu Sahibi eaglegirll
İlaç raporu kurula gidiyosun onlar çıkarıyorTam olarak ne raporu çıkarıyorlar aşılama için onu anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç raporu kurula gidiyosun onlar çıkarıyorTam olarak ne raporu çıkarıyorlar aşılama için onu anlamadım
Hmm bende konuşuyorum ama ilk aşılamada şuan tutana denk gelmedim ama belli olmaz hayırlısı olsun inşallah 2. Aşılamanda tutar bazen zamanı olmuyor nasip kısmet Rabbim nasip etsin bizlereİnşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip eder. Çok tutan varmıs ordaki kızlarla konustum çevremdede yaptıran herkes hamile kaldı ilk aşılamayla malesef benim olmadı. Eşimdede bendede hiç bir sıkıntı yok ama olmuyır
Aşılama için verilen ilaçların,iğnelerin ücretleri biraz fazla olduğu için devlet yardım amaçlı rapor çıkarttırıyor ilaçların bir bölüm ücretini ödüyorsunuz sadeceTam olarak ne raporu çıkarıyorlar aşılama için onu anlamadım
Gonalf için miİlaç raporu kurula gidiyosun onlar çıkarıyor
Anladım ben tamamen ücretli yaptırdım sanırım ondan bilmiyorumAşılama için verilen ilaçların,iğnelerin ücretleri biraz fazla olduğu için devlet yardım amaçlı rapor çıkarttırıyor ilaçların bir bölüm ücretini ödüyorsunuz sadece
Benim ilk çocuğum ilk aşılamada olmuştu bakalım kısmet bundaHmm bende konuşuyorum ama ilk aşılamada şuan tutana denk gelmedim ama belli olmaz hayırlısı olsun inşallah 2. Aşılamanda tutar bazen zamanı olmuyor nasip kısmet Rabbim nasip etsin bizlere![]()
Var mı herhangi bir belirti veya değişiklik sende? Yani gün günde bir değişiklik olacağı yok da öyle laf olsun diye soruyorumAşılama için verilen ilaçların,iğnelerin ücretleri biraz fazla olduğu için devlet yardım amaçlı rapor çıkarttırıyor ilaçların bir bölüm ücretini ödüyorsunuz sadece
Yok yani sadece göğüsde çok az denilecek kadar hafif sızı var oda duphaston ilacından dolayı olabiliyor muş valla ben doktora gitmeden kan veremem negatif görürsem pozitife dönecegi varsa da stresten negatife düşürürüm Allah muhafaza P yüzden 1 hafta da beklicem tam ayın 9 una randevu aldımVar mı herhangi bir belirti veya değişiklik sende? Yani gün günde bir değişiklik olacağı yok da öyle laf olsun diye soruyorumkendim de çok merak ediyorum ama normalde cumayı bekleyecektim. Arkadaşlar çok ısrar etti yarın bir kan vermeyi düşünüyorum
Ay ne güzel ya ne zaman oldu ilk çocugunuz Allah bağışlasınBenim ilk çocuğum ilk aşılamada olmuştu bakalım kısmet bunda![]()
Ya iş arkadaşlarım baskı yapıyor illa bakalım dedilerYok yani sadece göğüsde çok az denilecek kadar hafif sızı var oda duphaston ilacından dolayı olabiliyor muş valla ben doktora gitmeden kan veremem negatif görürsem pozitife dönecegi varsa da stresten negatife düşürürüm Allah muhafaza P yüzden 1 hafta da beklicem tam ayın 9 una randevu aldım![]()
4 yaşında şu an 2021 doğumluAy ne güzel ya ne zaman oldu ilk çocugunuz Allah bağışlasın![]()