merhaba ben yaptırıyorum orada sormak istediğiniz birşey varsa danışabilirsiniz ? :)merhabalar benim erken menopozdan dolayı tüp bebek yaptırmam gerekiyor ama maddi durumdan dolayı zeynep kamil hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum. bununla ilgili bilgileriniz varsa benle paylaşırsanız sevinirim...
Merhabalar ben sorabilir miyim ?merhaba ben yaptırıyorum orada sormak istediğiniz birşey varsa danışabilirsiniz ? :)
merhabalar öncelikle ocak 2020 de tedaviye başlayacağımMerhabalar ben sorabilir miyim ?
Malum ekonomik kriz var ne kadar odediniz?
Sorun neydi?
Doktorunuz kimdi ?
Tedavinin hangi asamasindasiniz?
Ben de kanuni de aldim randevu adetimim 2.3. Gunu ben de gidicem tedaviye baslamak icin hakkimizda hayirlisimerhabalar öncelikle ocak 2020 de tedaviye başlayacağım
katkı payı 900 tl ödeniyor ilaçlarında belirli bir yüzdesini devlet karşılıyor
sorun eşimden kaynaklı varikosel ve ileri hız sayı morfoloji hepsi kötü
Ekim gibi çıkartmıştım ocakta gün verdiler adetin 1.2.3. günü gelin denildi..hayırlısıyla
bende ocakta başlicam kısmetse doktorum belgin devranoğlu çok ilgili bir doktor birde enis özkaya var oda ilgili ikisini de tavsiye ederimMerhabalar ben sorabilir miyim ?
Malum ekonomik kriz var ne kadar odediniz?
Sorun neydi?
Doktorunuz kimdi ?
Tedavinin hangi asamasindasiniz?
Ben onumuzdeki ay kanunide basliycam .tutar insallah ilk denemedebende ocakta başlicam kısmetse doktorum belgin devranoğlu çok ilgili bir doktor birde enis özkaya var oda ilgili ikisini de tavsiye ederim
bende ocak ayında başlıycam orda hayırlı olsun tedavinbende ocakta başlicam kısmetse doktorum belgin devranoğlu çok ilgili bir doktor birde enis özkaya var oda ilgili ikisini de tavsiye ederim
eşinde problem yoksa sende tek bir tane yumurtan olsa yeter Allah 'ım herkese nasip etsinBen onumuzdeki ay kanunide basliycam .tutar insallah ilk denemede❤
Esim ameliyat oldu duzeldi cok şükür. Boyle seyler duymak bile insana umut veriyor. Insallahhhh insallaheşinde problem yoksa sende tek bir tane yumurtan olsa yeter Allah 'ım herkese nasip etsin
varikosel miydi benimki varikosel ameliyatından sonra düzelmediEsim ameliyat oldu duzeldi cok şükür. Boyle seyler duymak bile insana umut veriyor. Insallahhhh insallah
Evet varikoseldi ameliyattan sonra da keciboynuzu ozu yedirdim . Daha hizli toparlandivarikosel miydi benimki varikosel ameliyatından sonra düzelmedi
valla pekmezini yediriyorum ama bir faydası olmadı dahaEvet varikoseldi ameliyattan sonra da keciboynuzu ozu yedirdim . Daha hizli toparlandi
Özünü yedir ya da keciboynuzunu kaynat tam dakikasi dakikasina uy internette arastir su an hatirlamiyorum suyunu sabah aksam icirvalla pekmezini yediriyorum ama bir faydası olmadı daha
bir kaç kez kaynatıp içirdim istikrarlı olmadım tekrar deneyeceğim sağolasınÖzünü yedir ya da keciboynuzunu kaynat tam dakikasi dakikasina uy internette arastir su an hatirlamiyorum suyunu sabah aksam icir
Biz ugrasmasak icmiyorlar . Ben de duzenli kullanmadim 1 ay boyunca falan kullandirdim ameliyattan once . Ameliyattan sonra,da doktor vitamin vermisti onu kullandi ayriyetten keciboynuzu ozu bi de caksir koku suyu veriyordum zorla agzini açıyordubir kaç kez kaynatıp içirdim istikrarlı olmadım tekrar deneyeceğim sağolasın
valla birde bünye meselesi bence ya gerçekten kimisi var çabuk iyileşiyor kimisi var zor iyileşiyor bende çözemedimBiz ugrasmasak icmiyorlar . Ben de duzenli kullanmadim 1 ay boyunca falan kullandirdim ameliyattan once . Ameliyattan sonra,da doktor vitamin vermisti onu kullandi ayriyetten keciboynuzu ozu bi de caksir koku suyu veriyordum zorla agzini açıyorducok fazla,duzenli kullanmadik onunla da ama etkileri oldugunu dusunuyorum
Insallah iyileşir m sorum erkekte oldu mu çözülüyor bi sekilde ama kadinda sorun olunca ugrastiriyorvalla birde bünye meselesi bence ya gerçekten kimisi var çabuk iyileşiyor kimisi var zor iyileşiyor bende çözemedim
Evet biz yapmazsak olmuyor hep biz uğraacağız
belli olmuyor ya şu morfoloji beni sıkıyor bilmiyorum sizde var mı ?Insallah iyileşir m sorum erkekte oldu mu çözülüyor bi sekilde ama kadinda sorun olunca ugrastiriyor
Bizim duzeldi cok sukur doktor degerler dusmez daha da demisti bize .belli olmuyor ya şu morfoloji beni sıkıyor bilmiyorum sizde var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?