Zeynep Öztürk, Bu Tarz Benim stüdyosunu terk etti! Zeynep Öztürk kimdir?

bulca

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana
Pro Üye
28 Ocak 2009
33.738
54.965
Bu Tarz Benim TV8 yarışmasında Zeynep Öztürk, varoşlarla birilikte olomak istemiyorum deyip ortalığı birbirine kattı. Peki Zeynep Öztürk kimdir?

Gün geçmiyordki TV 8′de ekrana gelen Bu Tarz Benim yarışmasında bir olay olmasın. Bu sefer yarışmacılardan Zeynep Öztürk, yarışmadan elenmek istediğini söyleyip “Bu varoşların içinde kalmak istemiyorum.” dedi. Tabii bu lafı diğer yarışmacıların tepkisini çekdi Ortalığı fena karıştıran Zeynep Öztürk daha sonra stüdyoyu terk etti.

Güzelliği ve kendine has tarzıyla jüriyi etkilemeyi başaran Zeynep Öztürk Etiler ‘de özel bir butik işletiyor. Yarışmaya da butiği için katılan Zeynep Öztürk , Bu Tarz Benim de hep şık giyimi ile öne çıktı.

ZEYNEP ÖZTÜRK KİMDİR?
1983 doğumlu olan Zeynep Öztürk, Bu Tarz Benim kızları içinde 31 yaşında olmasına rağmen güzelliği ile dikkat çekti. Ancak Zeynep Öztürk burnunun estetik olmasıyla da çokça kon uşuldu. Zeynep Öztürk eskiden çok fazla kıyafet aldığını ve çok alışveriş yaptığı için annesiyle tartıştığını, butik açtıktan sonra rahatladığını söylüyor.

zeynep-%C3%B6zt%C3%BCrk-bu-tarz-benim.jpg

İlerde iyi bir modacı olmak isteyen Zeynep Öztürk , yarışmadan kazandığı para ile yatırım yapmak istiyor. Vücudunda beğenmediği bir yer olmadığını söyleyen Zeynep Öztürk kendine oldukça güveniyorhttp://www.sozcu.com.tr/2015/magazin/zeynep-bu-tarz-benim-studyosunu-terk-etti-zeynep-ozturk-kimdir-731757/.

Bir şey yaptığını sanıyordur şimdi bu,komik tarafı bu insanlar birbirlerine iki laf sokup bizim yıllık gelirimizden çok kazanıyorlar ne iğrenç bir sistem bu...

Bu tarz benim yerine "bu show benim" olsun yarışmanın adı. En azından salak yerine konmamış olur izleyici.

sen çok mu sosyetik classın o zaman varoşların arasına neden girdin belli ki çok ihtiyacın vardı:KK11:

X