zeytinburnu avrasya hospital da kadın doğum polikliniklerine gidenler buraya

eceli34

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
8
0
286
İstanbul
merhaba kızlar ben doğal yolla hamile kalamadığım için zeytinburnu avrasya hastanesine başvurdum.op.dr.mehmet koç beye gidiyorum onun hastası olan var mı?

Merhaba, bende Avrasya Hospital e gidiyorum ve op. dr. Mehmet Koç un hastasıyım. şu anda 31+4 günlük hamileyim ve gebeliğimin başından beri onun takibi altındayım.

dün gittim mehmet koça gayet ilgiliydi. Temel prensibi gereksiz ilaç vermemekten ve test yapmamaktan ve rahat olmaktan yana. Eğer ense kalınlığı normalse 2li testi önermiyo 4lü yü öneriyo. Çünkü 2liden şüphelenirsek 1 ay sonra yapılacak işleme kadar siz kendinizi strese sokacaksınız diyor.
Bir de şöyle dedi ortalama gebeliklerin %95 i sorunsuzdur. %5 i sorunlu olur. Ama insanlar hep sorunlu kısmı gözünde büyütür.

bende benzer duygulara kapılmıstım.Rahatlık ve güven konusunda ama sen daha iyi ifade etmişşin .Hamileliğinin sorunsuz geçmesi dileğiyle

ben de nurcan dalana gitmiş ve doğumu onda yapmıştım. çok da memnun kalmıştım. benim suyum çok gelmişti, sancı da yoktu ve beni gece saat 3 te bebeğimi sezeryanla almıştı. eli çok iyi geldi. sonrasında eve gelince tam bayram arefesiydi ve yatmadım, yatmaya da ihtiyaç duymadım zaten.

hala orda mı bilmiyorum.

kolay kurtulun, sağlıklı kucaklayın.

Bende Dr. Gamze Baykan'a gidiyorum. Şuanda 29+3 olduk ve hamileliğimin başından beri o hastaneye gidiyorum. Bunun tek sebebi Gamze hanımdır. Hem çok ilgili bir doktorumuz var hem de çok başarılı. Ultrasonda bebeğinizi izlerken sizinle beraber sevinip tepkiler veriyor. Gamze hn. okadar samimi ve içten ki kendinizi yanında çok rahat hissediyorsunuz...

bende avrasyaya gidenlerdenim arkadaşlar 2 yıl önce mehmet beye gitmiştim bende maalesef bebeğim düştü doktorumda kürtajıma girmek zorunda kaldı ( şimdi yeniden hamileyim nurcan dalana gidiyorum çok memnunum arkadaşım onda doğum yapmıştı onun tavsiyesi ile gittim şu an bir sorunumuz yok 1 hafta sonra 2 li testimiz var :)))

Bende tam 17 haftayim bugün .. testimi alıp Gamze hanıma gideceğim.. harika biri ya.. insan bu kadarmı ilgili ve şeker olabilir :) dahiliye için bile gittiğimde rica ediyorum bebeğimi gösteriyor ilgileniyor.. çok güleryüzlü... kesinlikle katılıyorum Gamze hanım için gidiyorum.. ama zaten Avrasya tam teşekküllü bir hastane evime çok yakın değil ama doktorum için gitmeye değer...

gecen hafta doktorumu degıstırıp avrasya hastanesınde ozgur cetınere gıttım.bana cok guleryuzlu ,ilgili hastasını sahıplenen bırı olarak geldı.bebısı ekranda gorunce dunyanın en guzel goruntusu ıste bu demesı dah aılk anda yettı.
hastane ıle ılegılı acab dogru karar mı verdım bılemıyorum ama
hastaen ıcın herkes cok pahalı dıyor ?

benim arkadaşım normal doğum yaptı ssk sı da var ocak ayında 600 tl ödediler o kadar.. sezeryanda ise fark 1100 olmuştu 2012 itibari ile bildiğim.. ama şimdi %70 oranını %90 a çıkarma durumu varya ssk farklarında o zaman biraz farkedebilir..

ozel sıgortalyım ben normal ve sezeryan ıcın 3500tl yı bulur deedıler
ayrıntılı bır hesaplatma yapmadım ama

özel sigortadan haberim yok ama dediğim gibi 2012 ocak ayında arkadaşım doğum yaptı oradan ssk farkını biliyorum.. Az çok sorabilirsiniz.. Bence o kadar tutmamalı özel sigortada anlaşmaya göre hiç vermeyebilirsiniz bile araştırın bence..

Bende 3 yıl önce Nurcan Dalanla tanıştım ve onda doğum yaptım. Çok memnun kaldım ilgili güler yüzlü ve şimdi yine hamileyim ve yine ona gidicem birde ocak ayında kürtaj oldum bebeğimi kaybettim inanınki benimle birlikte üzüldü. Cuma kontrolüm var ve sanırım bu kadar erken beni gördüğü için şaşıracak.Nurcan hanım genelde normal doğum yanlısı bir dr. ben 41.haftada doğum yaptım ve hastaneye gittiğimde ne sancım vardı ne suyum gelmişti. sabah gittim hastaneye ve akşam 5 civarı doğum yaptım.Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…