Popüler Konu Elhan ile MasterFit

IMG_20220514_132045.jpg
Duştan sonra günün ilk öğünü :confused:
pastelfit pastelfit immm :ıslık::ıslık:
 

Herkese günaydın :KK68::KK68:

Günaydın hepimize 🌸

Gunaydin mutlu hafta sonları :KK68: :KK68: :KK68:

Mutlu sabahlar dilerim. 🤗❤️🤗❤️🤗❤️🤗

💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐


Harikasın kuzum sana güveniyorum 💙 gidecek iki kilon 🔥🥰



Canımm sen bunu zamanında başardın , şimdi pes etmek yok eğer bugün bismillah der başlarsan cuma gününe en az 1 kilo eksi göreceksin 🔥 buna inan ve bu sabah kendine on dk ayır kendinle sohbet et de ki bunu kendine yapma , hadi gitsin kilolar 💙🔥




Senin varlığın 🥰 benim en büyük gücüm ♥️♥️💙💙



Cumalari nasıl geçerse geçsin bugün yeni haftanın ilk günü ve hedefimiz 8000 adım, temiz beslenme ile önce pazartesiye ulaşıp sonra da cumaya eksi bildirimlerde burayı yakmak 🔥😃🥰🥰🥰
Senin varlığının eksikliğini göstermesin Rabbim🙏 teşekkür ederim maviş kaptanım.😍😘
Günaydın canlarım 💙♥️💙♥️

Günaydın Elhoşumm ♥️♥️

Günaydın iyi haftasonları😻😻

@DombiliKus 💙
@busra ytez 💙
@North River 💙
fesang fesang 💙
@sara_28 💙
@Aomine Daiki 💙
Elhan Elhan 💛

💛💙Benim güzeller güzeli takımım 💙💛
Dün ne yaşamış olursak olalım , sağlıklı beslenmeden , diyetten ne kadar uzaklaşmış olursak olalım bugün yeni bir gün ♥️ve mutluluğumuz için hedeflerimize yaklaşmalı düşsek bile kalkmaliyiz 🥰 çok uzun düşünmeyelim haftasonunu 8000 bin adım ve temiz beslenme ile geçirme hedefimiz olsun 🤗 bunun için sizlere ve içinizdeki güce inanıyorum 🤜🤛🔥 haydi canlarım vazgeçmeyin ,pes etmeyin 💛💙💛💙💛💙💛
Her adım atışta aklımdaydin :KK72:pes etmek mi :ukala: maviş takım olarak sildik o kelimeyi lügatimizden:KK73::KK73:
Günaydınnnn güzellikler 🌸🌸🌸🌸


Hayırlı sabahlar kızlar

Bayramda beraberdiniz ama 🤗 yani elbet fırsat oluyordur ya da sen yaratmaya çalış :KK66:
Ablamgil de İstanbulda ve eniştem kendisi evi çeviriyor inan çok zor hayat şartları güzel ama ablamın şükrettiğini çok az görürüm , artı 2 çocuk var 💗 ablam da her gün eniştemi görmesine ofis çok yakın olmasına rağmen bizle ilgilenmiyor diye şikayet eder durur
Evine gidince görüyorum ki adam çabalıyor ama ablam her lafını tersliyor ve yardım teklif ettiğinde aman sen işe git diyor 🙄
Peki eniştemin suçu nedir?


Muhteşem attım ya kız 😂
Kızdım iyi vermişsin demicem :KK70:
Elhan Elhan abla bak seni de bi yerlere götürüyor şimdi :KK70:
Kaçırılmak kaçınılmazsa zevk alacaksın. :KK70:şeker çikilat verirse kandiramaz :63::63:
🏖️🌊🌱günaydınnn herkesee🌱🌊🏖️

Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn ❤️❤️😘🥰
Günaydın güzellerim yiyemedigim badem şekerlerim :KK36::KK25:Harika musmutlu bir hafta sonu geçirmenizi diler gül yanaklarinizdan öperim. :KK15::KK15::KK15:
 
60kiloyum 60kiloyum gelmedin aksam bir sorun yoktur insallah canim
canım dün gelemedim. hiç uygun olmadım.
@Kinoalihatun
60kiloyum 60kiloyum

Kizlar masterfite katilmak isterseniz sizleride ekleyeceğim cevap gelmedigi icin eklemedim
kusura bakma canım dün hiç yazamadım. sadece tartı fotosu atabildim, etiket bile yapamadım. gece geç geldim. eklemediğin iyi olmuş. bu hafta biraz akışa bırakayım. zaten menülerim diyet menüsü değildi kaç zamandır. stres yapmadan dengelemeye çalışayım.
Ben demir ilacında başladım, apa yı zaten epeydir bir yapıp bir bırakıyordum, tamamen bırakma kararı aldım, demiri düzeltmem lazım.
Doktorun yazdığı ilacı sabah, akşam almam lazım, kahvaltıda pekmez yersem daha çabuk düzelir diye düşünüyorum.
Doktorum regl olduğum zaman ilaç kullanma demişti. Ben iki haftada bir regl oluyorum :bicak:
Nasıl olacaksa
60kiloyum 60kiloyum , fulya sen bu durumu çok yaşıyorsun, bir bilgin var mı?
demir toparlamak için evet demir takviyesi almamız lazım ama bu süreci hızlandırmak için başka şeylerde yapmak lazım.
mesela beslenmede mutlaka hergün düzenli olarak herhangi bir öğünde 1 porsiyon kırmızı et, yumurta, pekmez, kırmızı sebzeler (kapya biber, pancar vs) ve bol limonlu (C vitamini kaynağı) salata, yeşil biber olmalı. demir içeriği olan diğer besinler tüketilmeli. içecek olarak kuşburnu, hibisküs, ıhlamur çayı içilmeli.
vücuda günlük alınan C vitamini yeterli olursa, takviyedeki ve besinlerdeki demir elementinin emilimi daha yüksek ve hızlı oluyor.
ama bunun yanında bazı besin ve içecekleri de sınırlı tüketmemiz lazım. bu da çok önemli. mesela kahve günde 1 adedi geçmemeli. yeşil çay, siyah çay miktarı az olmalı. sıcak içeceğe düşkünsek bu içeceklerini yerini yukarıda yazdıklarım almalı. süt, yoğurt, kefir minimum tüketilmeli. ama özellikle demir içerikli besinlerle ve takviyeyle birlikte alınmamalı. ama yanında yemesen, içmesen bile gün içinde aşırı kahve, çay, süt ve süt ürünleri tükettiğinde demir emilimi azalıyor.
benim de bu ara yine demir eksikliğim var. özellikle depo demir. kahveyi bir tane içmeye çalışıyorum, yeşil çayı, siyah çayı azalttım. kuşburnu, hibisküs çayı içmeye çalışıyorum. süt içmem zaten. yoğurdu minimum tüketiyorum. sabahları pekmez-tahin, kırmızı et , yumurta, kırmızı sebzeler dikkat ediyorum. gibi gibi gibi... geçmiş olsun canım.
 
Son düzenleme:
kusura bakma canım dün hiç yazamadım. sadece tartı fotosu atabildim, etiket bile yapamadım. gece geç geldim. eklemediğin iyi olmuş. bu hafta biraz akışa bırakayım. zaten menülerim diyet menüsü değildi kaç zamandır. stres yapmadan dengelemeye çalışayım.
Tamam canim bu hafta düzenini olustur haftaya ekleriz🥰🥰
 
X