Zirkon ve İmplant Diş Yaptırmak İstiyorum Yardım Lütfen!

Tuba Merve

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
3
0
51
Merhabalar Ben Zirkon diş ve İmplant diş yaptırmak istiyorum.
Bu konu ile ilgili bilgisi veya deneyimi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Bir de tavsiye edeceğiniz bir diş hekimi var mıdır?

Herkese şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba.Ben Yeşilköy'de Şirin Abacı'da ön sekiz dişi zirkon yaptırdım.Pazartesi günü gittim çarşamba günü taktılar.Tanesi 330tl ye mal oldu.5 yılda garanti verdiler.Labaratuvarları kendi içerisinde.Bence İstanbul daki en güvenilir hekimlerden birisi.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Biraz piyasa araştıması yapmıştım fiyatı çok ucuz geldi.
Piyasada en uygun 500 TL civarında biliyorum bu fiyat biraz düşündürdü.
Ayrıca kullandıkları malzemenin kalitesi iyi midir?

Ben gittiğim zaman bana zirkon diş sistemlerini gösterdiler.Çok büyük bir makinaları var zirkonyumu orada yapıyorlar.
Şu anda zannediyorum başka bir diş hekiminde yok.Bu yüzden labaratuvar maliyetleri çok ucuzmuş.Ben yaptıralı 1 ay oldu gayet memnunum.En uygun zirkonyum diş yazdığınızda kendisi çıkıyor.Bence gidin görün.

ben öndişlerime 6 tane taktırdım özel doktorda, tanesi 600lira ve inanılmaz güzel duruyolar rengi ve büyüklüğü çok doğal ,yaptıracak arkadaşlara tavsiye derim .

Selamlar, benzer bir durum bende de var. Babam 58 yaşında 4 tane implant yaptıracak. Araştırırken İmplant Tedavisi diye aratıp Hospitadent diye bir yer bulduk. 500 euroya mı ne yapıyorlarmış tanesini. Sizin bildiğiniz daha ucuz bi yer var mı? Ya da 500 eurodan ucuzu kalitesiz midir?

Çok pahalı bence 500 € . İmplantın ne malı olduğuna göre değişiyor iyi araştırın uygun fıyatta bulabılırsınız

Bende biraz araştırdım tavsiye edilen diş hekimi ile görüştüm kullanılacak malzemenin markasına göre fiyatların değişeceğini söyledi en çok kullandığı israil malı varmış ve çok iyi olduğunu söyledi 350 euro biraz tuzlu tabii hala düşünüyoruz

Bende biraz araştırdım tavsiye edilen diş hekimi ile görüştüm kullanılacak malzemenin markasına göre fiyatların değişeceğini söyledi en çok kullandığı israil malı varmış ve çok iyi olduğunu söyledi 350 euro biraz tuzlu tabii hala düşünüyoruz
özel mi sizin ki. bende 75.yılda yaptırmayı düşünüyorum 800 tl dediler telefonda,implant+üstüne yapılan diş.yarın gidip görüşcem

ankara kızılayda cüneyt beyi tavsiye ederim..çok ilgililer ve implant yapımı hiç korktugum gibi olmadı..herkes anlatırdı yok agrı yok şişlik falan..valla benimki çok rahat gecti..fiyatları piyasanın biraz üstünde onuda söyleyim ama herkes çok begendi..çok doğal gözüküyor gercekten..hekimin tam adını hatırlayamadım şimdi ama teli 0312 418 4648..ilgilenenlere pişman olmayacaklarını söyleyebilirim

X