Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de olmuştum bu iğneyi rahim duvarı kalınlığımı sebebi ile bana 3aylık etkisi olandan yapmışlardı ve regl olmadan transfer yapmışlardı yani sizin de regl olmadan transfer olacağınızı düşünüyorum çünkü bu ilacın etkisini görmek için zaten regl olmamanız gerekiryormerhaba ayın 28’inde zoladex iğne oldum bu ayın 4’ünde regli olmam gerekiyordu transfer hazırlığına başlayacaktılar ama olmadım sizce normal mi olurmuyum
Merhaba iğneden sonra ilaç tedavisi gördünüz müMerhaba ben de olmuştum bu iğneyi rahim duvarı kalınlığımı sebebi ile bana 3aylık etkisi olandan yapmışlardı ve regl olmadan transfer yapmışlardı yani sizin de regl olmadan transfer olacağınızı düşünüyorum çünkü bu ilacın etkisini görmek için zaten regl olmamanız gerekiryor
Merhaba iğneden sonra transferim planlandı transfer öncesi önlem amaçlı bazı ilaçlar başladı doktorum bağışıklık baskılayıcı rahmi hazırlayıcı falanMerhaba iğneden sonra ilaç tedavisi gördünüz mü
Tşk ederim sizin sonucunuz belli oldu muMerhaba iğneden sonra transferim planlandı transfer öncesi önlem amaçlı bazı ilaçlar başladı doktorum bağışıklık baskılayıcı rahmi hazırlayıcı falan
Merhaba regl oldum ama 2 defa Zalodex kullandım ve femera verdi doktor 10 Aralık gel dedi dün gittim regl olmıcam bu defa herhalde o şekilde tedavi başlıcaz dedi siz faydasını gördünüz mü doktorum bu şekilde yapınca şanşımız yüksek dediMerhaba iğneden sonra transferim planlandı transfer öncesi önlem amaçlı bazı ilaçlar başladı doktorum bağışıklık baskılayıcı rahmi hazırlayıcı falan
Bu ilaç adet geciktiriyor zaten benim 6 gün gecikti ondan sonra oldumMerhaba regl oldum ama 2 defa Zalodex kullandım ve femera verdi doktor 10 Aralık gel dedi dün gittim regl olmıcam bu defa herhalde o şekilde tedavi başlıcaz dedi siz faydasını gördünüz mü doktorum bu şekilde yapınca şanşımız yüksek dedi
Merhaba bende 2 ay zoladex oldum. 2.iğneden sonra 21.günde gel adet olmadan transfer yapıcaz dedi bana. Cumartesi transfer hazırlığı için doktora gidicemmerhaba ayın 28’inde zoladex iğne oldum bu ayın 4’ünde regli olmam gerekiyordu transfer hazırlığına başlayacaktılar ama olmadım sizce normal mi olurmuyum
Bir tane vurdum normal günümde adet oldum gittiğimde kanımda progestron yüksek çıktı içim yine regl 20 günü gel dedi gittim 2 inci iğne ve femera başlandıBu ilaç adet geciktiriyor zaten benim 6 gün gecikti ondan sonra oldum
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder sağlıklı bi şekilde ben femeraya başladım 9 aralığa kadar kullan 10 aralıkta kontrol ama bana dediği doktorun estrofem başlatıcam sonra transfer inşeallahMerhaba bende 2 ay zoladex oldum. 2.iğneden sonra 21.günde gel adet olmadan transfer yapıcaz dedi bana. Cumartesi transfer hazırlığı için doktora gidicem
Merhaba transfer oldunuz muMerhaba bende 2 ay zoladex oldum. 2.iğneden sonra 21.günde gel adet olmadan transfer yapıcaz dedi bana. Cumartesi transfer hazırlığı için doktora gidicem
Merhabalar henüz olmadım nasipse 19 gün sonra olacağımMerhaba transfer oldunuz mu
İnşeallah cumartesi yazınca bu cumartesi sandımMerhabalar henüz olmadım nasipse 19 gün sonra olacağım![]()
Regl olmadınız değil mi ben ikinci Zoladex vurdum ilk vurduğumda regl oldum bunda olmıcam herhalde çünkü femera da kullanıyorum ama tansiyonum düşmüyor normalde tansiyon yok bendeMerhaba bende 11 kasımda Zoladex iğne oldum. 10 günde lekelenmeler başlayınca kontrole gittim. Doktorum estrofem folik asit vs verdi. Aralığın ikinci haftası gibi bir aksilik olmazsa transfer olacağım
Amin inşeallah ben 10 aralığa kadar kullanıcam femerayı kontrol sonra estrofem kullanıcam bi sorun çıkmazsa inşallah11 kasımda iğne yapıldığında adetimin 4.günüydü ve ilk iğnemdi. Henüz adet tarihim yaklaşmadığı için olacak mıyım olmayacak mıyım bilmiyorum. Famera değil ama estrofem kullanıyorum. aralığın ikinci haftası transfer olduğunda inşallah tutarsa adet olmam hiç![]()
Merhaba canım bende pcos var progestronum yüksek olduğu için hormonlarım baskılansın diye Zoladex verdi doktorKızlar selam hangi şikayetleriniz ya da durumunuz vardı da zoladex kullandınız rica etsem yazabilir misiniz ?