zonguldaklı kızlar yardım

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.941
2.073
30
arkadaşlar zonguldak tercih edeceğim kpss için çakılı kadro orda kalacağım uzun yıllar.fakat kardeşim de yanımda gelecek özelde iş arayacak iş imkanları nasıl zonguldakta yardımcı olabilir misiniz?

arkadaşlar zonguldak tercih edeceğim kpss için çakılı kadro orda kalacağım uzun yıllar.fakat kardeşim de yanımda gelecek özelde iş arayacak iş imkanları nasıl zonguldakta yardımcı olabilir misiniz?
Valla benim eşim zonguldaklı biz ankarada yasıyoruz, ben buralıyım. Nişanlıyken orda iş bulamamıştı. Kardeşi askerden yeni geldi iş buldu, teklif ettikleri rakam 450 lira :) asgari ücret verene tesekkür ediyorlar.

Gercekten cok kötü. Hatta bir arkadaşımızın eşi avukatın yanında cakısıyordu 600 lira alıyordu ve sigıortası yoktu.

Eşinizin mesleği nedir.
daha eşim yok da kardeşim için sormuştum ben aslında ilerde eşim olacak insanı da kapsıyo bu soru :) .canım sen ankaralısın kırıkkaleyi de sorsam ben sana kırıkkale nasıl özelde iş bulma konusunda ?

daha eşim yok da kardeşim için sormuştum ben aslında ilerde eşim olacak insanı da kapsıyo bu soru :) .canım sen ankaralısın kırıkkaleyi de sorsam ben sana kırıkkale nasıl özelde iş bulma konusunda ?
Ay özür dilerim valla eş gibi algılamışım, ha eş ha kardeş :KK70:

Kırıkkaleyi bilmiyorum cidden burda kırıkkaleli bi arkadaşım var ona bi sorayım ama bi meslekleri var mı?

zonguldak maden şehri onun dışında ancak bilinen markaların mağazalarında çalışırsa normal bir ücret alabilir..

Eşim Zonguldak'ta okudu çok sevdiği için orda kalmak istemiş ama üniversite mezunu olduğu halde bütün iş imkanlarına bakmış gerçekten çok düşük ücretler veriyorlar çok sevdiği halde bırakmak zorunda kaldı Zonguldak'ı

X