- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- Konu Sahibi alyanak258
merhaba lys sonucları acıklandı ve benım pek ıyı degıl ankarada yasıyorum ve ankarada hıc bır unı almaz tabı nabıcagım bılmıyorum cevre baskısı korkutuyor heralde benı baya hemde offf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırıkkale düşünmerhaba lys sonucları acıklandı ve benım pek ıyı degıl ankarada yasıyorum ve ankarada hıc bır unı almaz tabı nabıcagım bılmıyorum cevre baskısı korkutuyor heralde benı baya hemde offf
düz lise okuyorum ben ne okuyacagım hıc bılmıyorumama çğretmenlık tarzı seyler ıstıyorum en yıy bır sene daha hazırlanmak gıbıme gelıyorbölümün nedir ne üzerine okumayı düşünüyorsun
malesef ankara dısı olamazKırıkkale düşün
evet şart yani ailem öyle ıstıyor onlarıda hayal kırıklıgına ugrattım dershaneyede gıttım dıger ıllerde unı gıdebılırım puanımla ama ankarada olmazAnkara'da olmaz da başka bir ilde olur illa Ankara'da okuman şart mı?
Ayrıca çevre baskısı dediğin nedir ki? Sanki etrafındaki herkes Oxford mezunu da seni mi kınayacak kazanamadın diye. Bu sene olmaz seneye olur boşuna sıkma be güzelim canını
hangı unıversıte ne öğretmenlıgı :::))ben öğretmenlik okuyorum çok da isteyerek başladım eğer düşünüyorsan bi sene daha beklemene değer bence :)
ya öyle bır şans yok malesef ankara kesın yanı netCanim konyayi da dusun, hizli trenle herzaman gelir gidersin ogrenciye baya ucuz bildigim kadariyla. Puanin tutuyorsa bir sene beklememis olursun?
O zaman 1 sene daha hazirlanirken kolay gelsin...ya öyle bır şans yok malesef ankara kesın yanı net
sevdıgın bır seyı yapman cok guzel umarım başarılı olursun ya aılemdekı tepkılerden korkuyorum ben bı sene daha hazırlanmak ıstıyorum bu sene bır seyler tabıkı bılıyorum seneye daha ıyı hazırlanıp ıyı bır bolum gecıyor aklımdna yapabılır mıyım kısüleyman demirel ingilizce öğretmenliği hatta şöyle söyliyim egede okuyordum sırf öğretmenliği bu kadar istedim dite yatay geçiş yaptım puanımdan çok düşük bi yere ama pişman değilim :)
teşekkür ederım bende ıstıyorum bı sene daha hazırlanıyım ama evdekı tepkılerden korkuyorum cevredenO zaman 1 sene daha hazirlanirken kolay gelsin...
Bence sen konyada okumalisin cunku makul bir secenek, evdekiler de bir alem, ona yok buna yok, ee ne yapacaksin yani? Uzlaşacaksiniz bir şekilde, ikna etmeye calis bence.teşekkür ederım bende ıstıyorum bı sene daha hazırlanıyım ama evdekı tepkılerden korkuyorum cevreden
özel üni denesen, puanın iyiyse burslu gidersin. 1 yıl hazırlanmak gözünü korkutuyosa özel deneteşekkür ederım bende ıstıyorum bı sene daha hazırlanıyım ama evdekı tepkılerden korkuyorum cevreden
Ben zaten çok ufak tefeğim birde tek basıma yapamam kı doğru duzgun dısarı cıkmıslıgım yok tek basıma olmazBence sen konyada okumalisin cunku makul bir secenek, evdekiler de bir alem, ona yok buna yok, ee ne yapacaksin yani? Uzlaşacaksiniz bir şekilde, ikna etmeye calis bence.
korkutmuyor aksıne cok ıstıyorum bu sene bıldıgıme bır seyler katıp ıyı bır yere gırtmek ama ev alıe falan offözel üni denesen, puanın iyiyse burslu gidersin. 1 yıl hazırlanmak gözünü korkutuyosa özel dene