ZOOR GÜNLEER

alyanak258

Böyle mi olmalı solmalı sevgililer?
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
1.082
1.465
merhaba lys sonucları acıklandı ve benım pek ıyı degıl ankarada yasıyorum ve ankarada hıc bır unı almaz tabı nabıcagım bılmıyorum cevre baskısı korkutuyor heralde benı baya hemde offf

Ankara'da olmaz da başka bir ilde olur illa Ankara'da okuman şart mı?

Ayrıca çevre baskısı dediğin nedir ki? Sanki etrafındaki herkes Oxford mezunu da seni mi kınayacak kazanamadın diye. Bu sene olmaz seneye olur boşuna sıkma be güzelim canını :KK66:
evet şart yani ailem öyle ıstıyor onlarıda hayal kırıklıgına ugrattım dershaneyede gıttım dıger ıllerde unı gıdebılırım puanımla ama ankarada olmaz

süleyman demirel ingilizce öğretmenliği hatta şöyle söyliyim egede okuyordum sırf öğretmenliği bu kadar istedim dite yatay geçiş yaptım puanımdan çok düşük bi yere ama pişman değilim :)

süleyman demirel ingilizce öğretmenliği hatta şöyle söyliyim egede okuyordum sırf öğretmenliği bu kadar istedim dite yatay geçiş yaptım puanımdan çok düşük bi yere ama pişman değilim :)
sevdıgın bır seyı yapman cok guzel umarım başarılı olursun ya aılemdekı tepkılerden korkuyorum ben bı sene daha hazırlanmak ıstıyorum bu sene bır seyler tabıkı bılıyorum seneye daha ıyı hazırlanıp ıyı bır bolum gecıyor aklımdna yapabılır mıyım kı

teşekkür ederım bende ıstıyorum bı sene daha hazırlanıyım ama evdekı tepkılerden korkuyorum cevreden
Bence sen konyada okumalisin cunku makul bir secenek, evdekiler de bir alem, ona yok buna yok, ee ne yapacaksin yani? Uzlaşacaksiniz bir şekilde, ikna etmeye calis bence.

neden yapamayasın ki tabi ki yaparsın ailenden çekinme nolursa olsun onlar da senin için iyi olsnı isterler benimkiler de neden değiştiriyorsun zor kazandın orayı dedi başta ama güzel güzel anlatınca sorun olmuyor umarım en iyisi olur :)

Bence sen konyada okumalisin cunku makul bir secenek, evdekiler de bir alem, ona yok buna yok, ee ne yapacaksin yani? Uzlaşacaksiniz bir şekilde, ikna etmeye calis bence.
Ben zaten çok ufak tefeğim birde tek basıma yapamam kı doğru duzgun dısarı cıkmıslıgım yok tek basıma olmaz

X