• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor durumdayım. Elestiri degil cozum istiyorum.

Onlarca psikoloji kitabı okudum
Bu konuyla ilgili epey bilgim var, fantazi falan diye yorumlayamıyorum, bu tür eğilimler tedavi edilmek üzere psikolojjinin konusu olmuş ise hastalıktır bence burası gayet net
Bilime de saygım sonsuz ama kadın olarak yorumuma gelince ; boşayın ya böyle adamları
Tedavi falan hikaye adam neyse odur, belki bastırılır ilaçla falan ama tamamen değişmesini beklemek hayal
Bir manyağı adam edeceğim diye ömür yenir mi, bu kadar ahlaksızlığa boyun eğilir mi, yemişim evliliğini pess ya bu nedir

Tedavi şart gibi. Bilinçaltında çok garip şeyler var eşinizin.

yorumların hepsini okudum..ne denir ki işiniz zor sahiden ama başkasına gitmesin diye isteklerini yapmak daha farklı şeyler istemesine neden olucak..ayrıca reddedince uzun süre ilişki istemiyor diyorsunuz da bence o sürelerde zaten ihtiyacını internetten,fake hesaplarla mesajlasmalar fotoğraflar belki vidyolarla falan gideriyordur kesin...sonra siz yola gelince bi de (!) sizinle de istediğini yapıyordur...bir de çocuk isteme sebebi elinde fantazileri için rahatça kullanacagı bi oyuncak daha edinmek olmasın,Üzgünüm ama çocuğunu da sizi kullandığı gibi neden kullanmasın...

Sizin de bir kadın olarak haklarınız var. Mutlu bir cinsel hayat isteme hakkınız var veya eşinizin size saygı duymasını isteyebilirsiniz. Siz şu an cinsel anlamda istemediğiniz şeyler yaparak kullanılıyorsunuz aslında. Bunu sürdürmeniz doğru değil. Eşinize tedaviyi kabul etmediği takdirde ayrılmak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Belki durumu ciddiye alır. Bu arada eşiniz çocuk olana kadar davranışlarını değiştirip çocuktan sonra eski haline dönebilir dikkatli olun.

Bu burdan yardım alabilceğiniz bir durum değil ne yazık ki.
Eminim altında çok büyük bi travma var.
Mutlaka bir uzmandan destek almalısınız.
Böyle gitmez sizin de psikolojiniz bozulur.

Yarın bir gün gerçeğini de izlemek istiyorum derse ne olacak.gayette boşanmaya gidecek bir durum.adam sapık.
O zaman gelirse de o zaman dusunulur ne yapalacagini. Simdi sunu unutmayin bunu ilk defa duyuyorsunuz diye yeni birsey oldugunu sanmayin. bu dusunceler sadece erkeklere mahsus birsey degil kadinlar bunu dile getirmedikleri icin boyle dusunmediklerini sanmayin. Soylemek istedigim herkesin tabu ya da aykiri dusunceleri vardir yok demesin kimse ha ne var bunu yuzey ustune cikarmazlar. Yani adamin boyle fantazisi var diye (dusuncede kaldigi surece) bosanmak bana gore sacma. Eger boyle birsey uygulamasini isterse o ayri tabi. Dedigim gibi herkesin fetishi fantazileri vardir vs vs vs. Yani kimse melek degil :)

Aboo cok degisikmis:110:
Ya cok sacma gelebilir ama kendinizi zorlayip uyum saglasaniz? Belki ters etki yapar da yaptigi seyin sacmaligini idrak eder?

Babasıyla annesini sevişirken görmüş olabilir defalarca. Karısını öyle hayal etmek o yüzden abes gelmiyor olabilir. Ne olurda olsun eşler isteklerinde karşılıklı olarak uyumlu olmalı. Bir taraf bundan rahatsızlık duyuyorsa bence boşanma sebebi.

Durumun sacmaliginin faylasiyla farkindayim. Sabaha kadar agladim. Bir cozum onerisi olan varsa is bosanmaya gitmeden yapabilecegim birsey varsa diye danismak istedim sadece. Boyle bir problemi olmayan bir kadinin yerinde olabilmeyi o kadar cok isterdim ki.
Yanlis anlamazsan esin bisexual diye dusunuyorum..bencede destek almanizda fayda var yuvani yikmak istemiyorsan cunku bunlar tiksindirir insani .ve pekte gecistirilecek bir dunya degil esinizin hayal dunyasi.bazi insanlar degisik seylerden haz alir ve asla o huylarini birakamaz ve bastirilmis cinsel tercihlerini yasamak istyordur ama bir kadin bu duruma katlanabilirmi bilmiyorum.hastalikli bir durum vazgecmiyorsa eger.

Son düzenleme:
O zaman gelirse de o zaman dusunulur ne yapalacagini. Simdi sunu unutmayin bunu ilk defa duyuyorsunuz diye yeni birsey oldugunu sanmayin. bu dusunceler sadece erkeklere mahsus birsey degil kadinlar bunu dile getirmedikleri icin boyle dusunmediklerini sanmayin. Soylemek istedigim herkesin tabu ya da aykiri dusunceleri vardir yok demesin kimse ha ne var bunu yuzey ustune cikarmazlar. Yani adamin boyle fantazisi var diye (dusuncede kaldigi surece) bosanmak bana gore sacma. Eger boyle birsey uygulamasini isterse o ayri tabi. Dedigim gibi herkesin fetishi fantazileri vardir vs vs vs. Yani kimse melek degil :)
Vardır olabilirde ama eşler karşılıklı istemeli.kadın istemiyor.istememmekte sonuna kadar haklı.gerçekten buna sadece fantezi demek ne kadar doğru emin değilim.masum bi fantezi değil bana göre çok can sıkıcı bi durum.

Evet biz yadirgiyoruz bize ters geliyor ama baya baya böyle şeyler yaşayan çiftler var arkadaşlar.
Hem de böyle dışarıdan gayet muhafazakar görünen tipler yani inanamazsınız.

Konu sahibi aslında eşinin ne istediği belli bence psikologla filan düzelmez belki baskı altına alabilir ama yine yüzeye çıkar eninde sonunda yani.
Burada sorulması gereken soru şu: Sen ne yapmak istiyorsun ?

Eleştiri değil çözüm istemişsiniz.
Yapmak istemediğiniz hiç birşeyi yapmayın. Yoksa kendinize saygınızı yitirirsiniz. Sonra daha çok üzülüp daha çok ağlarsınız.
Bunun dışında konu hakkında yorumum şu ki, eşler arasındaki sınırları aşmayan şeylere fantezi denir, sınırları aşanlara ise sapıklık denir. Sınırları da çiftlerin hayat görüşü, ahlaki yapısı vs. belirler. Benim için eşinizin durumu sapıklıktır. Evlilikte belki herşeye göğüs gerebilirim ama bana uymayan cinsel yönelimleri asla kabul edemem.
Siz de neleri kabul edip edemeyeceğinize karar vererek evliliğinizin geleceğini şekillendirin. Eşiniz bu huyundan vazgeçmez. Ya siz ona uyacaksınız (swingera kadar yolunuz açık) ya da yollarınızı ayıracaksınız. Sabahlara kadar ağlanacak bir durum yok ortada.

Vardır olabilirde ama eşler karşılıklı istemeli.kadın istemiyor.istememmekte sonuna kadar haklı.gerçekten buna sadece fantezi demek ne kadar doğru emin değilim.masum bi fantezi değil bana göre çok can sıkıcı bi durum.
katılıyorum size, ne yani eyleme geçmedi diye masum mu sayılıyor.
üçüncü kişi yerine tanıdık birini koysunlar madem, atıyorum konu sahibinin kaynı vs varsa eşi desin ki abimle seni izlemek istiyorum. fiiliyata dökülmedi diye buna da mı fantezi olarak bakılacak? her şeyin bi sınırı olmalı ve bu kesinlikle benim için boşanılacak bir durum.

Sorunum esimin cinsel istekleri. Bu yillardir suren birsey. Ama ara ara azalip uzun sure hic olmuyor. Sonra yeniden basliyor. Size yemin ederim normalde sapkın birisi degil. Hatta cok kiskanir beni. Yuzu duser hemen. Cok acik giyinmem ben ama pantolonum dar olsa onu rahatsiz eder bu mesela. Kac defa kiyafet konusunda tartistik.

Ama bazen ozellikle uzak kaldigimizda sapkin dusuncelere bulasiyor. Cok uzun suredir yoktu ve gercekten rahatlamistim. Dun gece fake bir instagram hesabindan bana mesaj atti. Baskasiymis gibi. Ama onun oldugunu tabiki biliyorum ben. Tanisalim kocan yetiyor mu sana gibi seyler yazdi. O an tek istedigi kocam yetersiz deyim. Baska erkeklerle cinsel icerikli konusup ona ekran goruntusu atiyim.

Birkac gundur annemde kaliyordum ziyaret icin. Yanyanayken sıkınti yok zaten. Ayri kaldigimiz zaman olursa o zaman oluyor.

Bazen iliski sirasinda da baskalariyla iliskim varmis gibi anlatmami istiyor. Kocam bana yetemiyor dememi duymak istiyor. Iliski bitince aninda normale donup hic yasanmamis gibi davraniyor. Iki dk oncesine birden bir sunger cekiyor.

Kafayı yiyecegim artık. Dayanamıyorum bu duruma. Bu sekilde konusmak isterse eger ertesi gun o kadar soguk ve uzak oluyor ki. Utaniyor mu uzaklasiyor mu bilmiyorum.

Defalarca konusmaya calistim ama faydasi yok. Elinde olan birsey degilmis gibi. Bir anda gelip sonra geciyor gibi. Konustugumda tamam yapmayacagim birdaha istemeyecegim yok oyle birsey deyip konuyu kapatiyor.
Kesinlikle tedavi olması gerekiyor. Psikiyatrist le belki çözüm bulabilir.

Yemin ederim kahroluyorum. Hicbir eksigimiz yok. Deli gibi cocuk istiyor. Bu adam niye boyle. Acaba onu bu hale getirecek birsey mi yasadi. Bir ara annesine konudan bahsetmistim. Kadin oluyormus boyle seyler tvde gordum ben de dedi. Sen yuz verme ona dedi. Sonra da konusu bile acilmadi. Acaba diyorum babasinda filan da mi var boyle seyler. Babasi annesine ciplaklar kampindan bahsetmis mesela. O gun kv demisti bunu. Bak boyle seyler de varmis kayinbaban soylemisti ne sapkin insanlar var diye. Bu konuda bana yardimci kimse yok.
Cnm bence çocuk düşünme hemen..All Al korusun bir de başka halleri filan çıkar da..önce bunların neden kaynaklandığını bulmalusin...bu sart!! Çocuk için doğru zaman değil,yada doğru adam da değil

Tam olarak bu. Hatta baskasina gider korkusuyla hareket edip asla istemememe ragmen istedigi gibi konusuyorum.
Valla giderse gitsin..sen de kaç kurtul..çok sukur cocuk da Yok şanslısın...inan çok üzüldüm..iileride iyi ki ayrildim diyeceksin...ailene anlat durumu paylaş...sana destek olsunlar...bu sapikla yasanmaz

Sakin bir anında etraflıca tartışmanız lazım o andaki hissettikleri neler. Sizi karısı olarak görüyor mu o fantazilerinin icindeyken yoksa kocası tatmin edemeyen ama onun tatmin ettiği sıradan bir kadın mı oluyorsunuz onun gözünde. Ikisi de tehlikeli eğer 1. şıksa her şeye ters zateb 2. şıksa sizi aldatma ihtimali de ortaya çıkar. Her seyin altında yatan bir neden vardır eger seviyorsanız en mantıklısı uzman birinden yardım almak mevzu derin.

Back
X