Sivilceli Ciltler Zoretaninden Sonrası ...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

efuli14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
6
1
Merhabalar kızlar,
Ergenliğe girdikten sonra hep sivilceler ile uğraştım.Bir sürü krem,hap vs kullandım ama hiç çözüm bulamadım.Üniversite sınavına hazırlanırken sivilceler çok şiddetlenmeye başladı artık.Uzun zaman zoretanin hapını duymuştum ama kullanmaya bende cesaret edememiştim.Tam 8 ay önce başladım.Zoretanin hapı 6 ay kullandım.Nasıl bi doktora veya hastaneye düştüm onu tam bilmiyorum da.Bana zoretanin hapın yanında hiç krem vs vermedi önermedi de.Okuduğum yazılarda hep hapla beraber veya haptan sonra kremler verilmiş.Ben eczanenin önerdiği bikaç krem kullandım ilacın şiddetini dindirmek için.2 ay önce ilacı bıraktım.Bundan sonra ne yapacağımı bilmiyodum tabi.Yüzüm saçlarım tekrar yağlanmaya başladı.Yağlanması ve benim çözüm bulamamam tekrar olayı sivilceye döndürecek buna eminim.Bende bir hafta önce başka bi dermotoloğa gittim tekrar ufak ufak sivilce oluşumlarını gösterdim.Tekrar mı ilaca başlasam diye düşünüyodum ama bana ısotrexın diye bi krem yazdı yüzü temizledikten sonra bi gece sürüp bi gece sürmüyecekmişim ve konadzol diye bi şampuan verdi saçlarım ve omuzumda biraz olan sivilcelerim için.İlacı da kremi de bir kez kullandım çünkü onların fayda etmk yerine tekrar sivilce çıkarmasından korkuyorum.Kızlar sizlere asıl sorum şu;Benim yüzüm karma t bölgem çok yağlı.ve sivilceye yatkın bi yüzüm var saçlarım da sürekli yağlanıyor.İlacı bıraktıktan sonra da yüzüm pütür pütür oldu.Garnierın neem yaprağı özlü temizleme jelini aldım ama kozmetik ürün olduğu için kimse önermiyor.Benimki gibi cilde sahip olanlar yüzünüzü neyle temizliyosunuz nasıl ürünler kullanıyosunuz.Yağlı ve dökülen saçlarınız için bi çözüm buldunuz mu.Ve doktorun verdiği bu kremler hakkında ne düşünüyorsunuz sizce kullanmalı mıyım?? Şimdiden çok teşekkür ederim.