Zoruma gitti

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
Kızlar daha önceki konularımda bahsettim eşimin ailesi ile ciddi problemlerim var 8 aylık evliyim kv ve görümcem bi kere bile aramadılar sormadılar burada yabancıyım bu arada neyse gecen kv aradı pazar günü kardeşlerim gelecek öğle oturmasına sen de gel dedi çok şaşırdım çünkü bi kere aramadılar evime gelmediler bu zamana kadar bu arada kv iyi biri ama kızından ve Kocasından çok korkuyo bana yanaşamıyo neyse bende sevindim tabi gelirim dedim Güzelce hazırlandım gittim bi hoşgeldin dediler bu kadar nasılsın diye bile soran olmadı çok zoruma gitti utandım teyzeler gayet normal davrandı ama kv ve kızı hiç bişey demedi 1 saat sonra eşimi aradım anlattım olayları çok üzüldü canı sıkıldı zaten konuşmuyo ailesi ile bilmiyorum çok zoruma gitti utandım teyzelerinden bu arada küslük sebebini Özet geçeyim eşim iyi bi mesleği olan iyi para kazananan çok sosyal bi insan evimiz arabamız var çok şükür ama eşimin ailesi çok kötü bi yerde oturan resmen kavgadan beslenen insanlar eşimin beş yıldızlı otelde düğün yapmasından küstüler eşime askerde bile bi kere arayıp sormadılar sorun bu yani eşimin havalara girdiğini düşünüyorlar halbu ki eşim beni mutlu etmek için güzel bişeyler yapmak istedi bi türlü bu kadar hazmedemediler bunu heryerde eşimi kötülerler iş yapamasın diye kısaca sorun bu işte neyse işte kv min ve görümcemin yaptığı aşırı zoruma gitti hiç konuşmamaları çok üzüldüm

insan üzülür ister istemez
bundan sonra aklınızda olur üzülmezsiniz
sizde arkadaş çevresi edinmeye çalışın
bırakın onların gelip gitmesini kafaya takmayı

görümcenizin 5 yıldızlı otelde düğünü olmadıysa içine kıskançlık girmiştir
kv de etkilenmiş demek ki onlara ne boşverin

Herkes ister ki aman benden uzak olsunlar, arayıp sormasınlar sizde tam tersi arasınlar sorsunlar diye bekliyorsunuz. Biz mi tuhafız siz mi anlamadım :KK53:

Kızlar daha önceki konularımda bahsettim eşimin ailesi ile ciddi problemlerim var 8 aylık evliyim kv ve görümcem bi kere bile aramadılar sormadılar burada yabancıyım bu arada neyse gecen kv aradı pazar günü kardeşlerim gelecek öğle oturmasına sen de gel dedi çok şaşırdım çünkü bi kere aramadılar evime gelmediler bu zamana kadar bu arada kv iyi biri ama kızından ve Kocasından çok korkuyo bana yanaşamıyo neyse bende sevindim tabi gelirim dedim Güzelce hazırlandım gittim bi hoşgeldin dediler bu kadar nasılsın diye bile soran olmadı çok zoruma gitti utandım teyzeler gayet normal davrandı ama kv ve kızı hiç bişey demedi 1 saat sonra eşimi aradım anlattım olayları çok üzüldü canı sıkıldı zaten konuşmuyo ailesi ile bilmiyorum çok zoruma gitti utandım teyzelerinden bu arada küslük sebebini Özet geçeyim eşim iyi bi mesleği olan iyi para kazananan çok sosyal bi insan evimiz arabamız var çok şükür ama eşimin ailesi çok kötü bi yerde oturan resmen kavgadan beslenen insanlar eşimin beş yıldızlı otelde düğün yapmasından küstüler eşime askerde bile bi kere arayıp sormadılar sorun bu yani eşimin havalara girdiğini düşünüyorlar halbu ki eşim beni mutlu etmek için güzel bişeyler yapmak istedi bi türlü bu kadar hazmedemediler bunu heryerde eşimi kötülerler iş yapamasın diye kısaca sorun bu işte neyse işte kv min ve görümcemin yaptığı aşırı zoruma gitti hiç konuşmamaları çok üzüldüm

bence sizlik bir durum olmadığından önemsemeyin, bu arada eşinizin durumu iyiyken ailesinin durumu neden kötü, yani ben saltanat içinde yaşarken ve durumum varsa ailemide destek olurum oturdukları yerden falan bir şeyler yapmaya çalışırım ve bu arada benim ailemin durumu yoksa ve kötü bir evde yaşıyorsa ben 5 yıldızlı otelde düğün yapmam daha normal seviyede bir şeyler yaparım ailemede bir şeyler yapmaya çalışırım yani, bilmiyorum aile yapısını ama ailesi zor durumdayken 5 yıldızlı otelde düğün yapmak abartı geldi bana

bende bizimkiler beni armasın evime zırt pırt gelmesinler diye dua ederken bu da ilginç geldi kimin sorunu yok ki kv. kb. yla herkeste aynı onlar kabullenmiyor kızı gibi görmüyorlar el kızıyız biz o nedenle ben umursamıyorum artık

En basta esinle sorunları var bu insanların yani evlatlariyla.
Sence evlatlarına bile gardını alan insanlar sana iyi davranır mı?
Eşin bile sorunluyken sen niye gittin ki hem?
Belli ki akrabalara mahçup olmamak,ağızlarına dedikodu vermemek için çağırmışlar seni.
Biraz ağırlığını koy

Eşimin düğün yapması onları ilgilendirmez ki onların durumlarının kötü olması onların sorunu zaten sağa sola saçmışlar paralarını eşim eve bile giremiyordu askerde bile aramadılar evet bende suç aslında ne bilim sevindim önemsediler beni diye bi nasılsın bile demediler çok utandım

Esimin ailesi cok kotu yerde oturan ne demek ya
Onlar esini yetistirmis adam etmis farkindamisin? Esinin iyi bir meslegi varsa onlarin payi yokmu bunda?
Belki esini okuttular adam ettiler ama maddi hicbir destek gormediler kirildilar
Belki 5 yildizli otelde dugunu abarti buldular
Sen onlara bizim var sizde yok imaji verdiyseniz onlarda sizi dislayarak cevap vermislerdir. Onlar hakli demiyorum ama uslubunuz dan belli oluyo yapiniz bakis aciniz

Eşimin düğün yapması onları ilgilendirmez ki onların durumlarının kötü olması onların sorunu zaten sağa sola saçmışlar paralarını eşim eve bile giremiyordu askerde bile aramadılar evet bende suç aslında ne bilim sevindim önemsediler beni diye bi nasılsın bile demediler çok utandım
Sen bu kafayla gidersen seni hic kabullenmezler. Ne demek dugun onlari ilgilendirmez. Esin agac kovugunda bitip mi bu gunlere geldi.
Esin sordumu hic anne halin ne birsey lazimmi diye bir evlat olarak ben buyuk denizlerde yuzeyim anacim akvaryumda debelensin demek yakismaz ya anne baba olunca anlarsiniz ne demek istedigimi. Seni cagirmalarida ele gune ayip olmasin diyedir konusmayarak kaale almayarak seni iyice dislamislar diye etkiye tepki yani

Insan evladının maddi gücünü çekmiyo diye ona tavır yapmaz....kim bilir ne oldu gücendiler....

evladının maddi durumunu kıskanan aileye aile demem ama kendisini okutmuş,emek çekmiş,maddi durumu olmayan,oturdukları evleri bile kötü olan(sizin tabirinizle)bir evladında,sadece eşine yaranmak için 5 yıldızlı otelde düğün yapan evlada da evlat demem...

X