ZÜHTÜ DEMİR BURUNLARI.. :)

gussa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
141
8
Arkadaşlar öncelikle bu anlardan hepiniz geçtiniz yada geçmekteyiz.. lütfen yardımcı olalım.. başka bir doktora operasyon için gün aldım fakat vazgeçtim aklımdaki isim suan ZÜHTÜ DEMİR. lüften ameliyat olanların yardımını bekliyoruzzz

Evet 9 ay önce oldum ucu top gibi burun sırtı tam düz değil. Bence iyice araştır hemen karar verme

Arkadaşlar öncelikle bu anlardan hepiniz geçtiniz yada geçmekteyiz.. lütfen yardımcı olalım.. başka bir doktora operasyon için gün aldım fakat vazgeçtim aklımdaki isim suan ZÜHTÜ DEMİR. lüften ameliyat olanların yardımını bekliyoruzzz
Geçen yıl Zühtü Demir'e burun estetiği oldum. Hiç memnun kalmadım. Burnum eğri, delikleri asimetrik. Burnum her iki taraftan da farklı bir burun. Şimdi revizyon için tekrar ona güvenemiyorum. Başka doktor arayışındayım.

Başka doktor araştır lütfen. Resimlerime bakar mısın?

Eklentiler

• yamuk.jpg
    yamuk.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 3.003
  • yandan.jpg
    yandan.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 2.088
burun delikleriniz asimetrik evet ama burnunuz güzel olmuş bence. ve inanın başka insanlar deliklere falan bakmıyor. anca biz inceliyoruz. bence canınızı sıkacak bir durum yok.

canım burun fotona baktım burnun yandan bir sıkıntısı yok altan bakılınca sol tarafta asimetri sıkıntısı var.onuda zühtü bey ufak bir rötüşle halleder sen neden bunu kendisine göstermedin yada gitmedin.sonuçta düzelebilecek bi durum

Kızlar hiç Ceyda ATEŞ ve Özlem YILMAZ'ın burun deliklerine baktınız mı? İkisi de estetikli ve delikleri asimetrik ve biri, diğerinden küçük deliklerin. Ben de Zühtü Bey'e ameliyat oldum, memnunum açıkçası. Dünya yıldızlarının estetiklerini araştırın, onlarda bile asimetri bozukluğu var.

Ben suan kendi burnumdan yola cıkarak fazla bisey diyemiyorum cok yeni oldugu icin ama bende doktorumun onceki burunlarını bizzat canli olarak gordugum icin yaptırmıstım istedigin dogal bi burunsa orhan sanisoglunu onerebilirim. Ama dedigim gibi suanda birinci ayimdayim 6. Ayimda ne derim bilemiyorum

Kızlar hiç Ceyda ATEŞ ve Özlem YILMAZ'ın burun deliklerine baktınız mı? İkisi de estetikli ve delikleri asimetrik ve biri, diğerinden küçük deliklerin. Ben de Zühtü Bey'e ameliyat oldum, memnunum açıkçası. Dünya yıldızlarının estetiklerini araştırın, onlarda bile asimetri bozukluğu var.

bana yardımcı olur musunuz zühtü demire ameliyat olmayı düşünüyorum başta çok olumlu şeyler yazmış yapanlar ama son yorumlar çok kötü :KK43:

burnunuz nasıl şuan
Canım, ben ne zaman muayenehaneye gitsem tıklım tıklım ve kendisi harika bir doktor, her zaman yazarım yorumlarımda. Mutlaka beklentisi karşılanmayan kişiler de vardır ama estetik işi burunda sabır gerektiren bir iş, şişlikler ve başta burun deliklerinde eşitsizlikler çok normal. Burnun normale dönmesi en az 6 ay. Bazıları haklı olarak aceleci davranıp, endişe edebilir ameliyat sonrası çünkü önemli bir ameliyat. Ben çok memnunum. Şimdiye kadar fotoğraf eklemedim hiç ama şimdi bir fotoğraf ekliyorum. Sevgiler.
image.jpg

geçen yıl buradan araştırarak ve burdaaki insanların övgüsüne kanarak tereddüt etmeden zühtü beye burun esttetiği oldum..burum kırıktan dolayı eğri ve delikleri büyüktü. ameliyattan sonra çok sancılı bir süreç atlattım..bu beklediğim birşeydi..bu arada amaliyat akay hastahanesinde oldu..4,700 tl estetik için verdim ve benden birde yatak parası aldı zühtü bey 200 tl..yani 4.900 tl..şuanda burnumdan nefret ediyorum..eski halini çok arıyorum..delikleri asimetrik, sürekli şiş, tombul etli bir burnum var ..güldüğümde ise iğrenç bir hal alıyor ve iki kat daha büyüyüor yani..lütfen birine doktor tavsiye ederken 8 kere düşnün ve sırf doktor sempatik fealn diye onu favori göstermeyin..gördük işte sonucunu..şimdi tekrar cesaret edemiyorum aynısı olucak diye..kesinlikle tavsiye etmiyorum kesndisini.

sana muhittin eski yi öneririm. burun deliklerim eşit iki ay önce oldum. hatta akay hastanesinde zühtü demir ile karşılaştım. tabi ameliyatları nasıl bilmiyorum ama madem bu kadar kişi de sıkıntı yaşamış düşün o zaman. muhittin eski de akay hastanesinde yapıyor ameliyatlarını. kesinlikle git görüş böyle delikler simetrik olmuyo falan diye bir olay yok ben oldum ablam da oldu daha yeni ikimizin burun delikleri de eşit.

yunanmelise yaşadığın korkuyu anlıyorum hatta geçenlerde bir arkadaş aradı beni o da bir önceki doktordan çok sıkıntı yaşamış senin gibi cesaret edemiyo ama ben inan öylesine laf olsun diye yazmıyorum doktorumu. kimsenin mağdurdan olmasını istemediğim için yazıyorum istersen bir görüş fikir al olmak istemezsen icine sinmezse yine olmazsın.

Bende iki sene önce Tühtü Demir'de Burun estetigi yaptirdim. hic aci cekmedim ve acayip memnunum. :)

Eklentiler

• FullSizeRender.jpg
    FullSizeRender.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 752
  • FullSizeRender.jpg
    FullSizeRender.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 589
X