- 31 Temmuz 2014
- 141
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kez daha düşün derim ben
çok tşekkur edrm uyarın için peki burun önce snrani görmem mümkun müEvet 9 ay önce oldum ucu top gibi burun sırtı tam düz değil. Bence iyice araştır hemen karar verme
Geçen yıl Zühtü Demir'e burun estetiği oldum. Hiç memnun kalmadım. Burnum eğri, delikleri asimetrik. Burnum her iki taraftan da farklı bir burun. Şimdi revizyon için tekrar ona güvenemiyorum. Başka doktor arayışındayım.Arkadaşlar öncelikle bu anlardan hepiniz geçtiniz yada geçmekteyiz.. lütfen yardımcı olalım.. başka bir doktora operasyon için gün aldım fakat vazgeçtim aklımdaki isim suan ZÜHTÜ DEMİR. lüften ameliyat olanların yardımını bekliyoruzzz
Başka doktor araştır lütfen. Resimlerime bakar mısın?Arkadaşlar öncelikle bu anlardan hepiniz geçtiniz yada geçmekteyiz.. lütfen yardımcı olalım.. başka bir doktora operasyon için gün aldım fakat vazgeçtim aklımdaki isim suan ZÜHTÜ DEMİR. lüften ameliyat olanların yardımını bekliyoruzzz
burun delikleriniz asimetrik evet ama burnunuz güzel olmuş bence. ve inanın başka insanlar deliklere falan bakmıyor. anca biz inceliyoruz. bence canınızı sıkacak bir durum yok.Başka doktor araştır lütfen. Resimlerime bakar mısın?
canım burun fotona baktım burnun yandan bir sıkıntısı yok altan bakılınca sol tarafta asimetri sıkıntısı var.onuda zühtü bey ufak bir rötüşle halleder sen neden bunu kendisine göstermedin yada gitmedin.sonuçta düzelebilecek bi durumBaşka doktor araştır lütfen. Resimlerime bakar mısın?
Kızlar hiç Ceyda ATEŞ ve Özlem YILMAZ'ın burun deliklerine baktınız mı? İkisi de estetikli ve delikleri asimetrik ve biri, diğerinden küçük deliklerin. Ben de Zühtü Bey'e ameliyat oldum, memnunum açıkçası. Dünya yıldızlarının estetiklerini araştırın, onlarda bile asimetri bozukluğu var.
Kızlar hiç Ceyda ATEŞ ve Özlem YILMAZ'ın burun deliklerine baktınız mı? İkisi de estetikli ve delikleri asimetrik ve biri, diğerinden küçük deliklerin. Ben de Zühtü Bey'e ameliyat oldum, memnunum açıkçası. Dünya yıldızlarının estetiklerini araştırın, onlarda bile asimetri bozukluğu var.
Canım, ben ne zaman muayenehaneye gitsem tıklım tıklım ve kendisi harika bir doktor, her zaman yazarım yorumlarımda. Mutlaka beklentisi karşılanmayan kişiler de vardır ama estetik işi burunda sabır gerektiren bir iş, şişlikler ve başta burun deliklerinde eşitsizlikler çok normal. Burnun normale dönmesi en az 6 ay. Bazıları haklı olarak aceleci davranıp, endişe edebilir ameliyat sonrası çünkü önemli bir ameliyat. Ben çok memnunum. Şimdiye kadar fotoğraf eklemedim hiç ama şimdi bir fotoğraf ekliyorum. Sevgiler.burnunuz nasıl şuan