Kışın gelmesiyle saçlarınızın kurumasından mı şikayet ediyorsunuz ?

ARI SÜTÜ ile zenginleştirilmiş, YENİ ELSÈVE RE-NUTRITION Besleyici Bakım Ürünleri ile saçlarınızı yeniden besleyerek dolgunlaştırmak ve ipeksi yumuşaklıkta saçlara kavuşmak artık mümkün!!

ARI SÜTÜ: Saçlara Hayat Veren İksir !

Adım 1: Gündüz hep yanınızda

BESLEYİCİ GÜNDÜZ BAKIMI

Saçınız günlük bir bakımın keyfinin ve rahatlığının tadına varacak. Kurumaya eğilimli ve kuru saçlar için yaratılan hafif dokulu, durulanmayan besleyici gündüz bakımı saçları ağırlaştırmadan anında bakım sağlar. Her gün günlük kullanım için uygundur. Kuru veya ıslak saçnıza uygulayın.Saçnıza dolgunluk, esneklik ve canlılık verir. Durulanmaz.

Adım 2: Siz uyurken, saçlarınız yenilensin

GECE SERUMU

Siz uykudayken saçınıza bakım yaparak bütün gece yoğun bir şekilde saçınızı besler. Yeni silikon teknolojisi ile saç telinize bakım yaparak yumuşatır. Sabah kalktığınızda saçlarınız yeniden hayat dolu bir şekilde hareketlenir. Akşamları 1-2 fındık büyüklüğünde ürünü kuru veya ıslak saçlarınızın tamamına uygulayın. Hızlı emilen dokusu sayesinde, kullanımdan sonra başınızı çekinmeden yastığa koyabilirsiniz. Durulanmaz.

Adım 3 : Yıkama sonrası evde profesyonel bakım

YENİLEYİCİ YOĞUN MASKE

Kremsi benzersiz dokusu sayesinde saçınızda pürüzsüzce dağılır. Hızlı durulanır. Saçınız yumuşaklığına, parlaklığına ve esnekliğine yeniden kavuşur. Yıkanmış ve nemi alınmış saçlar üzerinde 1-2dakika beklettikten sonra durulayın. Saçınızın ihtiyacına göre haftada birkaç defa uygulayabilirsiniz.
Çünkü siz buna değersiniz…

Elsève Re-Nutrition Maske 200 ml – 12,49 YTL
Elsève Re-Nutrition Gündüz Bakım 200 ml – 12,49 YTL
Elsève Re-Nutrition Gece Bakım 150 ml -12,49 YTLRe-Nutrition-urun-ailesi