El falı olarak bilinen palm okuma tüm dünyada oldukça popülerdir. Kadınlarda el falı nasıl bakılır? makalemiz bu fal ile ilgili size bilgiler verecektir.
Kökeni hint astrolojisine ve roman kahinlerine dayanır. El falı kişinin karakteri
ve hayatında olası yaşayabileceği şeyler hakkında bilgi verir.

Hayatını elinizde anlatan 4 çizgi vardır. Uzun olabilirler, kısa olabilirler fakat her insanın elinde en az 3 çizgi vardır.
Bunlar;
1-Kalp yolu
2- Akıl Çizgisi
3-Yaşam Yolu
4- Kader çizgisi( bu 4. olanı yalnızca bazı kişilerde vardır)

el_fali (1)
Kalp çizginiz duygusal istikrar, romantizm, depresyon, ve kalp sağlığıyla ilgilidir.

el_fali (2)
İşaret parmağının altında başlıyorsa çok beklentiniz yok aşkta kolay mutluluğu yakalıyorsunuz

el_fali (3)Orta parmağın altından başlıyorsa aşkta bencilsiniz.

el_fali (4)Ortadan başlıyorsa kolayca aşık olabiliyorsunuz.

el_fali (5)Düz ve kısa ise pek romantik sayılmazsınız.

el_fali (6)Hayat çizgisiyle birleşiyorsa, kolay hayal kırıklığı yaşıyor, çabuk incinebiliyorsunuz.

el_fali (7)Uzun ve dalgalı ise duygularınızı rahatça ifade edebiliyorsunuz.

el_fali (8)Düz ve akıl çizginize paralel ise duygularınıza hakimsiniz, kendinizi kolay salmıyorsunuz.

el_fali (9)Dalgalı, şıp sevdisiniz, ilişkilerinizde istikrar yok.

el_fali (10)Hatta daire şekli varsa üzüntü ve depresyona yatkın yapınız var.

el_fali (11)Kalp hattında kırılmalar çabuk duygusal travma yaşıyorsunuz

el_fali (12)Çizgi üzerinde çizgiler duygusal travmaya yatkınsınız.

el_fali_nasil_bakilir (1)Akıl Çizgisi bize insanlar arasında iletişimde yakşımlarınız, entellektüel yapınız, istekleriniz hakkında bilgi verir.Kısa çizgi fiziksel başarıları, sahip olduklarınızı zihinsel olandan üstün tuttuğunuzu gösterir. el_fali_nasil_bakilir (2)Eğri eğimli bir çizgü üretken biri olduğunu gösterir.
el_fali_nasil_bakilir (3)
el_fali_nasil_bakilir (4)Dalgalı çizgi dikkatinizi kısa sürdüğünü
el_fali_nasil_bakilir (5)Hayat çizgisinden ayrı bir akıl çizgisi macera sever biri olduğunuzu el_fali_nasil_bakilir (6)Düz çizgi realistsiniz. Derin, uzun hat zihniniz berak ve kolay odaklanıyorsunuz. el_fali_nasil_bakilir (7)Çizgide çaprazlıklar, boşluklar çabuk duygusal krize giriyorsunuz. el_fali_nasil_bakilir (8)Kırık hat düşüncelerde tutarsızlık.
el_fali_nasil_bakilir (9)Çizgide birden fazla hat önemli kararlar almakta cesursunuz.

el_fali_bakma (1)Hayat çizgisi baş parmağından altından başlayıp bileğe inan bir çizgidir.Bu çizgi sağlığınız, felaket olayları, fiziksel yaralanmalarla ilgilidir.Uzun olması yaşam sürenizin de uzun olduğu anlamına gelmez. Baş parmağınıza yakınsa sık sık yorgunluk sorunu yaşıyorsunuz. el_fali_bakma (2)Kıvrık ise enerjiksiniz.el_fali_bakma (3)Uzun derinse zinde ve hayat dolsunuz. el_fali_bakma (4)Kısa ise çabuk etki altına giriyorsunuz. el_fali_bakma (5)

Yaşam enerjiniz iyiel_fali_bakma (6)

İlişkilerinizde ihtiyatlısınız
el_fali_bakma (7)

Çok çizgi çok canlı çok enerjiksinizel_fali_bakma (8)Çizgide daireler var ise hastalık yaralılık vb ilgili bir sıkıntınız olabilir el_fali_bakma (9)Resimdeki gibi bir çizgi hayatınızda ani değişiklikler yapabilirsiniz.

avuc_ici_fali (1)Kader Çizgisi kaderiniz hakkında bilgiler verir.Derin hat kendi insiyatifiniz dışında çok şey yaşayabiliyorsunuz.
avuc_ici_fali (2)Değişik yönlerde çizgiler, başkalarının sözlerini çok dinliyor ve onların dediklerini uyguluyorsunuz. avuc_ici_fali (3)Hayat çizgiyle birleşme bencilsiniz avuc_ici_fali (4)Hayat çizgisinde orta hatla birleşme takdir bekleyen övülmeyi seven birisiniz. avuc_ici_fali (5)Baş parmak tabanından başlayan ve yaşam çizgisinin üzerinden giden bir çizgi aile ve arkadaşlarınızın desteği hep sizinle anlamına gelir.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.