2017 popüler bebek isimleri.. Kocaeli, Sakarya, Ankara ve İstanbul’da bebeklere en çok hangi isim verildi? İşte 2017 yılının en popüler bebek isimleri…

2017 popüler bebek isimleri

Son dönemde özellikle popüler olan isimler klasik isim Zeynep’in pabucunu dama atamadı. İstanbul’da en çok kullanılan bebek isimleri erkeklerde Yusuf, kızlarda ise Zeynep oldu. Sakarya, Bolu, Düzce, İstanbul ve Ankara’da Zeynep ismi en çok tercih edilen isim oldu.

bebek_isimleri

KOCAELİ’DE EYMEN VE ZEYNEP

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü, bazı illerin, 2015 yılında en çok kullanılan bebek isimlerini açıkladı.

Verilere göre, Kocaeli’nde, en çok kullanılan beş bebek ismi erkeklerde, Eymen, Yusuf, Ömer, Hamza, Kerem; kızlarda ise Zeynep, Elif, Miray, Zehra, Hiranur oldu.

populer_bebek_isimleri_2017

SAKARYA ZEYNEP VE ÖMER ASAF

Sakarya’da ise erkek bebeklerde Ömer Asaf; kızlarda ise Zeynep ismi kullanıldı.

Yine Sakarya’da, en çok kullanılan beş bebek ismi, erkeklerde, Ömer Asaf, Yusuf, Ömer, Hamza, Eymen; kızlarda ise Zeynep, Elif, Zümra, Hiranur, Zehra oldu. Düzce’de de en çok kullanılan bebek isimleri erkeklerde Eymen; kızlarda ise Zeynep olduğu görüldü.

DÜZCE’DE EYMEN VE ZEYNEP TERCİH EDİLDİ

Düzce’de, en çok kullanılan beş bebek isimleri ise erkeklerde Eymen, Ömer, Berat, Ömer Asaf, Kerem; kızlarda ise Zeynep, Elif, Miray, Zehra, Zümra olduğu belirtildi.

2017_populer_bebek_isimleri

BOLU’NUN TERCİHİ EYMEN VE ZEYNEP

Bolu’da ise en çok kullanılan bebek isimlerinin erkeklerde Eymen; kızlarda ise Zeynep olduğu açıklandı.

Bolu’da en çok kullanılan beş erkek ve kız bebek ismi ise şöyle: Eymen Kerem, Yiğit Berat, Yusuf; Zeynep, Elif, Erva, Ecrin, Yağmur.

Yalova’da ise en çok kullanılan bebek isimleri erkeklerde Eymen; kızlarda ise Zeynep oldu.

Yalova’da ise en çok kullanılan bebek isimleri erkeklerde Eymen; kızlarda ise Zeynep oldu.

İSTANBUL’UN FAVORİSİ: ZEYNEP VE YUSUF

İstanbul’da ise en çok kullanılan bebek isimleri erkeklerde Yusuf; kızlarda ise Zeynep oldu.

İstanbul’da en çok kullanılan beş bebek isimleri erkeklerde, Yusuf, Eymen, Ömer, Miraç, Ayaz; kızlarda ise Zeynep, Elif, Hiranur, Miray, Defne olduğu kaydedildi.

bebek_isimleri_2017

ANKARA’DA İSE EYMEN VE ZEYNEP

Ankara’da da en çok kullanılan bebek isimleri erkeklerde Eymen; kızlarda ise Zeynep oldu.

Ankara’da en çok kullanılan beş bebek isimleri erkeklerde, Eymen, Yusuf, Çınar, Miraç, Kerem; kızlarda ise Zeynep, Elif, Miray, Defne, Hiranur.