Anne babalar için güzel bir haberimiz var! Hem bebeğinizi hem de cebinizi düşünen yepyeni bir bebek beziyle tanıştırmak istiyoruz: baby&me Bebek Bezi!

Anne ve babaların bebeğini büyütürken en çok ihtiyacı olan ürünlerin başında bebek bezi geliyor. Bu ihtiyaca karar verirken, hem bebeğin hassas cildi hem de ebeveynlerin ekonomisi oldukça önemli. Tam da bu nedenle, anne ve babalara çare olacak yepyeni bir bebek bezi var: baby&me Bebek Bezi!

Bebekli ailelerin ihtiyaçlarını yakından bilen, 16 yıllık deneyimiyle ailelerin yanında olmaktan gurur duyan ebebek’in 2012 yılında hayata geçirdiği baby&me markası kaliteli, sağlıklı ve ekonomik ürünleriyle kısa sürede takdir kazanmıştı. baby&me, tüm bu ürünlere ek olarak, 5.360 anne ile görüştü ve onların endişelerini göz önünde bulundurarak, tam da onların istediği gibi bir bebek bezi üretti.

Bebek bezini üretirken, annelerin bebeklerini büyütürken yaşadıkları en büyük endişelerden biri olan pişik korkusunu hayatlarından çıkarmalarına destek olmak istedi.  Bu nedenle, yeni doğana ve diğer tüm bedenlere sahip olan bebek bezini birbirinden önemli özellikler ile donattı!

baby&me Bebek Bezi: “Bana Ne Beni Al!” | 1

İşte Bu Özellikler:

-Islaklık göstergesi

-Sızdırmayı önleyen yapı

-Nefes alan dış yüzey

-Kremli iç yüzey

-Esnek yan bantlar

-12 saate kadar kuruluk

-Yumuşacık doku

baby&me Bebek Bezi, birim fiyat hesaplarken hangi bezin daha hesaplı olduğunu bilemeyen anne ve babalara çözüm olması adına, 100’lük ve 50’lik paketlerde hazırlandı. Bu sayede akıllı seçim yapmak isteyen ebeveynler, ideal bebek bezini buldu!

Bebek bezi alışverişinde anne ve babaların yaşadığı bir diğer zorluk, eğer kargo ile gelmeyecekse, fazla adetli paketleri taşımaktı. Bu sorunun farkında olan ebebek, 100’lük paketlerine özel bir kulp ekledi ve böylece kolayca taşınmasına destek oldu.

Tüm bu özelliklerin yanında, tüm annelerin hijyene verdiği önemin farkına vararak, bebek bezlerine çöp poşeti hediyeleri ekledi. Bu sayede anneler nerede olursa olsun, yanlarında baby&me Bebek Bezi’ne özel çöp poşetleri olacak ve hijyeni kolayca sağlayacak.

Bebeğiniz pişik olmasın!

İşte baby&me Bebek Bezi’nden 4 Püf Noktası:

  1. Islaklık göstergesi sayesinde bebeğinizin bezini vaktinde değiştirebilirsiniz.
  2. Alt değiştirme rutinine farklı bir bebek bezi ile başlasanız da baby&me Bebek Bezi ile devam edip, ilk birkaç gün bezi sık aralıklarla değiştirmeniz bebeğinizin cildini korumaya yardımcı olur.
  3. Bebeklerde baby&me Temizleme Pamuğu ve saf su kullanarak pişiği önleyebilirsiniz.
  4. Bebeğinizin altını değiştirirken cildini kurulayıp, bez değişimlerinde bezi kısa süreliğine açık bırakarak cildin hava almasını sağlayabilirsiniz.

baby&me Bebek Bezi’ni sadece ebebek.com ve ebebek mağazalarını ziyaret ederek keşfedebilirsiniz.

https://youtube.com/watch?v=cxI4TDZeFB0

baby&me Bebek Bezi: “Bana Ne Beni Al!” | 2