Bebek ve yeni anneler için 2016 hediye önerileri… Yeni bir bebeğin doğumu ve annelik duygusunu tadan yakınlarınızın mutluluğu özel bir kutlamayı hak eder. İşte bu nedenle doğum öncesi ve sonrasında hayatınızın belki de unutulmayacak bu anlarını ölümsüzleştirmek gerek… Bebekler ve yeni anneler için en güzel hediyeler…

Bebek ve yeni anneler için 2016 hediye önerileri

Sallanan koltuk olmadan olmaz

Bebek odasının en özel eşyalarından biri olan sallanan koltuk, doğumdan sonra annenin bebekle olan tüm ilişkisine tanıklık ediyor. Gece-gündüz uyuma ve emzirme ritüellerinde hem anne hem de bebek rahat ediyor.

 Her tarza uygun emzirme önlükleri

Gittiğiniz her yerde bebeğinizi rahatlıkla emzirebileceğiniz bu önlükler tarzınıza uygun renk ve desenlerde hem kullanışlı hem de şık.

Bezden Pasta

Bebek bezi almanın ve bunu hediye olarak sunmanın en yaratıcı yollarından biri genelde doğum öncesi “Hoş geldin Bebek” partilerinde hediye edilen bezden pastalar. Bunun için yapmanız gereken bebek bezlerini oyuncak, mesaj kartları ve kurdelelerle çok katlı pastalara dönüştürmek.

Bebek ve yeni anneler için 2016 hediye önerileri

Bebek ve yeni anneler için 2016 hediye önerileri

Anları ölümsüzleştirin: Hatıra Defteri

Bebeğin doğumundan sonraki her özel anını yazarak ölümsüzleştirebileceğiniz bebek hatıra defterleri hediye edebilirsiniz. Yıllar geçtikçe değeri daha da artacak bu hediye ile anneler hem kendileri hem de bebekleri için en güzel anlarını geleceğe taşıyabilecek.

Haşla ve püre yap

Bebeğinize sağlıklı menüler yaratmak için tek ihtiyacınız olan buharda haşlama ve sonrasında haşlanmış sebzeleri püre haline getiren elektrikli aletler. Bu hızlı ve pratik çözümler arayan anneler için kesinlikle ideal hediyelerden biri olacak.

Mışıl mışıl uyuyan bebekler mutlu anneler

Bebeğinizin uyku düzeni her şeyden önemli. Huzurlu bir uyku ritüeli yaratmak için uykuya hazırlık aşamalarını belirlemelisiniz. Oda dekorasyonunda kullanacağınız parlayan yıldızlar, müzikli ışıklı uyku oyuncakları, gece lambaları ile uykuya geçiş sürecini kolaylaştırabilirsiniz.

Gözünüz hep üzerinde olsun

Anneler bebekler uykudayken görüntülü ve sesli telsizler aracılığıyla onların hareketlerini yakından takip edebilirler. Böylece bebeklerin uykuda olduğu zamanlar annelere kalır.