Bebeğinizi uyutmakta zorlanıyor musunuz? Hızlı bebek uyutma için en kolay yöntem konumuzda çocuğunuzun kısa sürede uyumasını sağlayacak pratik bir tekniğe yer verdik. Anneler bebeklerini uyutmak için neler yapmazlar ki… nini söylerler, kundak yaparlar, battaniye içine koyup sallarlar, arabada gezintiye çıkarırlar, ayaklarında sallarlar ve daha pek çok çaba sarfedici bebek uyutma yöntemlerine başvururlar. Artık bu kadar uğraşmanıza gerek kalmadı! size bildireceğimiz formül ile çocuğunuz hemen uyuyacaktır.

Bebeklerde uykusuzluk, bebeğin bağışıklığını düşürüp, çeşitli sağlık sorunlarına yol açabilir, fakat çocuğu uyumak için zorlamamalı, uykusu gelince uyumasına fırsat vermelidir. Bir de şunu bilmelidir ki her çocuk ayrı yaratılıştadır ve her bebeğin uyku ihtiyacı farklıdır, kimi bebekler 15-20 saat uyusalar doymazlar, kimilerine ise az uyku kafi gelir.
Çocuğum hiç uyumuyor diye üzülmeyin! bebeklerde uykuya dalma problemi çocuğunuz büyüdükçe aşılacaktır. Özellikle 2 aylık ve 3 aylık bebeklerde bu sorun çok yaşanır, geçecektir, zamanla uyku düzeni yoluna girecektir.

[youtube id=”QAcXgolslok” width=”600″ height=”350″]

Bebek uyutma teknikleri arasında çığır açacak bir yol ise Nathan Dailo ismindeki anneden geliyor, bu anne çocuğunu ayağında sallamıyor, niniler söylemekle uğraşmıyor, tek yaptığı şey, kağıt mendili 3 aylık bebeğinin yüzünde 3-4 kez gezdirmek, böylece çocuk kolaylıkla uykuya dalıyor.
Nathan Dailo tekniğini uygulayıp memnun kalanların sayısı hayli fazla, işte resimli olarak anlatımı…

İlgili Konular

Bebeği Uyutmanın En Etkili Yolları Tıklayınız

Bebeği Uyutma Yolları Tıklayınız

Video is now available: This crazy trick could put a baby to sleep in just 40 seconds 1173821 Grabs attached and credit is YouTube/Nathan Dailo Cheers, Jess From: Martha Cliff Date: Wednesday, 8 April 2015 13:51 To: Video Freelance Subject: Can we try and get hold of this sleepy baby video please? Thank you! http://www.mirror.co.uk/lifestyle/family/baby-wont-sleep-simple-trick-5478739 Martha Cliff