PSİKO YAŞAM AKADEMİSİ

1.ULUSLARARASI DOĞUM EKİPLERİ VE

DOĞUM PSİKOLOJİSİ KONGRESİ

PARENTHOOD FESTİVALİ 

28-29-30 Haziran 2019 ‘da

Harbiye Askeri Müze’ de

İlham Veren Doğum Ekipleri İstanbul’da Buluşuyor!

 

Doğuma gönül veren hemşire, ebe, kadın-doğum uzmanı, psikolog, fizyoterapist, aile hekimi, doğum destekçileri, ailelerimizi ve ilgilenen herkesi kongremize katılmaya davet ediyoruz.

 

İlham Veren Doğum Ekipleri İstanbul'da Buluşuyor! | 1 

 

Doğuma gönül veren değerli doğum çalışanları ve aileler;

 

Doğum İçin Elele Derneği ve Psiko Yaşam Akademisi olarak, 1. Uluslararası Doğum Psikolojisi ve Doğum Ekipleri Kongremizin ilkini bu yıl 28-29-30 Haziran 2019’da gerçekleştiriyoruz. Doğum İçin Elele Derneği olarak, “Doğana, Doğurana, Doğuma ve Doğum Ekibine Saygı” temalı bir kongre gerçekleştirecek olmanın heyecanını taşıyoruz. Dünyada ilk defa hem doğum psikolojisini/doğum ekiplerini/ doğum işçilerini hem de aileleri bir araya getirecek olan bu ilk dünya kongresini İstanbul’da gerçekleştirmekten gurur duyuyoruz.

 

Doğum travma değil şölen olsun diye yola çıktık. Doğumun içinde olan herkes; anne, baba, bebek, doktor, ebe, hemşire, doula (doğum destekçileri), doğum psikologları, doğuma hazırlık eğitmenleri, aileler… Doğum şekli ne olursa olsun doğum için el ele versin istedik.


Her bir bebek bir sonraki kuşağın bir parçası olacağı için eğer doğumları herkes için huzurlu, bilinçli, güvenli, saygılı yaparsak geleceğimizi şimdiden farklı kurgularız diye düşündük.

 

Dernek olarak bu misyonlarımızdan hareketle; kanıta dayalı bilgilerle doğum çalışanlarına farklı konferans ve kurslar ile yeni deneyimler sağlayan ve ayrıca bu alanda çalışan sağlık profesyonelleri ve ailelerin de deneyimlerini paylaşabilecekleri bir akış sunmayı hedefliyoruz.

 

APPPAH ve ISPPM‘in eski ve yeni başkanları, ünlü psikologlar, doktorlar, ebeler, doulalar da en yeni konularıyla kongremizde yer alacaklar.
Ailelerimizin, anne-baba adaylarının da katılımı kongremizi ayrıca renklendirecektir.

 

İlham Veren Doğum Ekipleri İstanbul'da Buluşuyor! | 2

 


I.ULUSLARARASI DOĞUM EKİPLERİ VE DOĞUM PSİKOLOJİSİ

PARENTHOOD FESTİVAL

 

Eş zamanlı gerçekleştirilecek olan birbirinden farklı ve değerli markalarla fuaye alanında kongre katılımcılarına ek olarak diğer davetlilerini ağırlamaya devam edecek.

Alanında uzman kişilerce düzenlenecek
seminer, demo- eğitimler, imza günleri ve alana yönelik daha birçok paylaşım Parenthood Festival dahilinde gerçekleşecek.

Bu bağlamda, ebeveynlik sürecine hazırlanan, halihazırda ebeveynliği deneyimlemiş olan, anneler, babalar, büyükanneler, büyükbabalar, teyzeler, halalar, bu süreçte yer alan herkes festivale davetlidir.

Doğum öncesinden başlayan serüvene, doğum anı, doğuma hazırlık süreçleri, ebeveynlik deneyimleri ile katkı sağlayarak yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen festivalde, ebeveynler ve aileler birbirinden farklı seminer ve demo-eğitimlerle birleştirici bir deneyim alanına sahip olacaklardır.