Kadınlar kulübü editörleri olarak araştırdık, uzmanların önerilerinden oluşan kız çocuk sahibi olmak için neler yenmeli konumuzu, kız bebek sahibi olmak isteyen çiftler için hazırladık, burda bildireceğimiz önerilere uyarak kız çocuğa kavuşma olasılığınızı artırabilirsiniz.

Her birey evlat sevgisini tatmak ister, kiminin gönlünde yatan kızının olması, kiminin ki ise oğlunun… Kız çocuğunuzun olması için, kız olması için, kız bebek sahibi olmak için neler yemelisiniz? bugün bu anne çocuk bölümünde bu konuya yer verdik. Kız çocuk sahibi olmak için neler yenmeli, kız çocuk sahibi olmak için hangi besinleri tüketmeli bunları bilip uygularsak kız çocuk sahibi olma şansımızı çok yükseltmiş oluruz. Hepimizin öncelikli duası hayırlı bir evlat sahibi olmaktır, fakat çoğu kadın bir kız çocuğunun olmasını onun saçlarını süslemeyi, güzel güzel giysiler giydirmeyi, kendi canından kanından bir kız evladının olmasını ister. Kadınlar kulübü editörleri olarak araştırdık, uzmanların önerilerinden oluşan kız çocuk sahibi olmak için neler yenmeli konumuzu, kız bebek sahibi olmak isteyen çiftler için hazırladık, burda bildireceğimiz önerilere uyarak kız çocuğa kavuşma olasılığınızı artırabilirsiniz.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

Kız Çocuk Sahibi Olmak İçin Neler Yenmeli?

kız çocuk sahibi olmak için neler yemeli

kız çocuk sahibi olmak için neler yemeli

İncir İncir, vajinayı daha asidik yapmasıyla ünlüdür ve doğurganlığı artırmakta etkili bir meyvedir. İncir ph seviyenizi asidikleştirmek için harika elementler içerir. Çok miktarda yenilmesi kan şekerini oynatabileceğinden aşırıya kaçmadan tüketilmelidir. Aperatif olarak ara öğünde bir kaç incir yemek klorojen asit, K, A, B ve E vitaminleri almanızı sağlayacaktır.

kız çocuk sahibi olmak için neler yemeli

kız çocuk sahibi olmak için neler yemeli

Balık Balık zengin mineral, sağlıklı yağlar ve vitamin içeriği ile asidik bir üreme sistemi sağlar. Ton balığı, sardalya, somon gibi civa oranı düşük balıkları tercih edin. Balık kız bebek sahibi olmanızı sağlayan gıdalardandır.

kız çocuk sahibi olmak için neler yemeli

kız çocuk sahibi olmak için neler yemeli

Daha Az Muz Yiyin Muz size büyük miktarda mineral ve vitamin, özellikle potasyum sağlar. Muzun içinde bulunan potasyum Y kromozomunun dölenmesinde etki gösterdiği bilindiğinden, kız çocuk sahibi olmak için muzu pek tüketmeyin. Çok miktarda muz yenildiğinde vajinal ortamınız, kız bebeğin oluşmasına ortam sağlayan asidik ortam yerine, alkali konumuna geçer.

kızın olması için

kızın olması için

Baklagil ve Kuruyemiş Yiyin Kuruyemiş ve baklagiller yüksek magnezyum ve kalsiyum içeriği ile, X kromozomu için ideal ortam oluşturur. Badem, kestane kabak gibi erkek çocuk olmasına neden olan Y kromozomuna dost olan gıdalardan uzak durmalısınız. Kız çocuk olması için etkili yiyeceklerden biri de brazilya fındığıdır. Bu fındık, palmitoleik ve oleik asitler bakımında yüksek içeriği ile, vajinal ortamınızın daha asidik olmasını sağlayacak böylece Y kromozomunun hayata tutunmasını zorlaştıracaktır.

kızın olması için

kızın olması için

Sert Peynir Ve Süt Ürünleri Tüketin Bu tür beslenme kız çocuk sahibi olma oranınınızı artıracaktır. Kalsiyumlu gıdalar asidik olduğundan ve kız bebek kromozomu olan X kromozomunun asidik ortamda daha kolay döllendiğinden süt ve süt ürünleriyle sık beslenmenizi öneririz.

Erkek Çocuk Olması İçin Neler Yemeli? yazımızı okumak için tıklayınız

Kilonuzu koruyun Araştırmalar şişman kadınların normal ve zayıf kadınlara göre daha çok erkek çocuk sahibi olduğunu gösteriyor. Kız evlat için beslenmenize dikkat edip fit kalın.