Minikler Sünger Bob'lu Su Şişelerini Çok Sevdi… | 1 Saka çocukların sevgilisi Sünger Bob’lu su şişelerini miniklerle buluşturdu… Nişantaşı’nda bulunan alışveriş merkezi City’s’de geçtiğimiz gün gerçekleşen çocuk partisi etkinliğine 8.22’lik pH değeri ile sağlık kaynağı Saka da katıldı.

Çocuklar ve ailelerin büyük ilgi gösterdiği Saka standında geçtiğimiz ay piyasaya çıkan Sünger Bob’lu su şişeleri miniklerle buluştu. Minik ziyaretçiler Sünger Bob’lu su şişelerinden keyifle su içerken, aileleri ise doğal mineralli sular hakkında bilinçlendirildi.

SAKA Hakkında:
Türkiye’nin AB standartlarına uygun ilk doğal mineralli suyu Saka’dır. Doğal mineralli su; özü değiştirilmemiş, mineral yapısı mevsimsel değişikliğe uğramamış ve kaynağında temiz olan su demektir. Sakarya ilinin Hendek ilçesinin Keremali dağlarından gelen Saka, 0,33 lt, 0,5 lt ve 1,5 lt’lik pet şişelerin yanı sıra 5 lt ve 10 lt’lik pet ambalajları ile tüm zincir mağazalarda ve marketlerde bulunmaktadır. Saka, 19 lt’lik geri dönüşümlü ambalajıyla ise Marmara, İç Anadolu, Batı Karadeniz Bölgelerinde, ayrıca İzmir, Manisa, Bursa ve Antalya’da deneyimli ekipleri ile tüketicilerine ulaşıyor.
Saka, yıllık yüksek üretim kapasitesine sahip Sakarya fabrikasında, tarımsal arazilerden ve yerleşim yerlerinden uzakta en son teknolojiye sahip makinelerle AB standartlarında ve % 100 hijyenik koşullarda üretim yapmaktadır. Saka, Avrupa’daki en hızlı şişeleme tesislerinden birine sahiptir.
Tüketici beklentileri ve Pazar koşullarını sürekli izleyen Saka Su uluslararası kalite standartlarında üretim yaparak, ürünlerini hem Türkiye’de hem de başta AB ülkeleri olmak üzere Avustralya’dan ABD’ye kadar 25 ülkede ihracat yapmaktadır.