2012’in yaz aylarında oğlumu bebek arabası ile gezdiriyordum. Hafif eğimli bir yokuştan aşağıya inerken ayağım yoldaki bir mazgal kapağının boşluğuna takıldı ve dizlerimin üzerinde yere düştüm. Düşerken son anda elimden kaçan bebek arabasının arkasındaki kumaşın ucundan tutabildim. Eğer sadece bir an gecikseydim bebek arabası yokuştan aşağıya doğru gidecek ve ben düştüğüm yerden kalkabilene kadar kim bilir neler olacaktı!

Baabiel_Bebek_Arabasi
Ayağa kalka bildiğim anda fark ettim ki bebek arabası elinizi bırakınca durması gereken bir araç, hala yüreğim ağzımda atarken eve geri döndük, oğlumu bakıcısına teslim ederken kıl payı atlattığımız bu görünmez tehlikenin büyüklüğünü oğlumu gezdirme ihtimali olan herkese anlattım.

Internet üzerinden yaptığım detaylı bir araştırmada dünyada bir anlık dalgınlıkla annelerin elinden tren raylarına düşen, kamyonların önüne fırlayan birçok kazanın güvenlik kamerası görüntülerine rağmen, dünyada elinizi bırakınca durabilen bir bebek arabasının olmadığını gördüm.

Bizzat başıma gelen bu tehlikeyi, bir Ar&Ge firması sahibi olarak yine bizzat giderebileceğimizi düşünerek hemen tasarım ekibimizle çalışmalara başladık bir yılın ardından adını bir melekden alan Baabiel Bebek Arabasını icat etmiş olduk.

http://baabiel.blogspot.com/
http://www.baabiel.com.tr/