Filin Banyosu, “Bir Kar Masalı”nın çizeri ve programcısından, 1-10 yaş arası çocuklar için yepyeni bir etkileşimli hikaye olarak, AppStore ve Android Market’te yerini aldı.

İngiliz baba Alasdair Turner’ın kızı Zara için yazdığı bir “uykudan önce” masalı olan Filin Banyosu; Alasdair’den Zara’ya bir hatıra olması amacıyla uygulama haline getirildi. Masalı anne blogger OİP resimlerken, bir diğer anne blogger Deniz A. S. Çetin programladı. Türkçe seslendirmesini Melih Şendil, İngilizce seslendirmesini ise Oliver Collyer yaptı.

Uygulama; Filin Banyosu adıyla Türkçe ve İngilizce olarak, Elephant’s Bath adıyla da İngilizce olarak AppStore ve Android Market’te ücretsiz olarak okurlarıyla buluşmayı bekliyor.

Eğlenceli ve özgün içeriği, ilgi çekici animasyonları, etkileşimli grafikleri, Türkçe ve İngilizce seslendirmesi, müziği ve ses efektleri ile Filin Banyosu, çocuklar için renkli bir deneyim ve eğlence olacak. Minik parmaklar 20 sayfa boyunca, Zara ile birlikte gezecek, oyuncaklarıyla oynayacak, banyoyu tamir eden file yardım edecek.

Özellikler:
• Türkçe/İngilizce ve İngilizce olarak indirilme
• Hem Türkçe hem İngilizce alt yazı ve dinleme seçeneği
• Pek çok animasyon ve etkileşimli grafik
• Gerçek fizik kurallarına göre hareket eden nesneler
• Müzik ve ses efektleri

Fil ve Zara’yla tanışmak için

iPhone, iPod touch için
iPad için
Android için
Tanıtım videosu için