Salata yemeyi seven biriyseniz, 4 günlük yeşil salata diyeti ile 4 kilo verebilirsiniz. Diyet boyunca günde 2-2,5 litre su içmeli, en az 1 saat yürüyüş yapmalısınız. Akşam 8’den sonra yalnızca light yoğurt ve şekersiz çay içmenize izin var.  Doktorunuza danışmadan asla bu diyeti uygulamayın.

4 Günlük Yeşil Salata Diyeti İle 4 Kilo

1. Gün
200 gram yağsız,tuzsuz pilav ve gün boyu acıktıkça domates, salatalık, biber, vb mevsim sebzelerinden oluşan salata (doyana kadar yağsız, tuzsuz salata serbest)

2.Gün
200 gram tavuk ve gün boyu acıktıkça domates, salatalık, biber, vb mevsim sebzelerinden oluşan sebze salatası(doyana kadar yağsız, tuzsuz salata serbest)4_gunluk_yesil_salata_diyeti_ile_4_kilo (1)

3. Gün
200 gram süzme peynir ve gün boyu acıktıkça domates, salatalık, biber, vb mevsim sebzelerinden oluşan sebze salatası (doyana kadar yağsız, tuzsuz salata serbest)

4.Gün
200 gram yağsız beyaz peynir ve gün boyu acıktıkça domates, salatalık, biber, vb mevsim sebzelerinden oluşan sebze salatası (doyana kadar yağsız, tuzsuz salata serbest)4_gunluk_yesil_salata_diyeti_ile_4_kilo (3)