Elma sirkesi ve bal çok güçlü doğal maddelerdendir.Evdeki yapacağınız elma sirkesi ve organik olarak satın alacağınız bal ile yapacağınız karışım sağlığınız için çok faydalıdır.Elma sirkesi bal karışımı ile zayıflama makalemizde kilo verdiren kolay ve etkili bir formüle yer verdik.

Zayıflamak, kilo vermek istiyorsanız, boğaz ağrısından, sindirim sorunlarından ve çeşitli ağrılardan muzdaripseniz içeceği sabah aç karına içmenizi tavsiye ederiz.

Ballı elma sirkeli kür bağışıklığınızı güçlendirir, bedeni enfeksiyonlardan korur. Elma sirkesi ve bal alkali gıdalardandır. Bedeninizdeki asit oranını düşürür. Asit fazlalığı en önemli hastalık nedenlerindendir. Vücut hafif alkali olduğu zaman yani pH değeri 7,0-7,4 arasında olduğunda insan organizması en iyi şekilde çalışır.Bu karışımı tüketerek Ph değerini dengeleyebilir. Asidik organizmaları alkaline dönüştürebilirsiniz. İşlenmiş gıdalar, fabrikasyon ürünler, kötü beslenme ile beden alkali hale gelir.elma_sirkesi_bal_karisimi (1)

Ballı elma sirkeli suyu içmenin faydaları
*Eklem ağrılarına şifadır.
*Kabızlığa karşı etkilidir, sindirim sağlığını korur.
*Kolesterol seviyesini düşürür ve kan basıncını düşürür.
*Kilo vermenize yardımcı olur.
*Boğaz ağrısını rahatlatır.
*Enerjinizi artırır, güç ve kuvvet verir.
*Ağız kokusunu önler.
* İnflamasyonu azaltır.
*Cildi gençleştirir.elma_sirkesi_bal_karisimi (2)
Malzemeler
*1 tatlı kaşığı organik bal
*1 tatlı kaşığı elma sirkesi ( şayet tadına dayanabilirseniz ve mideniz sağlıklıysa 1 çorba kaşığı da olur)
*1 bardak sıcak suelma_sirkesi_bal_karisimi (3)

Yapılışı
*1 bardak sıcak suya 1 tatlı kaşığı bal, ve 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup iyice karıştırın.
*Kahvaltıdan yarım saat önce bunu tüketin. Uygun bir diyet programı uygulayarak, spor yaparak, bu içeceği içmeye devam ederek kısa sürede zayıflayacak, göbek bölgenizdeki yağlar da eriyecektir.
*İçecek herkes için uygun olmayabilir, kullanmadan muhakkak doktorunuza danışmalısınız.

İlgili konular

Yiyeceklerin Kalori Cetveli Tıklayınız

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.