Göbek yağları karın ve çevresinde toplanan kurtulması zor inatçı yağlardandır. Göbek eriten elma sirkesi kürü ile bu yağlardan kurtulabilir ince bir bele kavuşabilirsiniz.Elma sirkesi ile zayıflama ve göbek eritme gayet kolay bir işlemdir.
Kış aylarında fiziksel aktivitelerimiz azalır ve ağır yemekler vücudumuzda yağ dokusunun birikmesine yol açar. Özellikle gece yenilen yemekler bize karın yağları olarak geri döner. Göbek yağlarını eritmek için yapılması gereken belli başlı şeyler ise şunlardır 1- tarifte verdiğimiz gibi kürler uygulamak 2- Göbek eriten hareketler yapmak, mekik, plates bunlara örnek olarak verilebilir. 3- Rafine gıdalar früktoz içerir, früktoz ise yalnızca karaciğer tarafından işlenilebilen bir maddedir, markette satılan ürünlerden, ambalajlı gıdalardan, asitli içeceklerden, hamur işlerinden fazlaca tüketmek, bedenimizde früktoz birikmesine neden olur, karaciğer bununla baş edemez ve vücutta yağ olarak depolamaya başlar. 4-Et, süt, tavuk gibi protein içeren besinler sizi uzun süre tok tutar, metabolizmanın düzenli çalışmasını sağlar, gereksiz kilo alımından korur. 5- Karbonhidratı azaltın! hamur işleri, makarna gibi yiyecekler karbonhidrat deposudur, bunların alımına sınırlama getirerek kısa sürede karın yağlarını eritebilirsiniz. 6-Lifli gıdalarla beslenin, lifli gıdalar sindirim sisteminizi rahatlatır, yediklerinizin kısa sürede bağırsağa gitmesine yardımcı olur, tok tutar ve yüksek vitamin içerirler. 7- Yapılan araştırmalar gösteriyor ki uykusunu düzenli almayan kişilerde iç organlarda yağlanma daha sık görülüyor. Günde ortalama 8 saat uyuyun, erken yatıp erken kalkın.

Streç Filmle Göbek Eriten Kürler Tarifi Tıklayınız

Göbek yağlarını eriten elma sirkesi kürü tarifi
1 tatlı kaşığı elma sirkesigobek_eritme (1)
Yarım çay kaşığı kırmızı toz bibergobek_eritme (2)
1 adet limon suyu ve kabukları.gobek_eritme (3)

Limonu yıkayın, kabuklarını rendeleyin, bir kaba koyup üzerine sıcak su dökün.
10 dakika demlensin. 10 dakika sonra içine limon suyu, elma sirkesi ve toz kırmızı biberi ekleyin. İçmeden süzün ve yemeklerden önce ve sonra bunu için.
Kırmızı toz biber sindirimi rahatlatıp, metabolizmayı artırır ve yağ yakar.
Toz biberde bulunan kapsaisin maddesi bedene ısıtıcı etki yaparak, sindirim sistemini uyarır, hızlı bir şekilde kilo harcanmasını sağlar. Limon policosanol özleri içerir, bu madde yağ yakımında oldukça etkilidir. Elma sirkesi düzenli tüketildiğinde toksinleri atar, doğal yağ çözücüdür, bağırsaklarda sindirilmemiş gıdaları dışarı atar.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.