Tarçın diyeti yapmak ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum diyen insanların tercih edebileceği etkili bir uygulamadır. Tarçın iştah kesen bir baharat olma özelliğine sahiptir ve kan şekerini dengeleyerek tatlı krizlerini önlemekte çok etkili olmaktadır. Zayıflamak için tarçın diyeti uygulamanın amacı kan şekerini dengeleyerek acıkmadan dengeli beslenmeyi sağlamak olmaktadır.

Tarçınlı Su Diyeti

Tarçın zayıflama üzerine oldukça etkili olmanın yanı sıra kas ve eklem ağrılarını gideren ve tansiyonu düşüren mucize bir baharattır. Tarçın diyeti listesi temeli tarçınlı suyun bol olarak tüketimi olmaktadır. Tarçınlı suyu hazırlayarak diyeti uygulamak oldukça kolaydır. Tarçınlı suyu sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce tüketmek gerekir. Tarçınlı su diyeti 15 gün kullanım süresi sonunda bırakılmalı ve asla devam edilmemelidir.

Tarçın Diyeti Nedir, Nasıl Yapılır? Zayıflatır Mı? | 1

Tarçınlı Su Hazırlanışı  

Tarçınlı su hazırlanırken yapılması gerekenler;

  • 1 bardak su
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • Lezzet vermesi için karanfil ya da elma dilimleri ilave edilir.
  • Tarçın suya konularak kaynatılır ve ılındıktan sonra tüketilir.
  • Tek seferde fazla yapılabilir. Bunun için 5 bardak suya 4 adet tarçın eklenilebilir.

Tarçınlı su yapımı ve diyetin uygulanması oldukça kolay olmakla birlikte diyeti uygulamak isteyen kişilerin öncelikle doktorlarına danışmaları gerekir. Tarçınlı su diyetine vücudun tepki verebileceği ya da tarçına karşı alerji durumu olabileceği düşünülmeli ve herhangi olumsuz bir sorunla karşılaşmamak için diyet doktora danışarak uygulanmalıdır.

Bal ve Tarçın ile Zayıflama Kürü Tıklayın !

Zayıflatan Tarçınlı Süt Tarifi Tıklayın !

Hızlı Zayıflatan Limon Kürü Tıklayın !

Karbonatlı Su ile Zayıflama Kürü Nasıl Yapılır? Tıklayın !